Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
alda wrote:Cześć dziewczyny
Ja podczytuje cały czas
Wracam właśnie z Polski byłam na monitoringu owulacji - paranoja żeby na monitoring latać do Polski owulacja była wczoraj więc transfer zaplanowany jest na piątek proszę o kciuki bo ostatnio odwołali transfer - 4 "maluchy" nie dały rady podczas rozmrażania .......alda lubi tę wiadomość
-
Zoja ja nie miałam Gonal F . Moja pierwsza dawka- miałam Bemfole 250 (3 komórki ) , druga stymulacja 300 (8 komórek), trzecia stymulacja 450 (8 komórek ) . Moje AMH 0,8 jak zaczynałam teraz wole nie myśleć ........
Jeżeli zdecydujesz się na większą dawkę to masz możliwość prywatnie zrobić kontrole wcześniej ?
-
Ja podczytuje cały czas
Wracam właśnie z Polski byłam na monitoringu owulacji - paranoja żeby na monitoring latać do Polski owulacja była wczoraj więc transfer zaplanowany jest na piątek proszę o kciuki bo ostatnio odwołali transfer - 4 "maluchy" nie dały rady podczas rozmrażania .......alda lubi tę wiadomość
Alutka -
Czarodziejka wrote:Mnie wywiała piękna pogoda z domu i od internetu w weekend Po synarelli jest mi mdło około godziny po zapsikaniu, żadnych innych objawów nie mam. Trochę sie martwię czy mi sie @ nie przesunie i z okresem będę u lekarza.
Teraz w przerwie w pracy wczytuje sie na nowo we wszystkie możliwe scenariusze. Zaraz będę mieć taka wiedzę jak lekarze Hahaha
Tez sie martwilam ze mi sie @ przesunie ale przyszla na cale szczescie, mi wydaje sie iz mam wieksza wiedze medyczna niz moj lekarz ktory sam przyznal ze on w sumie nie wie za duzo o ivf i ze jak cos to mam sobie dzownic do oslo...Czarodziejka lubi tę wiadomość
-
Alutka 32 wrote:Cześć dziewczyny. Dostałam nowy plan działania . Jesli sie zdecydujemy to 26 tygodnia planowane zbieranie jajeczek ( czyli koniec Czerwca dopiero!. Chyba krótki protokół zastrzyki Fostimon. Tabletki progynowa i od zastrzyku Ovitrele zastrzyki Orgalutran w udo ! Hmm juz się boje .
Alutka może warto spróbować inny protokół , inne leki .......
-
alda wrote:Zoja ja nie miałam Gonal F . Moja pierwsza dawka- miałam Bemfole 250 (3 komórki ) , druga stymulacja 300 (8 komórek), trzecia stymulacja 450 (8 komórek ) . Moje AMH 0,8 jak zaczynałam teraz wole nie myśleć ........
Jeżeli zdecydujesz się na większą dawkę to masz możliwość prywatnie zrobić kontrole wcześniej ?
Alda trzymam i mocno zaciskam kciuki.
Nie myślałam żeby zrobić wcześniej. Nie jest to głupi pomysł, tylko gdzie tu się udać? -
alda wrote:Alutka może warto spróbować inny protokół , inne leki .......Alutka
-
Ja podczytuje cały czas
Wracam właśnie z Polski byłam na monitoringu owulacji - paranoja żeby na monitoring latać do Polski owulacja była wczoraj więc transfer zaplanowany jest na piątek proszę o kciuki bo ostatnio odwołali transfer - 4 "maluchy" nie dały rady podczas rozmrażania .......
A wiesz dlaczego nie przetrwaly? Dostalas jakies wytłumaczenie? -
alda wrote:Mar2śka masz jakieś namiary na prywatnego ginekologa w waszej okolicy ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 17:24
alda, Zoja36 lubią tę wiadomość
-
K. wrote:Tez sie martwilam ze mi sie @ przesunie ale przyszla na cale szczescie, mi wydaje sie iz mam wieksza wiedze medyczna niz moj lekarz ktory sam przyznal ze on w sumie nie wie za duzo o ivf i ze jak cos to mam sobie dzownic do oslo...
Kiedy masz termin na usg? -
mar2śka wrote:Pewnie! Mam 2 kliniki sprawdzone. Byłam w Madlagynekologene Berg og Lunde. Podobno dr Berg jest najlepszy w Stavanger i okolicy, ma największe doświadczenie. Ja osobiście wolę dr Tone Lunde, miła kobieta. To jest na Madlamarkveien 2 ,tel 51 59 15 58. Byłam tez w sandnes dr Rune Mork Braut Nygaardstunet jaerv. 15 ,tel: 51 66 6050 tez było ok