Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aska84, a nuż w następnym się uda Trzymam kciuki.
Ja wczoraj wzięłam duphaston jednak. Lekarz kazał to będę brała żeby się już zupelnie nie rozregulowało wszystko, bo biorę go od roku to pewnie organizm przyzwyczajony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 13:01
-
nick nieaktualnyJokaa ja duph tez biorę od roku. Teraz mam cykl z lametta. Jeśli się nie uda (ale wierze ze jednak się uda) to następny juz biorę zastrzyki. Wczoraj na monitoringu gin mi powiedziała ze wyniki moich badan, rezerwa jajnikowa sa dobre. Ahh może w końcu wszystko się układa tak jak powinno.
-
nick nieaktualnyBrtiii86 wrote:Jokaa ja duph tez biorę od roku. Teraz mam cykl z lametta. Jeśli się nie uda (ale wierze ze jednak się uda) to następny juz biorę zastrzyki. Wczoraj na monitoringu gin mi powiedziała ze wyniki moich badan, rezerwa jajnikowa sa dobre. Ahh może w końcu wszystko się układa tak jak powinno.
Brtii86 uda sie na pewno.Brtiii86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrtiii86 wrote:Jokaa ja duph tez biorę od roku. Teraz mam cykl z lametta. Jeśli się nie uda (ale wierze ze jednak się uda) to następny juz biorę zastrzyki. Wczoraj na monitoringu gin mi powiedziała ze wyniki moich badan, rezerwa jajnikowa sa dobre. Ahh może w końcu wszystko się układa tak jak powinno.
-
Dziewczyny jak Wy bierzecie tego dupka? Mi gin kazał dopiero 7 dni po owu jak zbadam progesteron, bo chce sprawdzić czy owu była. Czytałam gdzieś, że duphaston nie wpływa na wynik progesteronu no ale skoro tak każe tylko boję się że cykl mi się przedłuży. Bierzecie 1 tabletkę czy 2?
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Dziewczyny jak Wy bierzecie tego dupka? Mi gin kazał dopiero 7 dni po owu jak zbadam progesteron, bo chce sprawdzić czy owu była. Czytałam gdzieś, że duphaston nie wpływa na wynik progesteronu no ale skoro tak każe tylko boję się że cykl mi się przedłuży. Bierzecie 1 tabletkę czy 2?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:Aniu teraz możesz jedynie iść na badanie progesteronu około 8 dni po owu, a i nie odpuszczaj starań bo może był pęcherzyk na tym jajniku co go lekarz nie mógł zobaczyć. U mnie były podobne cuda. U mnie w 13 dc na dwóch jajnikach nie było pęcherzyka dominującego, a 15dc test owu pozytywny i progesteron 13,45 w 25dc. Teraz jak byłam na usg u mojego gina (usg 13dc robił inny) to powiedział, ze to tylko usg i musiał ten pęcherzyk gdzieś być bo progesteron się z sufitu nie bierze. Robisz testy owulacyjne?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa od następnego cyklu, jeśli nie uda się w tym, mam brać lamette od 2dc po 2 tabletki a potem w 8,10,12dc zastrzyk menopur. Ja całkowicie ufam lekarzowi wiec biorę tak jak mi mówi. Jeśli macie monitorowane cykle to wasz gin widzi czy potrzebujecie brać po jednej czy dwie tabletki.
-
nick nieaktualnyBrtiii86 wrote:Ja od następnego cyklu, jeśli nie uda się w tym, mam brać lamette od 2dc po 2 tabletki a potem w 8,10,12dc zastrzyk menopur. Ja całkowicie ufam lekarzowi wiec biorę tak jak mi mówi. Jeśli macie monitorowane cykle to wasz gin widzi czy potrzebujecie brać po jednej czy dwie tabletki.
-
nick nieaktualny