X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2020, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka GRATULACJE 😍❤❤❤

Mi odp,wynik jest dobry mam napisać kiedy była ostatnia @ i kiedy chce mieć podejście 😊

Ovulka lubi tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2020, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK wrote:
    Ovulka GRATULACJE 😍❤❤❤

Mi odp,wynik jest dobry mam napisać kiedy była ostatnia @ i kiedy chce mieć podejście 😊

Dzieki kochana ❤️
    No to pieknie, to dzialaj 😍 bede mocno kciuki trzymac

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2020, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny !

Pytanie o zwrot z Helfo za dwa pierwsze podejscia.

Czy kazda recepta må byc imienna i z pieczatka apteki ?

Czy kwity z podrozy typu prom albo paliwo czy hotel tez mozna wyslac?

Pozdrawiam ! ( Testuje za tydzien ;))

Ovulka lubi tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2020, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka wrote:
    Hej dziewczyny !

Do helfo wysylasz tylko recepty i musza byc z pieczatkami podpisem.
    Natomist zwrot za dojazdy hotele ( nie wiem ale probuj) bramki itp logujesz sie na helsenorge.no i tam wypelniasz na dole jest zwrot za dojazdy/podroze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 13:20

• Mazwopka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2020, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka wrote:
    Hej dziewczyny !

Jeśli chodzi o zwrot kosztów dojazdu i noclegu to helfo zwraca koszty dojazdu do kliniki położonej nablizszej od twojego miejsca zamieszkania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2020, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super dziekuje za info czeka mnie w takim razie wycieczka do apteki po pieczatki :)

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2020, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka wrote:
    Super dziekuje za info czeka mnie w takim razie wycieczka do apteki po pieczatki :)

Dziwne ze odrazu nie dali stempla... bo wiedza przeciez ze to hormony.... mi zawsze odrazu sami dawali...

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2020, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi raz "MIŁA PANI" w aptece w Bergen usiłowała wmówić ze nie potrzebuję ani podpisu ani pieczątki tlumaczyla tym to że oni przecież wiedzą że to jest refundowane i to była starsza pani aż mąż się zderewowal bo prosiłam 3 razy czy da swój nr telefonów żeby w razie czego ponisla tego konsekfecje to od razu dala pieczątek i podpis 🙈😂

Zabka trzymam kciuki 🤞🤞🤞🤞

Ovulka jak się czujesz?

Ja czekamy na @ i po zaczynamy 🥰😍❤

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2020, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK wrote:
    Mi raz "MIŁA PANI" w aptece w Bergen usiłowała wmówić ze nie potrzebuję ani podpisu ani pieczątki tlumaczyla tym to że oni przecież wiedzą że to jest refundowane i to była starsza pani aż mąż się zderewowal bo prosiłam 3 razy czy da swój nr telefonów żeby w razie czego ponisla tego konsekfecje to od razu dala pieczątek i podpis 🙈😂

Zabka trzymam kciuki 🤞🤞🤞🤞

Ovulka jak się czujesz?

Ja czekamy na @ i po zaczynamy 🥰😍❤

Tutaj wszystko jest czasem dziwne 😅😅

Ja ogolnie czuje sie dobrze, dzisiaj cos troche rzoladek mi dokucza, napuchl i troche boli. Mozliwe ze od progesteronu...
    pisalam dzis do porsgrunn i mimo ze w 9,10 i 12dpt mialam testy pozytywne to kaza czekac do 16d czyli do piatku i jeszcze raz test zrobic i wtedy ustalimu usg.... jakby 4 dni mialy zrobic roznice 🤷🏼‍♀️
    A tak ogolnie to zmeczona troche jestem, i cholernie nie moge sie doczekac zeby uslyszec ❤️ I czy tam naprawde cos jest 😍
    A co u Ciebie?? Pewnie juz sie doczekac noe mozesz?? ❤️😍

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2020, 16:24

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2020, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    Tutaj wszystko jest czasem dziwne 😅😅

Ja ogolnie czuje sie dobrze, dzisiaj cos troche rzoladek mi dokucza, napuchl i troche boli. Mozliwe ze od progesteronu...
    pisalam dzis do porsgrunn i mimo ze w 9,10 i 12dpt mialam testy pozytywne to kaza czekac do 16d czyli do piatku i jeszcze raz test zrobic i wtedy ustalimu usg.... jakby 4 dni mialy zrobic roznice 🤷🏼‍♀️
    A tak ogolnie to zmeczona troche jestem, i cholernie nie moge sie doczekac zeby uslyszec ❤️ I czy tam naprawde cos jest 😍
    A co u Ciebie?? Pewnie juz sie doczekac noe mozesz?? ❤️😍

Nom,ja czekam i teraz doczekać się nie mogę, niech przyjdzie @ jak najszybciej 🙈😆

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2020, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK wrote:
    Nom,ja czekam i teraz doczekać się nie mogę, niech przyjdzie @ jak najszybciej 🙈😆

Wierze, ale najlepsze w tym wszystkim jest to ze na okres czeka sie wiecznosc a pozniej spray, zastrzyki i wszystko tak szybko zlatuje ze nagle masz transfer. Wiec zycze aby @ jak najszybciej przyszla i zaraz groszek sobie domek budowal ❤️

BeatkaK lubi tę wiadomość

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2020, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    Wierze, ale najlepsze w tym wszystkim jest to ze na okres czeka sie wiecznosc a pozniej spray, zastrzyki i wszystko tak szybko zlatuje ze nagle masz transfer. Wiec zycze aby @ jak najszybciej przyszla i zaraz groszek sobie domek budowal ❤️

Ovulka ja na cyklu naturalnym mamy jeszcze 2❄🥰❤

Ovulka lubi tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2020, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK wrote:
    Ovulka ja na cyklu naturalnym mamy jeszcze 2❄🥰❤

Cudownie, to jeszcze szybciej zleci. A co napewno to milej! Bezbolesnie i zlego samopoczucia

BeatkaK lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2020, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy ktoras z Was byla przestymulowana I wie co na to pomaga ? Testuje W piatek I nie wiem czy moge brac teraz leki rozkurczajace typu nospa ? Mam wrazenie ze z moim brzuchem kilka dni po punkcji bylo ok poza bolem ale dzis jest tak spuchniety bolacy i spac mi nie daje. Czy ktoras z Was tez miala Taki problem ? Przy poprzedniej punkcji brzuch szybko wrocil do normy a teraz twardy I czuje sie jakby mnie ktos napompowal

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2020, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka wrote:
    Hej czy ktoras z Was byla przestymulowana I wie co na to pomaga ? Testuje W piatek I nie wiem czy moge brac teraz leki rozkurczajace typu nospa ? Mam wrazenie ze z moim brzuchem kilka dni po punkcji bylo ok poza bolem ale dzis jest tak spuchniety bolacy i spac mi nie daje. Czy ktoras z Was tez miala Taki problem ? Przy poprzedniej punkcji brzuch szybko wrocil do normy a teraz twardy I czuje sie jakby mnie ktos napompowal

Ja i byla masakra... pilam duzo napoi wysokobialkowych, duzo wody, zmiszalam sie do ruchu i przeszlo... ale dzisiaj w nocy wrocilo, z bolu nawet wymiotowalam. Dzisiaj spedzilam dzien w domu i tak noe boli ale brzuch mam jak balon. Wydaje mi sie ze progesteron tez tak na mnie dziala... mam nadzieje ze bedzie mi przechodzic.
    No-spe mozesz normalnie brac, ale czy pomoze? Nie wiem. Ale jest to bezpieczne dla malenstwa

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2020, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    Ja i byla masakra... pilam duzo napoi wysokobialkowych, duzo wody, zmiszalam sie do ruchu i przeszlo... ale dzisiaj w nocy wrocilo, z bolu nawet wymiotowalam. Dzisiaj spedzilam dzien w domu i tak noe boli ale brzuch mam jak balon. Wydaje mi sie ze progesteron tez tak na mnie dziala... mam nadzieje ze bedzie mi przechodzic.
    No-spe mozesz normalnie brac, ale czy pomoze? Nie wiem. Ale jest to bezpieczne dla malenstwa

Dzieki sprobuje z nospa - ciezko pracowac z tym bolem ...🙄🙄

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2020, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka wrote:
    Dzieki sprobuje z nospa - ciezko pracowac z tym bolem ...🙄🙄

Swietnie cie rozumiem, ja nocami nie spalam... wczorajsza i dzisiejsza pewnie tez. Tak czytalam ze takie objawy tez moga byc przy wysokim progesteronie... no ale przeciez nikt mi go nie sprawdzal i nie sprawdzi... musialabym wyladowac na legevat chyba

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2020, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i stalo sie, mialam straszne wymiotu wczoraj, w nocy i dzisiaj. Spuchniety i bolesny brzuch znowu. Wyladowalam u lekarza ktory powiedzial ze jestem na pograniczu polozenia do szpitala. Przestymulowanie. Mam powiekszone jajniki i zebral sie plyn. I zauwazyl maly zalazek, za wczesnie na cos wiecej. Ale cos ram jest. Jutro mam sie pojawic w szpitalu i mozliwe ze odrazu mnie poloza zeby nie ryzykowac utraty ciazy ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2020, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    No i stalo sie, mialam straszne wymiotu wczoraj, w nocy i dzisiaj. Spuchniety i bolesny brzuch znowu. Wyladowalam u lekarza ktory powiedzial ze jestem na pograniczu polozenia do szpitala. Przestymulowanie. Mam powiekszone jajniki i zebral sie plyn. I zauwazyl maly zalazek, za wczesnie na cos wiecej. Ale cos ram jest. Jutro mam sie pojawic w szpitalu i mozliwe ze odrazu mnie poloza zeby nie ryzykowac utraty ciazy ...

Ojej powaznie brzmi mam nadzieje ze moze to samo minie! Ja dostalam zwolnienie W tym tyg przez e-konsultacje napisalam tylko ze mam bol brzucha. 3mam kciuki zeby WsZystko bylo U Ciebie dobrze ❤️

Ovulka lubi tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2020, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie zostalam polozona do szpitala. Lekarz zadzwonil ze wyniki sa bardzo zle i ze musze jak najszybciej do szpitala. Juz leze i bede miala kroplowki... ale beta 450 dzieki bogu. Jak plyn bedzie dalej i nie bedzie sie wchlanial to w najgorszym przypadku punkcja 🙉 strasznie to brzmi. Mam nadzieje ze bedzie sam z siebie znikal

‹‹ 387 388 389 390 391 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ