Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
mar2śka wrote:Wiem, że jeszcze nie koniec nerwów ale jeszcze nigdy nie byłam w tym punkcie w którym jestem teraz więc póki co jestem szczęśliwa Z leków mam zinnat na 5 dni ze względu na torbiele. estrofem 2x1, nospa 3x1, luteina 3x2 podjęzykowo i lutinus 3x1 .Każde kciuki przyjmuję z radością wsparcia nigdy za wiele!
mar2śka lubi tę wiadomość
Alutka -
Ja żałuję, że podeszłam do kolejnej próby po pierwszej nieudanej. Lekarz mi powiedział, że z każdą stymulacją zwłaszcza przy sposobie w jaki próbowano mnie stymulować w Norwegii odpowiedź jest gorsza. Gdybym już do 2 próby podeszła w Polsce to tych zarodków prawdopodobnie bym miała więcej. No nic, ważne, że w końcu się doczekałam transferu
kaktus85, Hannanna lubią tę wiadomość
-
Tez sie nad tym zastanawialam ale stwierdzilam ze skoro tyle czasu sie nie udalo zajsc to prawdopodobienstwo zajscia akurat w tym cyklu jest w sumie zerowe....
Chociaz czytalam gdzies ze to sie zdarza, i nic takiego sie nie stalo mimo przyjmowania sprayu -
K. wrote:Dziewczyny mam glupie pytanie, mam zaczac sprej 7 kwietnia ok tyg po owulacji a co jesli w tym czasie zaszlabym w ciaze naturalnie ?? I dopiero nastapilo by zagniezdzenie wlasnie w czasie brania spreju
-
mar2śka wrote:Hannanna a Tobie kibicuję ogromnie!! Przełamałaś złą passę na tym forum Dawno nie było tu pozytywnej bety.
mar2śka lubi tę wiadomość