Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Aggga08 wrote:Tak, przekroczyłam po 2 podejsciu (ktoro było anulowane) więc mi zwrócili to co zapłaciłam za dużo, i po 3 probie zwrócili. Trzeba tylko kvitteringi muec te szczegółowe
Aggga08 lubi tę wiadomość
-
Czy wy jak robicie testy owulacyjny to porannego moczu, tak mi każą z kliniki. Tyle że wczoraj rano test był negatywny,dzisiaj rano pozytywny na Maxa. Możliwe żeby tak szybko to się zmieniło. Dzisiaj mam kontrole zobaczymy co lekarz powie.
Aggga trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 08:18
-
pati1980 wrote:Czy wy jak robicie testy owulacyjny to porannego moczu, tak mi każą z kliniki. Tyle że wczoraj rano test był negatywny,dzisiaj rano pozytywny na Maxa. Możliwe żeby tak szybko to się zmieniło. Dzisiaj mam kontrole zobaczymy co lekarz powie.)
Ja nie mam doświadczenia z testami, nigdy ich nie robilam bo przy PCOS sa mało wiarygodne.
Dzisiaj zweryfikujesz test a wizyta, napisz co tam na kontroli wyszlo. -
pati1980 wrote:wczoraj rano test był negatywny,dzisiaj rano pozytywny na Maxa. Możliwe żeby tak szybko to się zmieniło. Dzisiaj mam kontrole zobaczymy co lekarz powie.
Dobrze że masz dzisiaj kontrolę to zweryfikujesz wyniki
Ja robiłam tylko testy elektroniczne z buźką -z porannego moczu;-) Test można robić o każdej porze dnia , codziennie o tej samej godzinie Nie oddawać moczu przez 4 godziny i nie pić za dużo , dlatego najlepiej robić z porannego ale to dotyczy tych testów .
Wiem że w instrukcji innych testów jest napisane żeby nie robić ich z porannego moczu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 09:19
-
alda wrote:Dobrze że masz dzisiaj kontrolę to zweryfikujesz wyniki
Ja robiłam tylko testy elektroniczne z buźką -z porannego moczu;-) Test można robić o każdej porze dnia , codziennie o tej samej godzinie Nie oddawać moczu przez 4 godziny i nie pić za dużo , dlatego najlepiej robić z porannego ale to dotyczy tych testów .
Wiem że w instrukcji innych testów jest napisane żeby nie robić ich z porannego moczu
Alda właśnie te robilam, wczoraj puste kółeczko, dziś buzka ( nie migajaca) wszystko z porannego moczu. -
kaktus85 wrote:to ja mam wszystkie ...teraz dostalam pismo z helfo ze chca jeszcze jakies kviteringi z pierwszej mojej proby , ale ja nie przekroczylam pierwszy raz tej sumy i teraz tez nie przekrocze i nie wiem czy wykupic jeden zastrzyk czy zrobic z tych dwoch penow co mi zostaly...
Oni że wszystkich prób muszą mieć kvitteringi nawet jeśli wtedy nie przekroczyłas tej sumy -
alda wrote:Pati gdzie masz kontrolę ?
Ja była miesiąc temu w Smestadgynekologene i byłam bardzo zadowolona - mam stamtąd najlepsze zdjęcie malutkiej
Alda ostatnim razem i teraz też mam w Smestadgynekologene. Też byłam zadowolona i oni jedyni mnie przyjeli inni nie chcieli. -
Aggga08 wrote:U mnie już po 16 jajek. Podejście do klienta fantastyczne, Riks się może schowac.. Wszystko już na blogu, ja jeszcze tutaj leże i dopijam kawę, i powoli będziemy się zbierać do mieszkania
Piękny wynik,trzymam kciukiAggga08 lubi tę wiadomość
-
Aggga08 wrote:U mnie już po 16 jajek. Podejście do klienta fantastyczne, Riks się może schowac.. Wszystko już na blogu, ja jeszcze tutaj leże i dopijam kawę, i powoli będziemy się zbierać do mieszkania
Aggga08 lubi tę wiadomość
-
kaktus85 wrote:Super wynik Aggga08 gratuluje i trzymam kciuki dziewczyny ma pytanie w obu penach gonal-f zostalo mi okolo 150 dawki czy moge sobie zrobic z tych dwoch dzisiaj zastrzyk czy kupic nowy , ja mam dawke 200.. doradzcie mi cos...
To są "świeże" resztki czy stare - sprzed pół roku ?