Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Aska84 wrote:Moje drogie jest nadzieja:) nadal brak@, dziś robię betę. Trzymajcie kciuki[/QUOTE
jak tam są już wynik? trzymam kciuki:)
Wyniki w poniedziałek, @ właśnie nadeszła:) ech...pierwszy cykl z letrozolem nieudany, rozpocznamy raz jeszcze:)Karola138 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aska84 wrote:Wyniki w poniedziałek, @ właśnie nadeszła:) ech...pierwszy cykl z letrozolem nieudany, rozpocznamy raz jeszcze:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAska84 wrote:Tak sie czasami zastanawiam co ja robię źle. Bo chyba coś jest nie tak skoro nie umiem zajść w ciąże:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 15:16
-
Dziewczyny nie ma co się załamywać ja o swojego syneczka (3 lata) starałam się ponad 2 lata i nie brałam wtedy żadnych wspomagaczy. A teraz się z mężem śmiejemy że na takie dzieci warto długo czekać
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny! Postanowiłam do was dołączyć bo dobrze wiedzieć że ktoś przezywa to samo co ja i oczekuje na dwie upragnione kreseczki...
Ja bylam stymulowana clo ale niestety brak efektów:/ od poprzednie cyklu zaczelam brać lamette oraz encorton, urosły piękne dwa pęcherzyki ale niestety przedwczoraj przyszla @ Oby teraz sie udało! Czy któraś z was miala podobna stymulację?Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
5.08 transfer zarodka z 5 doby 🤞
5 dpt progesteron 25ng/ml
8dpt progesteron 40,20ng/ml || beta >2,3 😢
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
15 dpt BetaHCG = spadek ma 540 😢 -
nick nieaktualny
-
2x1 lametty od 2-6 dc oraz encorton 2-10 dc. Encorton to steryd również na wzrost pęcherzyków. Akurat ta stymulacja dala jakieś efekty bo niestety po clo nie bylo żadnych:( Staramy sie juz o dzidzię 9mc
Agata1992 lubi tę wiadomość
Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
nick nieaktualnyJa tez bralam w tym cyklu lamette ale po 1 tabletce. Pęcherzyk dominujący był, ale wolno rośnie. Od następnego cyklu biorę lamette po 2 tabletki od 2 do 6dc i trzy zastrzyki menopur. Po clo tez słabo pęcherzyki rosły. Lametta jest lepsza, bo juz jedna tabletka doprowadziła ze jajniki zareagowały i pęcherzyk dominujący był. Teraz tylko czekać na nowy cykl, no chyba ze ten zakończy się szczęśliwie.
-
nick nieaktualny
-
mi po clo niestety nic ani pęcherzyków a @ tylko wywoływana luteiną zato z lametty jestem zadowolona + stosuje testy owulacje.
AniaBe, Aska84 lubią tę wiadomość
Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
nick nieaktualny