PCO - zespół policystycznych jajników
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIdia wrote:No więc jesteśmy u androloga i muszę powiedzieć że chce mi się śmiać. Otóż mój biedak tak był zestresowany że pielęgniarka 3 razy mu tłumaczyła co robić. Nawet dostaliśmy propozycję wspólnego procesu oddawania materiału (mam na myśli nas dwoje) nie skożystaliśmy mimo wszystko.
Teraz siedzę w poczekalni. Poza nami jeszcze 4 pary. Panowie usiedli dość zmieszani razem a groźnie wyglądające Panie naprzeciwko.
Wynik i lekarz za godzinę. No to trzymajcie kciuki za to by było dużo turbo szybkich plemników! Z GPS do jajeczek od razu!
Trzymamy, trzymamy...
Przypomniało mi się jak ze swoim m. byłam..to trafiliśmy na jakąś pustkę i nikogo nie było, jak weszliśmy na korytarz i mój m. zobaczył że pusto, to słyszałam jak mu "kamień z serca" spadł...bo blady cały szedł...a do tego musiał być na czczo, bo i krew mu pobierali..więc myślałam, że mi zemdleje...Idia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojjj jak sie ciebie czyta to sie smiac mi chce,..Moze te panie sa wsciekle bo panowie nie chcieli przyjsc i tylko ich zla mina trzyma ich w miejscu by nie uciec??? hihiihih To wyniki tak szybko??w 1 godzine juz??ŁOŁ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 19:44
-
Malenq wrote:U mnie od grudnia biorę metforminę, na diecie jestem już 2 lata, przez ten czas zrzuciłam 32kg, i myślałam, że będzie dobrze...ale teraz wiem, że mści się na mnie to ile "żarłam" cukru i śmiecia w przeszłości...
Zgadzam się SADO jest w modzie:D:D:D:DMalenq, Idia lubią tę wiadomość
-
Jestem absolutnie wykończona.
Atmosfera w tej poczekalni była dziwaczna. Ja wiem, że to mega schizujące, ale mimo wszystko my dwoje umiemy się z tego śmiać.
Kurcze 5 dni temu podczas nocnego siusiania zauważyłam dużo płodnego śluzu,męża wybudziłam i dawaj ku chwale. Do dziś się z tego śmiejemy;)
Można to traktować jak te Panie, a można jak my. Na wesoło. Owszem załamuję się, beczę. Wyżalam, ale staram się zachować optymizm.
Ciekawe czy te nasze superaśne plemniory znalazły te drogę...aja, Malenq lubią tę wiadomość
-
witajcie dziewczyny
zrobiłam w pt anty-tpo - wynik 12,43 IU/ml (norma 0-34) TSH 2,64 Co o tym myślicie?100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Cześć kobitki, wczoraj na USG ciąża potwierdzona, choć oczywiście nic nie było widać, prócz powiększonej macicy.
Czekam kto do mnie dołączy i przeniesie się stąd na wątek listopadowy po fioletowej stronie. Zapraszam i czekam!!!kapturnica, Malenq, kasjja, Idia, aja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dzina anty -tpo super nie masz hashimoto ale tsh do leczenia za wysokie...
Dzięki za odp., a czy taki wynik anty-tpo ma coś wspólnego z pcos, według Ciebie? Jak długo trzeba by było zbijać tsh np euthyroxem 25?
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
dżona wrote:Dzięki za odp., a czy taki wynik anty-tpo ma coś wspólnego z pcos, według Ciebie? Jak długo trzeba by było zbijać tsh np euthyroxem 25?
nie ma nic wspolnego z takimi antygenami pcos,,,,natomiast hashimoto jak najbadziej bardzo czesto wystepuje wraz z pcosem...Co do zbijania samo tsh nic do konca nie mowi bo pasowaloby miec dane co z ft3 i ft4 , i najlepiej z takim pakietem udac sie do endo...on zdecyduje na jaka dawke sie piszesz..Ale z tego co wiem dziewczyny pisaly ze na uethyrexie juz po kilku tygodniach sie leci ladnie w dol..Ja ide na badanie jutro po miesiacu brania ,,,zobaczymy czy i o ile spadlo///dżona lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:nie ma nic wspolnego z takimi antygenami pcos,,,,natomiast hashimoto jak najbadziej bardzo czesto wystepuje wraz z pcosem...Co do zbijania samo tsh nic do konca nie mowi bo pasowaloby miec dane co z ft3 i ft4 , i najlepiej z takim pakietem udac sie do endo...on zdecyduje na jaka dawke sie piszesz..Ale z tego co wiem dziewczyny pisaly ze na uethyrexie juz po kilku tygodniach sie leci ladnie w dol..Ja ide na badanie jutro po miesiacu brania ,,,zobaczymy czy i o ile spadlo///
dzięki wielkie daj znać co Ci tam powychodziło
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl