Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Zoja36 wrote:Na spotkanie czy przy kawie czy bez bardzo chętnie I cieszę się że aspargin pomaga. Mi też pomógł, skurcze w łydkach minęły
Zoja36 lubi tę wiadomość
-
Ja juz po wszystkim. Mam 6 jajeczek, nie za dużo myślałam że będzie więcej. Tym razem bolało jak cholera i dosc mocno krwawilam, nadal ledwo żyje.
Alda punkcje robił mi Hans. Taki młody wesoły doktorek. Czekamy do jutra na info ile się zaplodnilo. Jak będzie ok to transfer ww wtorek.Hannanna, mar2śka, K., Mazwopka, Alutka 32, Zoja36 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, wczoraj urodziłam. W miarę szybki poród, bez komplikacji. Cudowna obsługa w szpitalu. Jesteśmy bardzo zadowoleni. W razie pytań, chętnie odpowiem.
PS. Dla mnie aspargin był za słaby. Kupiłam zwykły magnez 350 tu w aptece i mimo że w dużej mierze to tlenek magnezu, to mi bardzo pomógł.alda, Alutka 32, pati1980, mar2śka, Mazwopka, kaktus85, Hannanna, K., Zoja36 lubią tę wiadomość
-
majola wrote:Dziewczyny, wczoraj urodziłam. W miarę szybki poród, bez komplikacji. Cudowna obsługa w szpitalu. Jesteśmy bardzo zadowoleni. W razie pytań, chętnie odpowiem.
PS. Dla mnie aspargin był za słaby. Kupiłam zwykły magnez 350 tu w aptece i mimo że w dużej mierze to tlenek magnezu, to mi bardzo pomógł.Alutka -
majola wrote:Dziewczyny, wczoraj urodziłam. W miarę szybki poród, bez komplikacji. Cudowna obsługa w szpitalu. Jesteśmy bardzo zadowoleni. W razie pytań, chętnie odpowiem.
PS. Dla mnie aspargin był za słaby. Kupiłam zwykły magnez 350 tu w aptece i mimo że w dużej mierze to tlenek magnezu, to mi bardzo pomógł.
Gratulacje ❤️ -
PS. Dla mnie aspargin był za słaby. Kupiłam zwykły magnez 350 tu w aptece i mimo że w dużej mierze to tlenek magnezu, to mi bardzo pomógł. -
Alda . Zespół Antyfosfolipidowy potwierdzony . Glikoproteiny w klasie IgG 26 przy normie 7. Ostatnio miałam 41 . Na tą chwile zostaliśmy przy starej dawce. Dawka jest też dobierana do wagi. Za 3 tygodnie mam kontrole w szpitalu na sprawdzenie ciśnienia i może wtedy mi zwiększą dawkę a jak nie to dopiero jak przytyje.Alutka
-
Alutka 32 wrote:Zespół Antyfosfolipidowy potwierdzony .
Od samego początku chyba miałaś przeczucia że gdyby podali Ci heparynę to by się udało za pierwszym razem a gdyby robili pakiet badań każdej z nas przed procedurą IVF to myśle że połowa z Nas nie musiałaby przez to wszystko przechodzić !
Masz "szczęście" że w końcu jakiś lekarz zlecił żeby zrobić Ci to badanie !
Mazwopka lubi tę wiadomość
-
PS. Dla mnie aspargin był za słaby. Kupiłam zwykły magnez 350 tu w aptece i mimo że w dużej mierze to tlenek magnezu, to mi bardzo pomógł.
Gratulacje -
alda wrote:Od samego początku chyba miałaś przeczucia że gdyby podali Ci heparynę to by się udało za pierwszym razem a gdyby robili pakiet badań każdej z nas przed procedurą IVF to myśle że połowa z Nas nie musiałaby przez to wszystko przechodzić !
Masz "szczęście" że w końcu jakiś lekarz zlecił żeby zrobić Ci to badanie !
To prawda !!! Miałam duże szczęście ! Gdyby nie to badanie to mogliby mi tak wyciągać i wkładać bez końca!!!Alutka -
Alutka 32 wrote:Alda . Zespół Antyfosfolipidowy potwierdzony . Glikoproteiny w klasie IgG 26 przy normie 7. Ostatnio miałam 41 . Na tą chwile zostaliśmy przy starej dawce. Dawka jest też dobierana do wagi. Za 3 tygodnie mam kontrole w szpitalu na sprawdzenie ciśnienia i może wtedy mi zwiększą dawkę a jak nie to dopiero jak przytyje.
Alutka jak doszłas do tego i jakie badania robilas?
-
PS. Dla mnie aspargin był za słaby. Kupiłam zwykły magnez 350 tu w aptece i mimo że w dużej mierze to tlenek magnezu, to mi bardzo pomógł. -
pati1980 wrote:Alutka jak doszłas do tego i jakie badania robilas?
pati1980 lubi tę wiadomość
Alutka