X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia87 10 to idealny wynik. Dużo zdrowka życzę.
    Ja bylam dziś w pracy i wytrzymalam 3.5 godziny z rana dobrze sie czulam ale jak cos wiecej robię to bardzo boli mnie brzuch wiec zwolnilam sie do domu a jutro o 10 ide do fastlege .

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia87 wrote:
    Dzwonila inna pielegniarka Mamy 10 ❤❤

Pieknie 😍😍😍 a pytalas ta pielegniarke moze ?? Moze ona by pomogla.

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofi2810

Oszczedzaj sie 💕

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 15:17

Sofi2810 lubi tę wiadomość

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofia2810 Dziekuje 😍 Najlepiej jak da Ci wolne. Nie wsczyscy lekarze sa wyrozumiali niestety 😣 powiedz ze naprawde zle sie czujesz I nie wszystkie kobiety tak samo przechodza. Z 2 tygodnie by pasowalo idealnie å pozniej tylko lekka praca

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka Dziekuje 😍😘 pytala jak sir czuje wiec powiedzialam ze dostalam krwawienie . Powiedziala ze fajnie I bym zadzwonila pod koniec tygodnia to zrobimy plan dzialania . Wiec to pewnie okres jest. Mam nadzieje

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze faktycznie to juz okres przyszedl. A wszystkie jajeczka mroza?? Czy czekaja z jakimis??

• Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnje się trochę tego obawiam bo wiem ze w Norwegii nie ma czegoś takiego jak zwolnienie z powodu ciazy. Ale z drugiej strony skoro nie wytrzymuje z bólu w pracy to co mam zrobić ehh zobaczymy co jutro lekarz powie.
    Lolcia87 ciekawe kiedy podadza ci mala fasolke :)

• Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka juz niedługo zaczynasz z menopurem jak sie czujesz?

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam taka nadzieje ze to okres. Tak wszystkie mroza. Czekali do 5 doby. Nie wiem czy w Tym czy w kolejnym 🤷‍♀️ ja juz bym chciala 😄 dowiem sie za tydzien. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Sofi2810 wiem wiem ale tak wlasciwie to ty chcesz zwolnienie z powodu bolu ktory ogranicza Twoja mozliwosc pracy. Szkoda ze nie mozesz wziac wiecej egemelding. U mnie do 16 dni bez lekarza mozna

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W piatek mam usg i planowo od niedzieli Menopur, czasem glowa boli, za duzo nie spie ale nie jest tak zle. Ciekawe jak ti bedzie z menopurem 😅

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka cos dla Nas https://matkamimowszystko.pl/robic-transferze-zwiekszyc-szanse-zagniezdzenie-zarodka/

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja faktycznie pilam bardzo duzo bioli 😂 ale tez nie jadlam ich miesa tylko eco kroliki,dziczyzna,kaczke I makaron. Musze sprawdzic zastosowanie przy transferze ❤ moze teraz Nå Nas Czas 😘

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo dzieki poczytam 😍
    Teraz zdecydowanie na nas czas!!! Ja podchodze z nastawieniem ze tym razem sie uda. Tylko ja mam niedoczynnosc tarczycy i to tez dodatkowo moze cos psuc.... wszystko mam w normie od paru lat no ale....

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam problem z prolaktyna. Mialam 7890 🙉 teraz mam w normie ale leki biore. No I endometrioze I nie drozny jajowod 🙉😥

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czego akurat to nam sie tak trafilo... czlowiek kiedys sie zabezpieczal bral anty a tu dupa.... gdybym wiedziala to w wieku 20 lat bym sie starala a nie zabezpieczala 😅

Teraz tyle kasy, nerwow, bolu....
    ale kto jak nie my!! Damy rade i teraz nasza kolej na fasolki ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 17:37

Anilorak, Sofi2810 lubią tę wiadomość

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to samo 😂 moj Maz to na takim luzie podchodzi do Tego. W sumie ja tez. Balam sie tylko punkcji 🙈 teraz to chodzi tylko p.o. domu I gdacze jak kura 😂 ze ja niby dorodna kurka jestem 😂

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha to niezle 😂 najwazniejsze to wyluzowac

A jak jest z tym czerwonym winem... na ,,lepsze endo’’
    Mozna? Trzeba? Nie wolno?? Co i jak?

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym sie chciala dowiedziec. Ja uwielbiam wino 🤦‍♀️🙉 ale od sylwestra nic nie pilam. Z checia bym taka recepte zrealizowala

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to lubie biale 😍 ale czerwonego bym nie odmowila czasem ciut 🤣😝 tak dla kurazu 😅😅
    Ale sama nie wiem... 2 tyg temu pilam ciut czerwonego a w sobote walnelam se piwko... bezalkoholowe 😂😂

• Anilorak Przyjaciółka

Wysłany: 11 lutego 2020, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja piłam lampkę czerwonego od miesiączki do transferu, tak wiec skål🍷

‹‹ 337 338 339 340 341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ