Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
alda wrote:Mar2śka , Zoja , Hannanna , Czarodziejka napiszcie czy brałyście Fructus femina , czy jadłyście ananasa ??????????? Trzeba prowadzić jakieś statystyki ...........
Mar2śka i Zoja czy kolory suwaczków to przeczucie co do płci
Kolor suwaczka, nic nie przewiduje, po prostu mi się podobał -
mar2śka wrote:Zojka oni w nmol podają miałam ten sam problem ale udało mi się uzyskać odpowiedź w recepcji u mojego lekarza. Jeśli chcesz wynik na ng przeliczyć bo tak najczęściej podają w PL to wystarczy pomnożyć przez 0,314
mar2śka lubi tę wiadomość
-
Alutka 32 wrote:Kontrola w Piątek !
A u Ciebie może właśnie się znalazł winowajca !u Mar2ski zdiagnozowali Hashi i zaraz była w ciąży moze i w Twoim przypadku tak będzie:)
Alutka trzymam bardzo mocno kciuki za Was
Endokrynolog powiedziała mi że poziom TSH powinnam badać podczas przyjmowania leków do stymulacji bo one mogą podwyższać TSH - prawie się popłakałam - dlaczego tego mi nikt nie powiedział wcześniej ja jestem juz po trzeciej stymulacji ......
Jak do tej pory TSH miałam ok 1,7 ale wyniki robiłam zawsze przed stymulacją a powinnam robić podczas stymulacji i przed transferem ..........
Teraz będę to kontrolować i mam nadzieje że się uda !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 18:32
-
alda wrote:Alutka trzymam bardzo mocno kciuki za Was
Endokrynolog powiedziała mi że poziom TSH powinnam badać podczas przyjmowania leków do stymulacji bo one mogą podwyższać TSH - prawie się popłakałam - dlaczego tego mi nikt nie powiedział wcześniej ja jestem juz po trzeciej stymulacji ......
Jak do tej pory TSH miałam ok 1,7 ale wyniki robiłam zawsze przed stymulacją a powinnam robić podczas stymulacji i przed transferem ..........
Teraz będę to kontrolować i mam nadzieje że się uda !
Alda może faktycznie u Ciebie Hashi namieszalo.
Mar2śka A Ty jak z TSH? Podskoczylo Ci w czasie ciąży? Bierzesz hormon? -
Zoja36 wrote:Na szczęście mam kontakt mailowy z endokrynolog z Polski, bo inaczej tego sobie nie wyobrażam.
Mi dała swój numer telefonu i będziemy ustalać dawki "na odległość"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 18:43
Zoja36 lubi tę wiadomość
-
alda wrote:Mar2śka , Zoja , Hannanna , Czarodziejka napiszcie czy brałyście Fructus femina , czy jadłyście ananasa ??????????? Trzeba prowadzić jakieś statystyki ...........
Mar2śka i Zoja czy kolory suwaczków to przeczucie co do płci
Nie brałam ff i nie jadłam ani grama ananasa. Za to obrzeralam się sushi
Piłam wino czerwone praktycznie lampkę, dwie co drugi dzień. Ostatni raz w przedostatni dzien przed transferem.
-
alda wrote:Alutka trzymam bardzo mocno kciuki za Was
Teraz będę to kontrolować i mam nadzieje że się uda !Alutka -
Mirandzia wrote:Już po usg. Jak na 9 dzien stymulacji to moim zdaniem słabo. Pęcharzyki 17,16,3szt-12,3szt-11 i cala masa 5-6mm. Stymulacje przedlużyli do soboty. Łäcznie 13 dni. Troche dluga stymulacja Punkcja w poniedziałek.
Tez miałam długą stymulację i patrz jaki efekt noszę teraz w brzuchu trzymam kciuki!
Najważniejsze żeby wychodować tą jedną jedyną co będzie najlepsza.
Mi przetrzymali komórki do 5/6 doby i tylko 1 embrion przetrwał z 12 zapłodnionych na starcie.
Ryczałam jak bóbr, ze słowami na ustach: nie chce więcej stymulacji!
-
Mirandzia wrote:Już po usg. Jak na 9 dzien stymulacji to moim zdaniem słabo. Pęcharzyki 17,16,3szt-12,3szt-11 i cala masa 5-6mm. Stymulacje przedlużyli do soboty. Łäcznie 13 dni. Troche dluga stymulacja Punkcja w poniedziałek.
-
nick nieaktualny