X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • majola Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 02:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, Dziewczyny.
    Nie wiem, jakie mam FT4. Podobno w normie. FT3 chyba nie było badane.
    Ciężko mi mówić o objawach, kiedy chodzę notorycznie niewyspana. Wiecznie mi zimno, ale może to być wynik małej ilości snu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 02:46

• Zoja36 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na te Święta życzę każdej z Was, żeby spełniły się Wasze marzenia. By ten czas minął spokojnie i w gronie najbliższych Wam osób. A Nowy Rok niech przyniesie więcej pozytywnych testów.
    Buziaki :* :* :*

K. lubi tę wiadomość

k0kdx1hpz2nssibk.png
  • K. Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoja36 wrote:
    Dziewczyny na te Święta życzę każdej z Was, żeby spełniły się Wasze marzenia. By ten czas minął spokojnie i w gronie najbliższych Wam osób. A Nowy Rok niech przyniesie więcej pozytywnych testów.
    Buziaki :* :* :*
    Wzajemnie ! Wesolych swiat dla wszytskich

n59y2n0ajnp6dihh.png
  • majola Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 02:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt! Dla ciężarnych - szczęśliwych rozwiązań, a dla starających się- szczęśliwych stymulacji i transferów. Wierzę w to, że w przyszłym roku, wszystkim Wam się poszczęści. Wszystkiego dobrego!

• Hannanna Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszego Dziewczyny! Oby wszystkie Wasze marzenia,a szczególnie to jedno naważniejsze się spełniło. Dużo siły i wytrwałości w dążeniu do celu! Wszystkiego dobrego :)

• Alutka 32 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja dołączam się do życzeń :) spełnienia marzeń :) pozytywnych testów i zdrowych dzieciaczków :)
    Wesołych Świąt !!!

Alutka
  • pati1980 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowych i pogodnych świąt. Pozytywnych myśli i dużo cierpliwości do Norweskich lekarzy :-).
    Mam nadzieje ze za rok będziemy miały małych krasnoludków na święta. Wesołych świąt:-)

k1iygdz.png
  • Mazwopka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świat dziewczyny ! Dużo radości i uśmiechu ! ❤️

• alda Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt , spełnienia marzeń .............dziecko-w-luzeczku.gif

swiateczny-emotikon-ruchomy-obrazek-0251.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 09:03

e5skzzc.png

[**]

• Mirandzia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt dla Was wszystkich ;)

pati1980 lubi tę wiadomość

• Mirandzia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2018, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Informacje o dwóch ciążach w rodzinie dobiły mnie totalnie. Jakie trzeba mieć wyczucie żeby osobe borykająca się z bezdzietnoscia informowac akurat w Święta. Nienawidze Świąt

• Mazwopka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jest to łatwy czas napewno dla nas - starających się o dzieci, ale ja ten czas wykorzystuje w inny sposób . Skupiam się na sobie , dbam o siebie , spędzam czas z kim chce i doceniam to co mam. Nie popadam w paranoje - to w niczym mi nie pomoże .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 22:48

pati1980 lubi tę wiadomość

• Mirandzia Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2018, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazwopka wrote:
    Nie jest to łatwy czas napewno dla nas - starających się o dzieci, ale ja ten czas wykorzystuje w inny sposób . Skupiam się na sobie , dbam o siebie , spędzam czas z kim chce i doceniam to co mam. Nie popadam w paranoje - to w niczym mi nie pomoże .

Właśnie dlatego wyjechałam na Święta z bezdzietnymi znajomymi żeby odciac się od tematu. Żeby zrobic sobie przerwę od tego wszystkiego, zebrać siły na dalsze etapy walki. Zadbać o siebie i odprężyć się. A tu wredne egoistki musza w Święta wysyłać zdjęcia z testami ciażowymi.

• pati1980 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirandzia rozumiem cie doskonale. Ja trzy lata temu w czasie kolacji wigilijnej poronilam. A wszyscy wyslali życzenia z dzieciaczkami przebranymi za Mikołaja lub usg maluszków. Wtedy myślałam że rozwale telefon. Byłam zła nawet wściekła i ogromnie rozgoryczona. To były moje najgorsze święta w życiu i każde następne już nie są takie same.
    Chodź teraz jestem w Polsce i jakoś udało mi się przetrwać święta bez płaczu.
    Pozdrawiam i oby kolejne święta były dla nas szczęśliwe :-) nie poddajemy się ;-)

Mazwopka lubi tę wiadomość

k1iygdz.png
  • Mirandzia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati1980 wrote:
    Mirandzia rozumiem cie doskonale. Ja trzy lata temu w czasie kolacji wigilijnej poronilam. A wszyscy wyslali życzenia z dzieciaczkami przebranymi za Mikołaja lub usg maluszków. Wtedy myślałam że rozwale telefon. Byłam zła nawet wściekła i ogromnie rozgoryczona. To były moje najgorsze święta w życiu i każde następne już nie są takie same.
    Chodź teraz jestem w Polsce i jakoś udało mi się przetrwać święta bez płaczu.
    Pozdrawiam i oby kolejne święta były dla nas szczęśliwe :-) nie poddajemy się ;-)
    gdyby zrobiła to osoba , która nie zna mojej sytuacji ok nie moge mieć żalu i pretensji. Ale najbliższa osoba, która wie ze w każde święta wylewam morze łez z bezsilności, z tęsknoty za swoim dzieckiem. Przyslyla zdjecie testu szczyt egoizmu i braku empatii

• Mazwopka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggga08 jak u Ciebie stymulacja ?

• Aggga08 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazwopka wrote:
    Aggga08 jak u Ciebie stymulacja ?

Nie mogę spać przez ten spray, ale ogólnie ok... Bolaly mnie jajniki kilka dni, dostałam okres czyli wszystko tak jak ma być. Od 5 zastrzyki

Mirandzia, Zoja36 lubią tę wiadomość

• Mirandzia Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggga08 wrote:
    Nie mogę spać przez ten spray, ale ogólnie ok... Bolaly mnie jajniki kilka dni, dostałam okres czyli wszystko tak jak ma być. Od 5 zastrzyki

A ja za tydzień powinnam dostać okres a od wczoraj jakies plamienia i ból brzucha. Nie mam żadnych hormonów teraz. Chyba sie namieszało

• Aggga08 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2019, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi ostatnie podejście całkiem rozwaliło "system"....

• Aggga08 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2019, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam dziś do lekarza czy może nie spróbować prednisolon. Må wystawić receptę. Czy któraś ma doświadczenie z tym lekiem?

‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ