Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój wręcz przeciwnie,nie ma problemu. W klinice by mi nie dali. Tylko na ten dzień w którym jest transfer. Zastanawiam się po prostu,czy aby nie 'użalam' się nad sobą chcąc pójść na zwolnienie. Czytałam na polskich forach,że lekarze dają wolne,czasami wręcz sami namawiają a tutaj nic. Transfer i nic. Żadnych zaleceń.
-
Dokladnie.... tu po laparoskopii po 3 dniach do pracy, w Polsce to nie do pomyślenia... tyle trzeba przejść żeby wreszcie się udało, więc uważam że zwolnienie lekarskie jest jak najbardziej na miejscu .. żeby się później nie obwiniać jeśli się nie udalo bo np za dużo się pracowało i za mało dbalo o siebie i dlatego się nie udało itd.
-
Hej Hannanna , dwie próby nie udane, mój B średnie wyniki nasienia -tzn raz dobre raz takie sobie raz złe, ja odzawsze miałam bardzo bolesne miesiączki dlatego ich tu bardzo mecze tematem endometriozy, No ale jak tutaj to bywa odpowiedz , ze może mam, ale to trudno tak stwierdzić i ze to operacyjnie tylko w Norwegi , można wykryć, teraz w piątek byłam i swojego gyn i on mi wukryl, mała cystę i muszę jeszcze przez nastepny tydzień psiakach synarele, a miałam już jutro menopauzy zaczynać , a tak jeszcze raz za tydzień ultralyd , i pewnie jak będę dobrze wyciszona to zacznę ten menopur.
A teraz próbujesz ten estradol w przerwie między in vitro?
-
Martaja - jak to w przerwie między in vitro? Napisałam, że mam cykl naturalny z plastrami, to też jest przygotowanie do in vitro, a nie przerwa od tego.
Hej Alda. Już mam dość tych prób na cyklu naturalnym. Tym bardziej, że jest to naturalne aż za bardzo Zero jakichkolwiek badań , prócz jednego usg. \Skoro wylądowałam w klinice lecząc się w taki a nie inny sposób, to znaczy że mam problem z naturalnym zajściem w ciążę..Więc tak można w nieskończoność. Szczególnie, że teraz jeszcze doszły problemy z owulacją. I znowu dostałam plastry,po których wcześniej miałam okres miesiąc. No, ale to dla nich nie problem -
Skierowanie wysłaliśmy w czerwcu. Pod koniec miesiąca list z datą wizyty. Pod koniec sierpnia. Teraz mam dzwonić jak dostanę okres w październiku. Powiedzieli mi że najwcześniej zacznę luty marzec Ale czytałam na norweskim forum ze krócej się czeka teraz od października