X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • Hannanna Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alda wrote:

Hannanna czekamy na relacje z jutrzejszego USG :-)

Dziewczyny wszystko Ok. 9,3mm i serce 154 uderzenia na minutę. Słyszałam i widziałam!!! Ale się wzruszyłam!!!

alda, pati1980, mar2śka, Czarodziejka, kaktus85, WNadzieji, K., majola, Zoja36 lubią tę wiadomość

• alda Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hannanna wrote:
    Dziewczyny wszystko Ok. 9,3mm i serce 154 uderzenia na minutę. Słyszałam i widziałam!!! Ale się wzruszyłam!!!

SUPER !!!!!!!! Jeszcze raz GRATULACJE .

happy1.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 13:20

e5skzzc.png

[**]

• mar2śka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hannanna wrote:
    A mówiłam, że będzie pięknie!! :D Cieszę się razem z Tobą!!

km5s9vvjg5qzvbkc.png
  • Czarodziejka Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hannanna wrote:

Gratulacje !!! Rośnijcie zdrowo!

• K. Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hannanna wrote:

Gratulacje ! Ciesze sie razem z Toba , niech rosnie zdrowo u mamusi w brzuszku

n59y2n0ajnp6dihh.png
  • Hannanna Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wsparcie Dziewczyny! Ja za Was ,za nas trzymam kciuki cały czas! <3

mar2śka lubi tę wiadomość

• majola Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hannanna wrote:

A jak się czujesz?

• Aggga08 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hannanna wrote:

Super!!!! Gratulacje!!!! ❤❤❤

• Alutka 32 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hannanna - super :) niech maluszek zdrowo rośnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 17:34

Alutka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje ❤️

• Zoja36 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hannanna cieszę się razem z Tobą. Bardzo dobra wiadomość. <3
    Uśmiech sam ciśnie się na twarzy :)

k0kdx1hpz2nssibk.png
  • Hannanna Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majola wrote:
    A jak się czujesz?
    No właśnie do wczoraj było fajnie. Teraz tego nie powiem. Może to przez to,że znowu jestem chora. Była mała przerwa bez kataru,kaszlu itp i od dzisiaj nawrot wszystkiego. Najbardziej doskwiera mi ból podbrzusza,tam gdzie mam torbiel endometrialna. Ginekolog powiedziała dzisiaj,że to nie jest przeszkoda w ciazy,ale boleć może i boli :/ Za nieco ponad miesiąc mam kolejne usg(jakoś w 12 tygodniu),wiec sprawdzi czy wszystko jest Ok. Byłam,jestem bardzo pozytywnie zaskoczona,że lekarka sama wpisała mi wizytę.

• majola Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki, żeby było cały czas dobrze i bezboleśnie.
    Gratuluję serdecznie! Bardzo się cieszę razem z Tobą!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam wynik z amh 3,68 ,to raczej dobry wynik :) w piątek ide do ginekologa .Zobaczymy co powie na reszte wyników :)

• Hannanna Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki,żeby reszta wyników była Ok! :)

• K. Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny a ja mam dzis jakis taki dol okropny, z kazdej strony dostaje wiadomosci ze ktos znajomy znow jest w ciazy i dzis jak wstalam to sie poprpstu poplakalam, i boje sie kolejnej porazki, nie wiem co to bedzie jak nie uda sie z ivf ... okropny dzis mam dzien

n59y2n0ajnp6dihh.png
  • mar2śka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K. wrote:
    Hej dziewczyny a ja mam dzis jakis taki dol okropny, z kazdej strony dostaje wiadomosci ze ktos znajomy znow jest w ciazy i dzis jak wstalam to sie poprpstu poplakalam, i boje sie kolejnej porazki, nie wiem co to bedzie jak nie uda sie z ivf ... okropny dzis mam dzien
    Nie można tak myśleć! Wiem, że ciężko ale jak nie będziesz wierzyć w IVF to po co w ogóle to robić? To nie jest łatwa droga ale przynajmniej daje nadzieję, bez IVF duża cześć z nas nawet by nie mogła o dziecku pomarzyć. Głowa do góry!

km5s9vvjg5qzvbkc.png
  • mar2śka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WNadzieji wrote:
    Odebrałam wynik z amh 3,68 ,to raczej dobry wynik :) w piątek ide do ginekologa .Zobaczymy co powie na reszte wyników :)
    To bardzo ładny wynik! Trzymam kciuki za kolejne.

km5s9vvjg5qzvbkc.png
  • mar2śka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam dzisiaj u lekarza. Jutro rano idę na badania, zlecił mi wszystko co chciałam a nawet duuużo więcej od siebie :) Dodatkowo mam zwolnienie na 2 tyg. Mam nadzieję, że moje wyniki też będą ok !
    Hannanna a jak u Ciebie, lepiej już? Bo ja mam coraz silniejsze mdłości, śmierdzi mi wszystko!! Nawet jeść nie mogę. Nie wiem czy ma to coś wspólnego ale dzisiaj pytałam Mamy i ona mówiła, że strasznie chorowała. Aż szpitalem się skończyło bo chudła bardzo. Ja mam nadzieję, że u mnie już gorzej nie będzie bo póki co nic nie mogę zrobić. Ani posprzątać, ugotować obiadu do naczyń nawet nie podchodzę! Wystarczy, że o niektórych rzeczach pomyślę tylko i mnie mdli okropnie. Wydaje mi się, że coś szybko na takie rzeczy, dopiero 6ty tydzień mi leci.

WNadzieji lubi tę wiadomość

km5s9vvjg5qzvbkc.png
  • Alutka 32 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K. wrote:
    Podejrzewam ze każda przez to przechodzi. Tez miewam takie dni nawet często . Potrafię sie nawet w pracy popłakać. Nie ma dnia w którym nie myśle o dziecku . Kiedy staram sie pozytywnie myślec lub choć na chwile zapomnieć o naszym problemie zawsze ktoś mnie zbombarduje ciąża ! Juz chyba wszyscy dookoła z mojego otoczenia są w ciazy! I tylko ciagle słyszę a Wy kiedy? To juz najwyższy cza itd....

Alutka
‹‹ 159 160 161 162 163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ