Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Mazwopka, dzięki za podpowiedzi:) Super, że dobrze się czujesz po transferze, chyba od razu widać po ilości leków, że w Polsce się bardziej przykładają, teraz musi się udać! trzymam kciuki żeby fasolka się zadomowiła! Aga dawaj znać jak tam po lekach jak zaczniesz i kiedy będziesz miała punkcje:)
Ja wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test sikany i mamy dwie kreseczki!!! Nie chciałam zapeszać, ale jakoś czułam, że coś tam się dzieje innego niż zawsze:D Nie mogę w to uwierzyć! Teraz za 2-3 tyg usg żeby wszystko potwierdzić, no ale jesteśmy dobrej myśli:) Mam skończyć jeszcze opakowanie lutinusa, zostało mi 3 dni i wtedy już bez żadnych leków, mam nadzieję, że wiedzą co robią, ale jakoś od pierwszej wizyty w szpitalu od razu im zaufaliśmy:)
majola, alda, Pia88 lubią tę wiadomość
-
Nustria wrote:Mazwopka, dzięki za podpowiedzi:) Super, że dobrze się czujesz po transferze, chyba od razu widać po ilości leków, że w Polsce się bardziej przykładają, teraz musi się udać! trzymam kciuki żeby fasolka się zadomowiła! Aga dawaj znać jak tam po lekach jak zaczniesz i kiedy będziesz miała punkcje:)
Ja wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test sikany i mamy dwie kreseczki!!! Nie chciałam zapeszać, ale jakoś czułam, że coś tam się dzieje innego niż zawsze:D Nie mogę w to uwierzyć! Teraz za 2-3 tyg usg żeby wszystko potwierdzić, no ale jesteśmy dobrej myśli:) Mam skończyć jeszcze opakowanie lutinusa, zostało mi 3 dni i wtedy już bez żadnych leków, mam nadzieję, że wiedzą co robią, ale jakoś od pierwszej wizyty w szpitalu od razu im zaufaliśmy:)
Super ciesze sie przeogromnie!Nustria lubi tę wiadomość
-
Nustria wrote:Mazwopka, dzięki za podpowiedzi:) Super, że dobrze się czujesz po transferze, chyba od razu widać po ilości leków, że w Polsce się bardziej przykładają, teraz musi się udać! trzymam kciuki żeby fasolka się zadomowiła! Aga dawaj znać jak tam po lekach jak zaczniesz i kiedy będziesz miała punkcje:)
Super!!!! Gratulacje 😘😘😘😘
Ja mam dziś kontrolę, I jeśli wszystko jest ok to zaczynam dziś leki....Nustria lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny!) Trzymam baaaaardzo mocno kciuki za Wasze fasolki!!!!!!
Mazwopka jak u Ciebie, prawie już tydzień po transferze? Jak się czujesz, miałaś jakieś ciągnięcia? Kiedy testujesz? Ja niestety nie mam pojęcia o laboratoriach w Oslo, nie pomogę, mi kazali zrobić tylko ten test sikany 16 dni po transferze i teraz prawie za 3 tyg usg, więc bety w ogóle nie miałam, dziwne, ale w sumie skoro nic specjalnego się nie dzieje to pewnie u nich to norma.
Aga trzymam kciuki za dużo dobrych jajeczek:D kiedy lecisz do Grecji? Trzymam kciuki, żeby były to Wasze najlepsze wakacje!! -
Dziękuje . Dobrze się czuje . Coś mnie boli i bolało , rwie i kuje od czasu do czasu .Kręciło i kręci się w głowie . Piersi nie bolą . Dziś jest 6 dzień po transferze.
Powinnam 11 dnia po transferze zrobić betę,ale to jest sobota wiec chyba wstrzymam się do poniedziałku . Pewnie zrobię tez sikany wcześniej . -
Mazwopka wrote:Dziękuje . Dobrze się czuje . Coś mnie boli i bolało , rwie i kuje od czasu do czasu .Kręciło i kręci się w głowie . Piersi nie bolą . Dziś jest 6 dzień po transferze.
Powinnam 11 dnia po transferze zrobić betę,ale to jest sobota wiec chyba wstrzymam się do poniedziałku . Pewnie zrobię tez sikany wcześniej .
Zrób betę w piątek a w poniedziałek sprawdzisz przyrost Ja betę zrobiłam w 6 dniu po transferze 5 dniowego zarodka który teraz smacznie śpi 🥰🥰🥰
POWODZENIA . TRZYMAM KCUKI ✊✊✊✊✊✊✊✊✊
-
Hei dziewczyny szkoda że dopiero dziś znalazłam to forum.Mialam mnóstwo pytan
Jestem po 1 probie w Riksie niestety nieudanej. Dostalam plemienia w 11 dniu w 12 zrobiłam bete i chociaz na tescie pojawila sie blada druga kreska to beta byla negatywna.
Mam jeszcze 4 mrozaczki na szczęście. Kolejna próba w listopadzie.
Pozdrowionka i powodzenia Wszystkim życzę -
Hej dziewczyny jak dobrze ze do was trafilam. Jestem po pierwszej nieudanej probie w Telemark. Pobrano 4 jajeczka niestety zadne nie dotrwalo do transferu. Czy ktoras z was tez tak miala? Bo ja otrzymujac ta wiadomosc z kliniki zalamalam sie pytajac jaki jest powod obumarcia zarodkow dowiedzialam sie ze po prostu tak sie czsami zdarza. Nie zlecono zadnych dodatkowych badani mam teraz miec przerwe przez jeden cykl a pozniej zaczas stymulacje sprayem do nosa i menopurem. Powiedzcie mi jakie sa wasze doswiadczenia z kliniaka w Telemark ?
Pozdrawiam was goraco -
Sofi2810 wrote:Hej dziewczyny jak dobrze ze do was trafilam. Jestem po pierwszej nieudanej probie w Telemark. Pobrano 4 jajeczka niestety zadne nie dotrwalo do transferu. Czy ktoras z was tez tak miala? Bo ja otrzymujac ta wiadomosc z kliniki zalamalam sie pytajac jaki jest powod obumarcia zarodkow dowiedzialam sie ze po prostu tak sie czsami zdarza. Nie zlecono zadnych dodatkowych badani mam teraz miec przerwe przez jeden cykl a pozniej zaczas stymulacje sprayem do nosa i menopurem. Powiedzcie mi jakie sa wasze doswiadczenia z kliniaka w Telemark ?
Pozdrawiam was goraco
Cześć Sofi2810!
Raczej nikt tu nie zaleca dodatkowych badań. Co do komórek - może to zależeć od ich jakości oraz od jakości plemników .
-
Dziekuje za odpowiedz MAZWOPKA maz mial robione badanie nasienia morfologia nie byla najlepsza ale nie az tak slaba aby nie moglo nam sie udac wiec to chyba odpada, sama nie wiem ;( mam nadzieje ze teraz przy stymulacji bede miala wiecej jajeczek do pobrania i moze sie uda.
A jak tam u ciebie robilas test? Mam nadzieje ze beda 2 kreseczki
-
MAZWOPKA to dobry znak trzymam kciuki
Aggga08 a czy wiesz jaki jest powod tego ze zarodki obumarly tak szybko ? Robilas ivf tylko w Norwegii? Jak tylko bede miala chwilke zajze na twoj blog
U mnie pobrano 4 jajeczka. 2 wogole sie nie zaplodnily a jedno obumarlo w 5 dniu a jedno jak powiedziala Pani doktor wyglada dosc dziwnie bylo pod obserwacja i mialo byc zamrozone ale dzien pozniej dostalam tel. ze tez obumarlo. -
Mazwopka wrote:Zrobilam test, druga kreska jest blada.
W poniedzialek pojde na krew.
Mazwopka 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Cieszę się razem z Tobą 🤗🤗🤗🤗🤗
Kup sobie te testy :
https://www.apotek1.no/produkter/clearblue-digital-graviditetstest-med-ukeindikator-2stk-897990p
Pokazują tygodnie ciąży , tak można sprawdzać co tydzień czy jest ok - czy beta przyrasta 😊😊😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 12:59