Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
pati1980 wrote:Dziewczyny czy wy lezalyscie chwile po transferze, czy od razu siup do domu?
Nic nie leżałam. Kazali się ubrać,po papiery do biura i do domu. Zawsze miałam poczucie,że to taka wazna chwila (oczywiście dla mnie) a wszystko takie bezuczuciowe,zero celebrowania ))
-
Hannanna wrote:Nic nie leżałam. Kazali się ubrać,po papiery do biura i do domu. Zawsze miałam poczucie,że to taka wazna chwila (oczywiście dla mnie) a wszystko takie bezuczuciowe,zero celebrowania ))
-
nick nieaktualny
-
pati1980 wrote:Dzwonili ze szpitala, ostatni mój zarodek przestal sie rozwijac. No i mnie zdenerwowali ,że skoro ten przestal to może ten który dostałam wczoraj też jest coś nie tak. Jak ja przetrwamy te dwa tygodnie do testu.
U mnie też nie przetrwał żaden do mrożenia, a podali mi tylko 1 zarodek! Trzymam kciuki!
WNadzieji, pati1980 lubią tę wiadomość
-
K. Kiedy zabierasz mrozaczki? Bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki!
Zoja, mam nadzieje że wszystko będzie super! Moje usg bedzie za 2 tyg, już mam lekki stresik...
Wczoraj miałam tez przejście z moją niedouczona lekarką... poszłam z pytaniem o usg i Nifty, a ona mówi ze nie zna tego badania. Pózniej się pytam o tabletki na ból gardła, gadam dużo w pracy i czasami tracę głos... a ona: żebym lepiej w aptece zapytała bo ona nie jest w tym obeznana.
A wogole to kiedy sie umawiać do położnej? Jak ta wizyta wyglada?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pati1980 wrote:Czy do Helfo wysyła się oryginały rachunków czy kopie, rachunki za wizyty też czy nie? Muszę się zająć papierowa robota
Rachunki oryginalne, rachunki za wizyty nie, one się nie liczą do tego. Na blogu opisywałam co trzeba wysłać i który schemat załączyćpati1980 lubi tę wiadomość