Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
pati1980 wrote:I że prawa strona wiodący pęcherzyki 25x22mm i tu nie wiem o co chodzi?
No to jeszcze dzisiaj albo jutro powinna być owulacja
W Polsce miałabyś jeszcze kontrole USG tutaj niestety nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 15:08
pati1980 lubi tę wiadomość
-
kaktus85 wrote:Super wynik Aggga08 gratuluje i trzymam kciuki dziewczyny ma pytanie w obu penach gonal-f zostalo mi okolo 150 dawki czy moge sobie zrobic z tych dwoch dzisiaj zastrzyk czy kupic nowy , ja mam dawke 200.. doradzcie mi cos...
Jak najbardziej z 2! I pamiętaj że zawsze jest w nich więcej leku. Pisałam o tym na blogu, zaraz poszukam jak to działa... -
alda wrote:Aggga super
Pierwszy raz spotkałam się z taką procedurą odnośnie progesteronu , pytałaś dlaczego akurat tak ?
Ciekawa jestem do której doby będą je trzymać .......
Nie wiem dlaczego.. Pytałam ale nie pamiętam co mi odpowiedzieli... Albo nie zrozumiałam bo ten duński tragiczny jest heheh
-
kaktus85 wrote:Świeże z tego tygodnia..
To mówili mi lekarze i w aptece, leku jest więcej :
Co do #gonalf – rzeczywiście jest go więcej niż podane na opakowaniu. Ostatnio zostało mi 150 ale ustawiam strzykawke na 225 i pokazało że zabrakło jeszcze 37,5 a nie 75. Kolejna strzykawka z dawka niby 450 również zawierała więcej leku. Więc warto nie wyrzucać mimo że w strzykawce miarka wskazuje na 0 bo zawsze może się przydać i tym zaoszczędzić pieniądze.
Czyli ustaw na 200 i zrób zastrzyk. Zostanie Ci z niej np 20, to zrób zastrzyk z tym 20 następnego dnia i użyj 180 z kolejnej strzykawki a jeśli zabraknie trochę z tej strzykawki że 150 to resztę użyj z drugiej strzykawkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 15:31
Zoja36 lubi tę wiadomość
-
pati1980 wrote:Alda jakby moje embriony nie przetrwały rozmrorzenia to daja rano znać, żeby nie jechac na darmo?
Tak , dzwonią ale tylko ze złą wiadomością brak telefonu oznacza że wszystko jest ok O której masz transfer ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 15:35
-
Aggga08 wrote:To mówili mi lekarze i w aptece, leku jest więcej :
Co do #gonalf – rzeczywiście jest go więcej niż podane na opakowaniu. Ostatnio zostało mi 150 ale ustawiam strzykawke na 225 i pokazało że zabrakło jeszcze 37,5 a nie 75. Kolejna strzykawka z dawka niby 450 również zawierała więcej leku. Więc warto nie wyrzucać mimo że w strzykawce miarka wskazuje na 0 bo zawsze może się przydać i tym zaoszczędzić pieniądze.
Czyli ustaw na 200 i zrób zastrzyk. Zostanie Ci z niej np 20, to zrób zastrzyk z tym 20 następnego dnia i użyj 180 z kolejnej strzykawki a jeśli zabraknie trochę z tej strzykawki że 150 to resztę użyj z drugiej strzykawki