Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Ovulka wrote:Dziekuje ❤️
Ladnie ci zeszlo. Ja pare lat temu tez mialam ponad 4, teraz trzyma sie 1,5-2 caly czas. Biore levaxin75.
Jutro zapytam lekarza jak teraz z zwiekszakiem dawki w razie co.
Ja zaczęłam od dawki 25,a teraz mam na przemian dziennie 50,25.Mam nadzieję że przed świętami uda nam się podejść jeszcze 🤗Ovulka lubi tę wiadomość
-
BeatkaK wrote:Ja zaczęłam od dawki 25,a teraz mam na przemian dziennie 50,25.Mam nadzieję że przed świętami uda nam się podejść jeszcze 🤗
BeatkaK lubi tę wiadomość
-
Ovulka wrote:Trzymam mocno kciuki, napewno wszystko sie ureguluje. A tak z ciekawosci pimytalas moze jak to jest z dawka po transferze? Albo w ciazy?
Oj ja nie wiem,nie mam pojęcia,ja zaczęłam kurację 8 tyg temu także jestem przed tak jak ty,ale też chętnie się dowiem 🙂 -
BeatkaK wrote:Super,😍❤trzymam bardzo mocno kciuki🤞🤞🤞🤞🤞🤞,daj znac jutro 🙂a pytałaś może o dawkę levaxinu po transferze i w ciąży?
Dziekuje kochana, juz maz sie smial jak my sobie damy rade z 2-ka 😂😂
Napisze jak tylko dadza znac 😊
Pytalam o levaxin i poki co nie przeginac z dawka. Brac tyle co zawsze biore a jak tylko test bedzie pozytywny to skontaktowac sie z fastlege zeby czesciej kontrolowac.
Wogole lekarz przy transferze opowiadal ze kiedys byl w galerii krakowskiej i mowil dzien dobry i na zdrowie hehe posmialismy sie troche. Ale chwala go sobie wiec mam nadzieje ze mial dzis szczesliwa reke i ze chociaz jedno jajeczko sie zagniezdziBeatkaK lubi tę wiadomość
-
Ovulka wrote:Dzwonili ze 3 ladne dzisiaj zamrozili 😊
Super ❤👍,ja czekam nadal na jakieś info,mam nadzieję że w poniedziałek się odezwą
A jak się czujesz wszystko dobrze?
Chodzisz normalnie do pracy?
Ja mam w pracy teraz maraton do 10 godz dziennie i praca nie jest lekka i tak sie boję trochę
Ostatnim razem chodziłam normalnie i sie udało ❤ale pracy było znacznie mniej i nie az taka ciężkaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2020, 15:03
Ovulka lubi tę wiadomość
-
Ogolnie jestem przestymulowana troche bo brzuch mnie boli, tak jakby wszystkie miesnie... i odrazu po punkcji zaczal bolec i cisnac ze ciezko mi sie oddychalo i ciezko bylo mi spac i sie przekrecac no i wygladam jak w 4 mies ciazy 🙉 ale jesli chodzi o macice i dol brzucha i jajniki to czasem cos czuje ale nie jest to bol. Nie pracowalam caly tydzien. Od poniedz zaczynam i mam prace po 12h ale tylko 3 dni w tyg a reszte mam klientki w domu. Ale nie jest to wogole ciezka praca wiec o tyle dobrze.
A co ma byc to bedzie, dowiem sie za 14 dni 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2020, 15:21
BeatkaK lubi tę wiadomość
-
Ovulka wrote:Co slychac?? Jest tu wogole ktos jeszcze ?? Czy zostalysmy same BeatkaK??
Chyba juz tylko my zostałyśmy
Ja czekam dalej na info z kliniki na razie cisza,poczekam do środy i jak coś upomnę się
A co u Ciebie Ovulka?Ovulka lubi tę wiadomość
-
BeatkaK wrote:Chyba juz tylko my zostałyśmy
Ja czekam dalej na info z kliniki na razie cisza,poczekam do środy i jak coś upomnę się
A co u Ciebie Ovulka?
Koniecznie sie upominaj ❤️
Ja czuje sie dobrze, brzuch mi powoli przechodzi. Kontaktowalama sie z nimi i jakbym miala dusznosci to mialam sie zglaszac ale rano dzis sie obudzilam to juz praktycznie mi przeszlo tyle ze brzuch napuchniety. Dzis 5 dpt. Zaczely bolec mnie piersi i cholernie mnie dzis dopadlo zmeczenie w ciagu dnia. Poki co staram sie za bardzo nie nastawiac zeby nie rozczarowac. Ale w glebi serca mam nadzieje ze przetrwaja oba, albo chociaz jeden ❤️ -
BeatkaK wrote:Ovulka napislam do nich i czekam na odp 🙂
A jak ty się czujesz ?😊
8dpt- U mnie hiperka przeszla juz ze 2 dki temu. Dzieki bogu bo juz wstyd mi bylo brzuch chowac 😅😅
Ogolnie od 2-3 dni jestem meega zmeczona.... dzisiaj przelezalam caly dzien. Troche bola mnie piersi, brzuch bolal wczesniej jak na okres teraz czasem cos zakuje. Ogolnie mam testowac w srode, ale chyba zrobie sikacza w niedziele to bedzie 11dpt. Ciezko sie czeka na testowanie 🙉
-
9dpt noe moglam sie rano powstrzymac i zrobilam test, pierwszy raz w zyciu widze 2 krechy 😍 oby wszystko tak zostalo ❤️
https://zapodaj.net/6aa12e8663e8d.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2020, 10:16
BeatkaK, Mazwopka lubią tę wiadomość