PCOS- kumu się udało?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdaMuminek wrote:Ja wolałabym mieć jedno dziecko ale mąż ma inne zdanie ;p
Bliźniaki to podwójne karmienie, przewijanie, płacz, koszty, wolałabym tego uniknąć. No i wózki bliźniacze są z reguły brzydaśne
Ale że w sensie jedynaka/jedynaczkę?
To prawda
Właśnie w przypadku tych bliźniaczych wózków nie ma za bardzo najlepszego rozwiązania
2 by było lepiej, ale jak tu samej byłoby wyjśc-niemożliwe
Ja chcę jak na razie 2. Na pewno nie jedynaka/jedynaczkę, ale zobaczymy co los da -
Witam się i ja z PCOS:) to mój drugi cykl z Clo, pierwszy niestety bezowulacyjny, w tym dołączyłam dong quia zobaczymy w poniedziałek na monitoringu co tam:)
Bella93 wrote:Obserwuję cykl trzeci miesiąc, w poprzednich nie było owulacji. Po diagnozie PCOS i wyleczeniu torbieli, gin. zapytała co dalej. Po Danazolu mam wysoki poziom testosteronu, więc jakbym nie chciała dziecka to tabl. na jego zbicie, a w związku z tym, że chcę to CLO.
Ja u znanego lekarza w Wawie (prowadził ciążę m.in. Sochy i Skrzyneckiej) razem z USG, badaniami hormonów i markerów CA125 i CA19 płaciłam ok 1100zł, a za wizytę brał 100zł
Bella to może spróbuj w naturalny sposób zbić testosteron, ja też mam trochę ponad normę i pije korzeń lukrecji i ocet jabłkowy na zbicie:)
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:13
-
NIUSIA no ja od tego cyklu dopiero go biorę, na razie odczuwam jajniki czyli chyba działa:D a wiecej powiem w poniedziałek po monitoringu:) właśnie donq jest dobry przy clo ponieważ clo działa nie korzystnie na endo:)
ostatnio też słyszałam ze na endo oprócz czerwonego wina i migdałów dobry jest słonecznik:) a ja oastanio paczkę wciągam wieczorem
MagdaMuniek ja normalnie poszłam do zielarskiego i poprosiłam o zioło lukrecji, koszt ok 3zł tylko ważne jest żeby pić tylko przez 14 dni i później przerwa bo jest to dość mocne zioło:)w smaku jest obrzydliwe (50xsłodsze od cukru) ja nap rawde jestem "słodka dziurka" jak to mój tata mówi, a nie daje rady:) przeważnie zatykam nos przed wypiciem to wtedy nie czuć w ogóle smaku:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 12:24
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualnySłodka dziurka heheh
Dobre nie słyszałam jeszcze takiego tekstu
No to czekam na wieści bo jestem ciekawa
Akurat lubię słonecznik to też musze zacząć zajadać Ma dużo błonnika przy okazji
Mi po infolicu jajniki juz dają znac o sobie, tylko ciekawe co tam z endo... -
nick nieaktualnyNie bo ja na razie zrezygnowałam z clo i próbujemy 'coś stworzyć' naturalnie więc na monity nie chodze. A inofolic tez od tego cyklu dopiero zaczęłąm więc zobaczymy czy to coś da Jak na razie czuję jajniki ale nie wiem czy to od niego bo dziewczyny mówią że inofolic działa dopiero po 3 miesiącach. Ale może co organizm to inaczej
Jak sie nie powiedzie to tez clo mnie czeka... Gin już chciała mnie przerzucac ale się jeszcze nie dałam -
Niusia rozumiem:) ja się ciesze ze moja gin w sumie po 2 cyklach mi przepisała clo:) bo bez to mam całkiem rojechane cykle wiec trzeba się wspomóc niestety:) poczytaj sobie o tym donqu jak nie chcesz na razie clo, jest to lek ziołowy także możesz spokojnie braćto nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualnyTo nie jest cierpliwość tylko sprzeciwianie się ingerencji hormonalnej
Jakbyś Ty zobaczyła jaka ja jestem cierpliwa ... hehhe....
Niestety taka jest dosrosłość. Nie da sie mieć wszystkiego na "łapu-capu"...
A co jest nie tak? Odczuwasz jakis dyskomfort? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:14
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:14
-
witam MagdaMuminek trzymam kciuki za twoja stymulacje:) bedzie dobrze, musi byc niema innego wyjscia:)
Ciebie Asiek191 rowniez witam, I tez trzymam kciuki, moj pierwszy cykl tez niebyl owocny ale dlatego ze mam zatkany jajowod.
Jak wam minal dzisiejszy dzien,jakies nowiny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 19:13