Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pati1980 wrote:Mirandzia jak się czujesz po tych kilku dniach stymulacji?
Ja ok, dzisiaj trochę mnie boli brzuch ale ogólnie dobrze.
Moze nie dzialaja na mnie? Dzisiaj dołączyłam Orgalutran.
-
Mirandzia wrote:Czuje się bardzo dobrze, zadnego pobolewania. Duzo energi i optymizmu.
Moze nie dzialaja na mnie? Dzisiaj dołączyłam Orgalutran. -
pati1980 wrote:Ja zaczynam dzisiaj z Cetrotide. W poniedziałek mam kontrole. Zobaczymy jak i co powiedzą. Chodź ja mam jakieś źle myśli, ale to u mnie normalne
Pati jak Narazie czuje się dobrze, nie odczuwam zadnych zmian tak jakbym nie miala zastrzyków. Musimy Być dobrej myśli i nie możemy pozwolic by strach Nami rządził. Jutro kontrola zobaczymy co wypatrzą na usg. Trzymam kciuki za dobre wieści. Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli. Cieszmy się piękna pogodapati1980 lubi tę wiadomość
-
Mirandzia wrote:Pati jak Narazie czuje się dobrze, nie odczuwam zadnych zmian tak jakbym nie miala zastrzyków. Musimy Być dobrej myśli i nie możemy pozwolic by strach Nami rządził. Jutro kontrola zobaczymy co wypatrzą na usg. Trzymam kciuki za dobre wieści. Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli. Cieszmy się piękna pogoda
-
Hej. Jestem po trzecim zastrzyku Fostimon ogólnie zastrzyk nieprzyjemny, piecze około 5 minut . Zdecydowanie lepszy w obsłudze był gonal przy nich nic nie czułam. Od Środy Orgalutran . Pytanie do Was dziewczyny o której godzinie go robicie ?? I gdzie robicie zastrzyk . Brzuch czy udo?Alutka
-
Alutka 32 wrote:Hej. Jestem po trzecim zastrzyku Fostimon ogólnie zastrzyk nieprzyjemny, piecze około 5 minut . Zdecydowanie lepszy w obsłudze był gonal przy nich nic nie czułam. Od Środy Orgalutran . Pytanie do Was dziewczyny o której godzinie go robicie ?? I gdzie robicie zastrzyk . Brzuch czy udo?
-
pati1980 wrote:Alutka ja mam zalecenia że szpitala żeby zastrzyki brać między 16-18.00. Robię je w brzuch tak jak każą w ulotce i pielęgniarka w szpitalu mi pokazywała. Ja po Menopur nic nie odczuwam,A po Cetrotide też mnie piecze i jest skóra czerwona jakieś 30min.Alutka
-
Każda z nas ma inne zalecenia co do godziny. Mi kazali ok 12 oba zginął F a potem dołączyć Orgalutran. Oba w brzuch zalecali. Pati moje dzisiejsze Usg odwołane, lekarz chory. Przenieśli na jutro mam nadzieje ze lekarz wróci. Dzisiaj biorę 8 zastrzyk i żadnej kontroli nie miałam a co jak będzie dalej chory zostawia mnie tak ? Zaburzyło mój spokój. Zamówiłam „babyklister” . Na początku forum dziewczyny wspominały o tym. Pytałam w tutejszych aptekach nie znają tego. Pani w zmian zaproponowala mi vaginal gel na poprawę ruchliwości plemników zartownisia. Dwa razy tłumaczyłam dokładnie o co mi chodzi jednak nie docierało do niej. Koszt ok 340 nok z przesyłka czyli bez opłaty celnej powinno dotrzeć.
Pati odezwij się po usg -
Mirandzia no mam nadzieję że Cię tak nie zostawia bez kontroli. Czasem ci lekarze doprowadzają do szału. A nie może Cię ktoś inny zbadać?.
Ja mam " babyklister" próbowałam na naturalnym starania ale nic z tego. Nie wiem czy zacząć to stosować teraz. Dam znać po usg ,co u mnie lekarz powiedzial. -
pati1980 wrote:Mirandzia no mam nadzieję że Cię tak nie zostawia bez kontroli. Czasem ci lekarze doprowadzają do szału. A nie może Cię ktoś inny zbadać?.
Ja mam " babyklister" próbowałam na naturalnym starania ale nic z tego. Nie wiem czy zacząć to stosować teraz. Dam znać po usg ,co u mnie lekarz powiedzial.
Dziewczyny a co to jest ten "babyklister" I na co pomaga I czy w PL go kupie? -
Byłam dzisiaj u lekarza. Dostałam zwolnienie do 7 czerwca do dnia usg.
Przepisał mi też tabletki na mdłości o nazwie Postafen. One są bez recepty.
Mar2śka i Hannanna Wy też je dostałyście?
Mar2śka ginekolog umówiła Cię na kolejne usg? I jak Twoja torbiel?
Jak się czujecie?
Czarodziejka jutro wynik bety?