Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Aggga08 wrote:Może się zagnieżdża i stad to plamienie
nie mam pojecia Aggga ale poprzednie razy tez tak mialam i nic z tego nie wyszlo...mialam dzisiaj zrobic test ale wstalam taka zakrecona przez to ciagle myslenie ze zapomnialam....zrobie jutro i zobaczymy czy cokolwiek wyjdzie...Aggga08 lubi tę wiadomość
-
Aggga08 wrote:U mnie tak jak się spodziewałam... Test negatywny i przyszedł okres.
Będę rozmawiać z lekarzem w poniedziałek. Mam nadzieję że jakaś inna kombinacja lekow pomoże i będzie mniejsza fragmentacja... Wygląda na to że tu jest problem....
Przykro mi
Daj znać po rozmowie z lekarzem .
Aggga może u Ciebie jest problem w ilości jajeczek - za dużo i może są gorszej jakości .
Zapytaj lekarza czy ilość komórek jajowych przekłada się na jakość .
Może warto spróbować cykl naturalny albo lekka stymulacja jak do inseminacji albo mniejsze dawki leków ty przeważnie masz 150 może spróbować 75 .
Nie wiem warto COŚ zmienić nie tylko lek ale i dawkę .............
-
alda wrote:Przykro mi
Daj znać po rozmowie z lekarzem .
Aggga może u Ciebie jest problem w ilości jajeczek - za dużo i może są gorszej jakości .
Zapytaj lekarza czy ilość komórek jajowych przekłada się na jakość .
Może warto spróbować cykl naturalny albo lekka stymulacja jak do inseminacji albo mniejsze dawki leków ty przeważnie masz 150 może spróbować 75 .
Nie wiem warto COŚ zmienić nie tylko lek ale i dawkę .............
No właśnie, ja zawsze mam ponad 10... A nawet i 16 i 19 ostatnio... Nawet na menopur dawce 125 czy coś przez 8 dni miałam 12 jajeczek.... A podobno menopur daje mało jajek a lepsza jakość...
Słyszałam o mini ivf, klinika w Kopenhadze to podobno praktykuje. Może to coś dla mnie.
Jutro będę rozmawiać z lekarzem i zobaczymy co on powie -
Aggga08 wrote:No właśnie, ja zawsze mam ponad 10... A nawet i 16 i 19 ostatnio... Nawet na menopur dawce 125 czy coś przez 8 dni miałam 12 jajeczek.... A podobno menopur daje mało jajek a lepsza jakość...
Słyszałam o mini ivf, klinika w Kopenhadze to podobno praktykuje. Może to coś dla mnie.
Jutro będę rozmawiać z lekarzem i zobaczymy co on powie
MI lekarz tłumaczył że menopur jest na ilość a nie na jakość... A goal jest na jakość ale jak o nim czytałam i pisałam na innym forum to pisali ze to nie prawda... -
pati1980 wrote:Rano robilam znów digitalny test i było nadal 2-3 tydzien, tamten robilam w piątek i też było 2-3 tydzień. Mam nadzieję że będzie wszystko ok
To dobrze że nie było 1-2 ani +3 ja test digital robiłam co tydzień Ja miałam 1-2, 2-3 , +3 U Ciebie prawidłowy wynik na ten tydzień to 2-3