Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
chyba ciężko się nie nakręcać jak człowiek by już bardzo chciał każda z nas tak ma, że łatwo pisać ale zachować ten spokój to już trudniej:)
Efta mnie strasznie nakręcały te prognozy, nawet czułam u siebie pierwsze objawy ciąży, której nie było... dlatego teraz już nie wykupuję abonamentu, a wykresy robię dla siebie:)
Hasło na dziś:
keep calm
and
be pregnant :D:D
Coś czuję, że za niedługo będzie tu wysyp ciąż4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nick nieaktualny
-
Miśkowa wrote:
Efta mnie strasznie nakręcały te prognozy, nawet czułam u siebie pierwsze objawy ciąży, której nie było... dlatego teraz już nie wykupuję abonamentu, a wykresy robię dla siebie:)
nie co ty ja nie wykupuje abonamentu,
prowadze standardowy - bieżący wykres i nawet nie mierzę temperatury6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
Auris wrote:Efta tutaj na koncie jest taka możliwość?
Miskowa czułość 25, dostałam od lekarza wiec mam nadzieję że szczęśliwy.
Moglybyśmy zajść w jednym miesiącu i wspólnie cieszyć się każdym tygodniem ciąży; )
tak, u góry strony masz zakładki
w "moje ovu" - bierzący wykres.
nie pamietam dokładnie gdzie się go zakłada ale jak pogrzebiesz to na bank znajdziesz.6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
efta wrote:tak, u góry strony masz zakładki
w "moje ovu" - bierzący wykres.
nie pamietam dokładnie gdzie się go zakłada ale jak pogrzebiesz to na bank znajdziesz.
co do testu który jest czuły od 25 . no nie wiem czy tak szybko wyjdzie. mówi się że najwczesniej w dzien spodziewanej miesiaczki. czyli 14 dni po owulacji..6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
mmmarita wrote:Cześć dziewczyny. Pytacie jak długo lekarze przewidują stymulację letrozolem? Mój trzy miesiące, później badanie droznosci jajowodow, a jeszcze przed nim badanie rezerwy jajnikowej. Ja swietnie reaguje na letrozol, rosnie piekne jajo(to moj drugi cykl). Biorę 3-7 dzien cyklu 2 razy dziennie lamette. Zadnych odczuc w jajnikach nie mam, nadal nie mam tez śluzu. Dostaje ovitrelle na pekniecie, w tym cyklu rowniez 2 tabl luteiny dopochwowo na noc. Caly miesiąc biore takze inofolic i vigantol.
Jutro pojutrze mialam robic test beta. Nie wytrzymalam i juz dziś rano nasiusialam na test.... jedna kreska....Ladybird:) lubi tę wiadomość
Styczen 2010 - urodzil sie Synek, piczety naturalnie w 3 cyklu staran.
Starania od sierpnia 2014
Letrozol od kwietnia 2016
Hsg lipiec 2016 -
mmmarita wrote:Testowałam po raz drugi.... negatywny.. więc odstawiam luteine
przykro mi
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
a co do braku śluzu to czytałam, że żel conceive podobno pomaga i ma dobre opinie choć jest bardzo drogi.4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa wrote:a co do braku śluzu to czytałam, że żel conceive podobno pomaga i ma dobre opinie choć jest bardzo drogi.
potwierdzam, fajny .
stosuje go
jedna tubka jednorazowa kosztuje 8zł czyli nie aż taki drogi, jak się dokładnie wie kiedy się serduszkować, bo jak w ciemno to można zbankrutować6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
Chciałam napisać ze bardzo mi przykro i mam nadzieje ze następny cykl będzie udany :***Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 23:03
-
efta wrote:potwierdzam, fajny .
stosuje go
jedna tubka jednorazowa kosztuje 8zł czyli nie aż taki drogi, jak się dokładnie wie kiedy się serduszkować, bo jak w ciemno to można zbankrutować4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
czy rzeczywiście pomoże to się okaże. kiedy starałam się zajsc w pierwszą ciąże wszystko ze śluzem było ok , a wynik testu po stosunku był rewelacyjny.
Teraz się trochę pozmieniało, bo śluzu mam bardzo mało, biorę na to olej z wiesiołka ale sama nie wiem czy coś się poprawiło. Gin do stosunku zaleciła ten żel, naprawdę rewelacyjnie nawilża no i podobno pomaga plemnikom.6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
Ladybird Kochana, widzę że stosujesz niepokalanek mnisi. Trochę o nim czytałam, polecił Ci go ktoś, czy tak sama próbujesz się wspomóc? Gdzieś mi się przewinęło że nie powinno się go stosować z innymi lekami lecząc niepłodność, ale to w śmietniku internetowym, więc pewnie brednie...
-
nick nieaktualny
-
Rocheera wrote:Ladybird Kochana, widzę że stosujesz niepokalanek mnisi. Trochę o nim czytałam, polecił Ci go ktoś, czy tak sama próbujesz się wspomóc? Gdzieś mi się przewinęło że nie powinno się go stosować z innymi lekami lecząc niepłodność, ale to w śmietniku internetowym, więc pewnie brednie...
On ogolnie wspomaga płodność No i dobry na prolaktyne. Ja mam poniżej normy ale co tam. Biorę zawsze mi pomagał. Przy każdej ciąży to moze i teraz pomoże przynajmniej miejsce w szafce sie zwolni -
Kurcze, Dziewczyny nie wiem czy "nie pogrzebałam" tego cyklu... luknijcie proszę na tempki na moim wykresie, obawiam się że było owu a my serduszkowaliśmy tylko w 11 dc... chcieliśmy co drugi dzień żeby żołnierzyki się "podrasowały" w tym czasie, a teraz się spinam że przegapiliśmy ten czas i jeden raz to za mało tym bardziej, że nie umiem określić śluzu (chyba przez tą infekcję co mnie wcześniej dopadła). W teorii te obserwacje wyglądają pięknie, a jak przychodzi rzeczywistość to d**pa blada!4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Miśkowa wrote:Kurcze, Dziewczyny nie wiem czy "nie pogrzebałam" tego cyklu... luknijcie proszę na tempki na moim wykresie, obawiam się że było owu a my serduszkowaliśmy tylko w 11 dc... chcieliśmy co drugi dzień żeby żołnierzyki się "podrasowały" w tym czasie, a teraz się spinam że przegapiliśmy ten czas i jeden raz to za mało tym bardziej, że nie umiem określić śluzu (chyba przez tą infekcję co mnie wcześniej dopadła). W teorii te obserwacje wyglądają pięknie, a jak przychodzi rzeczywistość to d**pa blada!
Miśkowa lubi tę wiadomość
-
miśkowa, no jak na moje wygląda na to , że 11 dnia była owulacja. ale skoro 11 były serduszka to przeciez idealnie! Fakt poprawke by się przydała ale wcale sie nie martw. Raz może wystarczyć szczególnie, że potrzebny jest tylko 1 plemnik!
Miśkowa lubi tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
Dzięki Dziewczyny potraficie podnieść na duchu:) Rano nie było czasu na działania i się zmartwiłam, a co najlepsze to do gina jadę dopiero w piątek. Jakoś wszystko inaczej w tym cyklu:D4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%)