Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny na facebooku jest grupa dla polek, które leczą się za granicą https://www.facebook.com/groups/2174022255972509/2016:
Starania naturalne.
Badanie nasienia męża - Azospermia ;/
Działamy.
2017
Przygotowanie do ivf w Invimedzie
2022 Wracamy do gry! -
pati1980 wrote:Dziewczyny jak to jest z mrozaczkiem, jest to traktowane jak kolejne pełne podejście?
Pati nie "mrożaki" to taki "bonus" jak to określili lekarze z Riks Transfer mrożaka zalicza się do podejścia z którego one są . Na dokumentach do Helfo jest np . "podejście " numer 1 , transfer 2,3,4 itd
Kolejne podejście jest wtedy kiedy jest stymulacja i punkcja
Co Ty myślisz o mrożakach ? ZA tydzień test i trzymam kciuki za pozytyw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 06:18
pati1980 lubi tę wiadomość
-
pati1980 wrote:Dziewczyny jak to jest z mrozaczkiem, jest to traktowane jak kolejne pełne podejście?
pati1980 lubi tę wiadomość
-
alda wrote:Pati nie "mrożaki" to taki "bonus" jak to określili lekarze z Riks Transfer mrożaka zalicza się do podejścia z którego one są . Na dokumentach do Helfo jest np . "podejście " numer 1 , transfer 2,3,4 itd
Kolejne podejście jest wtedy kiedy jest stymulacja i punkcja
Co Ty myślisz o mrożakach ? ZA tydzień test i trzymam kciuki za pozytyw
Alda ja juz myślę o wszystkim i o niczym prawdę mówiąc.
Mam źle przeczucia że i tym razem nic z tego. A tu jeszcze tyle dni do testuMazwopka lubi tę wiadomość
-
Zoja36 wrote:Coś długo już tu nie widziałam Czarodziejki. Wzywam do tablicy
Co u Ciebie Kochana?
Faktycznie długo nic nie pisałam
Co u mnie ... tak w skrócie: zakręt w pracy, mała rośnie i kopie jak szalona, zaczęłam robić „większe” zakupy, w sumie to brakuje nam tylko wózka, czuje się Ok, tylko zgaga mi dokucza... na tą okazje gaviskon został moim najlepszym przyjacielem.
Czytam Was regularnie, trzymam kciuki za wszystkie staraczki !! Mam nadzieje ze na koniec roku będziemy pokaźna grupą zaciązonych.
Miłego dnia kochane!Zoja36, K., mar2śka lubią tę wiadomość