PCO - zespół policystycznych jajników
-
WIADOMOŚĆ
-
aja wrote:radze sobie, nie mam wyjścia. mama zawsze mi powtarzała: radź sobie! najgorzej było jak się dowiedziałam, że nie mogę mieć dzieci,a dzień później, że mama ma taki straszny nowotwór:( już raz walczyła z nowotworem 17 lat temu, teraz się nie udało to straszne uczucie dowiedzieć się, że być może nigdy nie będzie się mamą i stracić mamę...
ale smutne tematy poruszamy... Koniec smutasów!
zastanawiam się czy iść jutro zrobić fsh i lh czy nie.
moge zapytac ile masz lat???Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 20:22
Doris-83 lubi tę wiadomość
-
Idia wrote:Kap, jak ciąża to kurde znów poronienie!
Co ja mam zrobić? Jak sprawdzić ciążę TAK WCZEŚNIE ???
Jestem przerażona -
Idia wrote:FT4 87.18%
FT3 98.50% -
Idia wrote:jestem zdecydowanie nadpobudliwa, wiecznie zmęczona, waga - BMI idealne, środek normy, skóra sucha, jest mi wiecznie duszno i gorąco[/QU...u mnie glownie byla waga wzrost i sucha skora....
http://www.chorobytarczycy.eu/test#0 zrob test
cos mi nie pasuje..uderzenia goraca i nadpobudliwosc jest przy nadczynnosci ale twoje tsh to ewidentnie niedoczynnosc...ja mialam zimne stoopy i nogi....A jak z apetytem??masz czy nie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 20:33
-
Idia wrote:Test zrobiłam, wynik 18.
Co do apetytu- mam straszny apetyt, wciąż bym jadła. Zwłaszcza ostatnio. -
Idia wrote:Pomyśleć, że TSH zrobiłam bo napisałyście, że warto.
Jutro będę pytać o tego endo. Masakra. -
Idia w piątek możesz iść na betę na wszelki wypadek bo to będzie 9 dpo. Sprawdź sobie może na znanylekarz.pl opinie na temat endo u Ciebie w mieście i jutro szukaj. I nie denerwuj się, myśl pozytywnie. Nie ma takiej rzeczy z której nie wyjdziemy. Tylko pamiętaj że na kasę chorych nie masz co liczyć żeby się dostać bo są bardzo odległe terminy.
Kapturnica a Ty jutro pochwal się swoimi wynikami. Nie wiem ile wagowo już jesteś do przodu, widziałam gdzieś 10kg to świetny rezultat więc na pewno Twoja tarczyca została podreperowana.
aja przykro mi z powodu mamy. Wierzę że Tobie uda się zostać mamą. Skoro tu z nami jesteś i walczysz to już świetnie bo to znaczy że się nie poddałaś. A dlaczego lekarz Ci powiedział że nie będziesz mieć dzieci? Może to jakiś "wątpliwy" specjalista? Konsultowałaś to z kimś jeszcze?Doris-83 lubi tę wiadomość