Staraczki i mamusie z Rzeszowa
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja już ledwo daje rade boki mnie bolą od leżenia a oczy pieką od tych książek i komedii romantycznych he he he
przez ostatnie 16 lat bardzo intensywnie żyłam i pracowałam oczywiście z krótkimi przerwami na zabiegi ale tylko do testów które przez tyle lat ciągle były negatywne ....
więc podczas ostatniej stymulacjii ciągle powtarzałam że mi się w końcu należy to dziewięciomiesięczne leniuchowanie , to że Pan Bóg mnie wysłuchał to prawdziwy cud
a jeszcze a propos pracy chciałam się wypowiedzieć : naprawdę jestem fanatyczką swojego zawodu, pracoholiczką i choleryczką ale przed ostatnią próbą w końcu posłuchałam wszystkich bliskich,lekarzy,męża,szefową która mi to umożliwiła i ZWOLNIŁAM tryb życia
wierzę że to też mi pomogło !!!!!!!!!!!!!!!!!!ciekawa87, Marzena1991 lubią tę wiadomość
weteranka -
Lipa - to masz więcej
ja od początku do teraz: 1,5 tabl encortonu (którego nienawidzę), fraxiparyne 1 zastrzyk ,6 tabl. duphastonu /dziennie i kupiłam Mama aktiv premium Doppel herz któte zawiera wszystkie potrzebne witaminy i minerały oraz podwójny folik ale go NIE POLECAM bo są ogromne tabletkiweteranka -
Lipa i Niu - nałogowe znawczynie seriali jakbprzegapie jakis odcinek wiem gdzie pytac co sie dIało wiem ze trudno siedzieć leżeć na dupie jak tyle by sie zrobiło a od lezenia tez boli kregosłup. Po uiu starałam sie oszczedzac ale chyba po tej co teraz bedziemy miec bede leniuchowala na maksa ale mieszkajac na wsi niestety sie nie da. 23 lata mieszkalam w bloku a teraz mam dom ogrod kwiaty warzywa sad i uwielbiam to ale ochodzic sie trzeba. I jak tu lezec jak bedzie wiosna
Ewo ja clostibergyt brałam w 1 cyklu sie zle czułam potem cztery cykle Aromek i potem znow Clo i bylo dobrze i teraz mam znowu Clo ale pije wino czerwone dwie lampki wytrawne i orEchow brazylijskich wloslich i migdałow ile zdołam zjesc i wino i orzechy sa na poprawę endometrium. Przed pierwszym Uiu w 9 dc mialam kiepskie endo i Dr Homa kazała pic wino i jesv orEchy i super ładne miałam w 13 dc na Uiu. Ale kazdy miesiac i tak jest inny - jedyne co jest to samo to moja waga cholera jasna opuchłam sadło urosło . Miescilam sie w 36-38 a teraz 40 musze kupowac. No ale moze przez zime tez tak mam.Marzena1991 lubi tę wiadomość
Chmurka85 -
Oj Chmurka, znam to. Przez dwa lata leczenia przybylo mi 8 kg. Czuje sie ze soba koszmarnie. Ale ciagle nic nie robie, a bo iui, a bo ivf, a nswet jak byl bezczynny cykl to po owukacji sie oszczedzalam, bo zawsze byla nadzieja, ze moze zdarzyl sie cud. A chodakowska raczej wczesnej ciazy nie sprzyja
tez mieszkamy od niedawna w domu, staram sie jak najwiecej chodzic a nie jezdzic samochodem. Ale przy takich dawkach hormonow to i tak na nic
ale dziewczyny! To wszystko w szczytnym celu. Schudniemy, jak bedziemy za dziecmi biegac -
Ciekaqa 87 - proponuje isc na bete haha łatwo sie mowi jak dulemat czy isc czy czekac. Mysle ze lepiej isc i wiedziec niz czekac i sprawdzac prawdopodobne obiawy ciazy - pare dni tenu tez wariowalam. Haha teraz sie smieje. Dzis zaczynam Clo ale znow od 3 dc mi zapisala bo dwa miesiace probowalysmy od 2 dc.
Ewo31 ty brałas teraz Aromek ? Ja po trzecim cyklu z Aromkiem mialam mala torbielke i tez cykl bez stymulacji ale sie ladnie wchlonelo. Tetaz wole Clo zobaczymy ale wino orzechy wszelkiego rodzaju i ojej z wiesiolka na śluz. Ale chyba kupie Oeparol i pare tabletek noz olej. Wygodniej do pracy wziasc do torebki.Chmurka85