Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko co za barany... No tak, ja dzwoniłam do helfo to z 3 różnymi osobami rozmawiałam i wszystkie 3 mowily co innego, a na ich stronie jak byk napisane że leki i leczenie pokrywają w krajach UE również...
Skierowanie od fastlege weź,albo jakiegoś ginekologa -
Aggga08 wrote:A zapomniałam... W środę wyjazd do Danii, w czwartek punkcja w Maigaard...
Na stronie jest krok po kroku rozpisane jak zaczynasz pytac o szczegóły nikt nic nie wie i ręce umywa. No ja właśnie myślałam ze to ginekolog z KK ma mi dac ze potrzebuje in vitro a dalsze chcemy robić gdzie indziej. Bądź mądry jak oni sami nie wiedza.
Dziewczyny bo ja w okresie świątecznym z tego stresu to nie kontaktowa byłam, czy już się nasze ciezarowki rozsypaly czy nie ?Zoja36 lubi tę wiadomość
-
Tak jak w no, przynajmniej w Maigaard... W innych klinikach podobno narkoza za dodatkową opłatą.
Ale twierdza kobiety że nie jest tak bolesne jak tu w no, inne leki dają i 2 sztuki ovitrelle zamiast jednej i podobno to może wpływać na to, że mniej boli. Okaże się w czwartek... -
Mirandzia wrote:
Dziewczyny bo ja w okresie świątecznym z tego stresu to nie kontaktowa byłam, czy już się nasze ciezarowki rozsypaly czy nie ?
Synuś urodził się 13 stycznia o godzinie 13tej. Długi na 48 cm i ważył 3164 g.Alutka 32, pati1980, majola, K., Hannanna lubią tę wiadomość
-
Aggga08 wrote:Tak jak w no, przynajmniej w Maigaard... W innych klinikach podobno narkoza za dodatkową opłatą.
Ale twierdza kobiety że nie jest tak bolesne jak tu w no, inne leki dają i 2 sztuki ovitrelle zamiast jednej i podobno to może wpływać na to, że mniej boli. Okaże się w czwartek...kaktus85 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Zoja36 !!
Ja wracam po mrozaczki w lutym . Pierwszy dzien cyklu planowo wypada na 6.02 . Takze to juz niedlugo .
Za poradą lekarza z Gamety w Łodzi odstawiłam wszystkie suplementy . Biore tylko kwas foliowy.
Brałam wcześniej systematycznie b-complex, omega 3 , probiotyki, wit D3, selen , cynk , magnez .
Czekam z nadziejąAggga08 lubi tę wiadomość
-
Mazwopka wrote:Za poradą lekarza z Gamety w Łodzi odstawiłam wszystkie suplementy . Biore tylko kwas foliowy.
Brałam wcześniej systematycznie b-complex, omega 3 , probiotyki, wit D3, selen , cynk , magnez .
-
Mirandzia wrote:Wszystko, wszystko odstawiłaś? Czym to argumentowal? Ostatnio tez sie zastanawialam czy nie za duzo tego mam. Moze w jakas paranoje popadlam przez dietetyka.
Przed ciąża organizm ma skupić się na zagnieżdżeniu zarodka .
Ja swoje niedobory wyrównałam już jakiś czas temu i tylko podtrzymywałam suplementację . Według lekarza po wyrównanych niedoborach organizm powinien wskoczyć sam na produkcje tego czego mu brakuje jeśli oczywiście stwarzamy mu do tego warunki czyli dieta , regeneracja i styl życia .
Sens to jakiś ma według mnie .... -
Mazwopka wrote:Ogólnie powiedział ze ewentualne niedobory wyrównuje się juz jak kobieta jest w ciąży .
Przed ciąża organizm ma skupić się na zagnieżdżeniu zarodka .
Ja swoje niedobory wyrównałam już jakiś czas temu i tylko podtrzymywałam suplementację . Według lekarza po wyrównanych niedoborach organizm powinien wskoczyć sam na produkcje tego czego mu brakuje jeśli oczywiście stwarzamy mu do tego warunki czyli dieta , regeneracja i styl życia .
Sens to jakiś ma według mnie ....