Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Hannanna jak tam owulacja .........?
Aggga jak będziesz dzwonić do kliniki to musisz " uzbroić się " w cierpliwość najlepiej do nich napisać - wszystkie namiary dostaniesz podczas połączenia - "odezwie się" automatyczna sekretarka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 17:30
-
Hej alda! W środę miałam transfer. Bralam plastry od drugiego dnia cyklu i endometrium miało 10mm. W niedzielę zaczęłam brać Utrogestan(progesteron) no i w środę był transfer(owulacja nie była potrzebna). Szczerze mówiąc na nic się nie nastawiam. Nawet na zwolnienie nie poszłam,żeby za dużo nie myśleć.
-
Aggga super że zaczniesz jeszcze w tym roku Pierwszą kontrole (USG) będziesz miała podczas stosowania sprayu Synarela przed zastrzykami - a kiedy ona będzie to zależy jak długo będziesz stosowała spray - minimum to 2tygodnie ale ja stosowałam spray 4 tygodnie
Hannanna jak samopoczucie ? Ile razy dziennie bierzesz Utrogestan ?
-
Hej,moje samopoczucie całkiem w porządku Nie odliczam dni do testu,chodzę do pracy,jedyne co to zrezygnowałam z siłowni. Generalnie wyszłam z założenia,ze co ma być to będzie. Oczywiście wiedziałam o tym i wcześniej ale teraz jakoś bardziej to ‚docenilam’ i przestrzegam. Może to przychodzi wraz z ilością powtórzeń Psychicznie mi lepiej.
Utrogestan biorę 3x2 dziennie ,do tego plaster zmieniam co drugi dzień. Dużo lepiej się czuję teraz niż jak brałam Lutinus,który mnie i tak uczulił bardzo,wiec nie będę już nigdy brała.
A co u Ciebie Alda? -
Hej dziewczyny !
Przeczytałam wszystkie wpisy przez was umieszczone .
My tez zaczynamy nasze starania o dzidziusia
Fastlege skierował nasze zgłoszenie do Riks a nas wysłał na badanie krwii
Badanie krwii kazał mi wykonać w drugim dniu cyklu. Tak tez zrobiłam- 12 dni temu. Mąż tez jest juz po badaniu krwii
Czekamy teraz na wiadomość z kliniki
Pozdrawiam i miłego dnia