X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia87 10 to idealny wynik. Dużo zdrowka życzę.
    Ja bylam dziś w pracy i wytrzymalam 3.5 godziny z rana dobrze sie czulam ale jak cos wiecej robię to bardzo boli mnie brzuch wiec zwolnilam sie do domu a jutro o 10 ide do fastlege .

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia87 wrote:
    Dzwonila inna pielegniarka Mamy 10 ❤❤

Pieknie 😍😍😍 a pytalas ta pielegniarke moze ?? Moze ona by pomogla.

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofi2810

Oszczedzaj sie 💕

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 15:17

Sofi2810 lubi tę wiadomość

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofia2810 Dziekuje 😍 Najlepiej jak da Ci wolne. Nie wsczyscy lekarze sa wyrozumiali niestety 😣 powiedz ze naprawde zle sie czujesz I nie wszystkie kobiety tak samo przechodza. Z 2 tygodnie by pasowalo idealnie å pozniej tylko lekka praca

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka Dziekuje 😍😘 pytala jak sir czuje wiec powiedzialam ze dostalam krwawienie . Powiedziala ze fajnie I bym zadzwonila pod koniec tygodnia to zrobimy plan dzialania . Wiec to pewnie okres jest. Mam nadzieje

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze faktycznie to juz okres przyszedl. A wszystkie jajeczka mroza?? Czy czekaja z jakimis??

• Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnje się trochę tego obawiam bo wiem ze w Norwegii nie ma czegoś takiego jak zwolnienie z powodu ciazy. Ale z drugiej strony skoro nie wytrzymuje z bólu w pracy to co mam zrobić ehh zobaczymy co jutro lekarz powie.
    Lolcia87 ciekawe kiedy podadza ci mala fasolke :)

• Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka juz niedługo zaczynasz z menopurem jak sie czujesz?

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam taka nadzieje ze to okres. Tak wszystkie mroza. Czekali do 5 doby. Nie wiem czy w Tym czy w kolejnym 🤷‍♀️ ja juz bym chciala 😄 dowiem sie za tydzien. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Sofi2810 wiem wiem ale tak wlasciwie to ty chcesz zwolnienie z powodu bolu ktory ogranicza Twoja mozliwosc pracy. Szkoda ze nie mozesz wziac wiecej egemelding. U mnie do 16 dni bez lekarza mozna

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W piatek mam usg i planowo od niedzieli Menopur, czasem glowa boli, za duzo nie spie ale nie jest tak zle. Ciekawe jak ti bedzie z menopurem 😅

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka cos dla Nas https://matkamimowszystko.pl/robic-transferze-zwiekszyc-szanse-zagniezdzenie-zarodka/

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja faktycznie pilam bardzo duzo bioli 😂 ale tez nie jadlam ich miesa tylko eco kroliki,dziczyzna,kaczke I makaron. Musze sprawdzic zastosowanie przy transferze ❤ moze teraz Nå Nas Czas 😘

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo dzieki poczytam 😍
    Teraz zdecydowanie na nas czas!!! Ja podchodze z nastawieniem ze tym razem sie uda. Tylko ja mam niedoczynnosc tarczycy i to tez dodatkowo moze cos psuc.... wszystko mam w normie od paru lat no ale....

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam problem z prolaktyna. Mialam 7890 🙉 teraz mam w normie ale leki biore. No I endometrioze I nie drozny jajowod 🙉😥

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czego akurat to nam sie tak trafilo... czlowiek kiedys sie zabezpieczal bral anty a tu dupa.... gdybym wiedziala to w wieku 20 lat bym sie starala a nie zabezpieczala 😅

Teraz tyle kasy, nerwow, bolu....
    ale kto jak nie my!! Damy rade i teraz nasza kolej na fasolki ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 17:37

Anilorak, Sofi2810 lubią tę wiadomość

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to samo 😂 moj Maz to na takim luzie podchodzi do Tego. W sumie ja tez. Balam sie tylko punkcji 🙈 teraz to chodzi tylko p.o. domu I gdacze jak kura 😂 ze ja niby dorodna kurka jestem 😂

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha to niezle 😂 najwazniejsze to wyluzowac

A jak jest z tym czerwonym winem... na ,,lepsze endo’’
    Mozna? Trzeba? Nie wolno?? Co i jak?

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym sie chciala dowiedziec. Ja uwielbiam wino 🤦‍♀️🙉 ale od sylwestra nic nie pilam. Z checia bym taka recepte zrealizowala

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to lubie biale 😍 ale czerwonego bym nie odmowila czasem ciut 🤣😝 tak dla kurazu 😅😅
    Ale sama nie wiem... 2 tyg temu pilam ciut czerwonego a w sobote walnelam se piwko... bezalkoholowe 😂😂

• Anilorak Przyjaciółka

Wysłany: 11 lutego 2020, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja piłam lampkę czerwonego od miesiączki do transferu, tak wiec skål🍷

‹‹ 337 338 339 340 341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ