PCO - zespół policystycznych jajników
-
WIADOMOŚĆ
-
BialaKredka wrote:U mnie też włosów za dużo.. wąsik, pojedyncze grube i ciemne na brodzie.. dookoła sutków i na wewnętrznej stronie ud
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
natt wrote:No cóż, pieprzone kłaki ! Przynajmniej rzęsy mam gęste.
U mnie też pięknie... a ja do roboty won. Jak miałam wolne to kupa była straszna za oknem. Typowo.
Rzęsami to ja sobie brudzę okulary:) i tuszu używać nie muszę. Choć coś na +. 6 maja idę na prenatalne. Już się boję. -
Doris-83 wrote:O to bądź szczęśliwa :-)Ja mam wąsik jak podrostek w okresie dojrzewania
Kapturnica kupujesz borowinę na swoją niedrożność?
Czy może już stosujesz?Doris-83, Chanela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosia81 jeśli jesteś pewna, że owu miałaś ok 14dc to spoko.. w każdym razie to usg się robi do 13t6d (przy założeniu że owu ok 14dc) ze względu na wielkość dziecka. Może mały jest fasolek i dlatego lekarz chciał później/
Chanela lubi tę wiadomość
-
Witam
Chętnie dołączę do Was, bo zmagam się z pcos już kilka lat. Niedawno odkryłam ovufriend i chcę wziać nareszcie sprawy we własne ręce. O dzidziusia staramy się już rok. Chętnie będę podczytywać. Pozdrawiam!
-
nick nieaktualny
-
Hello, wpadam odnotowywać tylko momenty przełomowe (dla potomnych) w mojej walce z pcos, dlatego mnie ostatnio mało, ale dziś dostałam pierwszy okres w naturalnym cyklu, bez stymulacji, bez leków i to jeszcze w okolicy terminu
Nie wiem, czy był na tym forum jakiś szczęśliwszy pierwszy dzień cyklu, bo zazwyczaj każda ma doła, jak przychodzi krwawienie. No ale ja dzisiaj zaliczam siódme niebo
4 lata na to czekałam….
Pozdrawiam wszystkie pco'wiczki, mamuśki i przyszłe mamuśki wraz z zawartościami brzucha.
Rośnijcie zdrowokapturnica, Idia, BialaKredka, Chanela, Doris-83, natt, aja, gosia81, HANA, kasjja lubią tę wiadomość