Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladybird:) wrote:W kupie siła ale byłoby jakby tak wcześnie była owulacja )
U mnie jajniki sie uciszyły ale za to taki wodnisty śluz z niteczkach rozciagliwego sie pojawia c
Oby ta cisza nie zwiastowała owulacji z prawego4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Ladybird:) wrote:Jutro o tej porze będę juz wiedziała co sie legnie i gdzie
jutro Efta biegnie na betę, czuję że to będzie dzień dobrych informacji:)4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Cześć z rana,
wczoraj byłam na monitoringu jest jedno jajco 22mm na lewym jajniku, endometrium 10, więc szału nie ma (bo oczywiscie myslalam ze tam nie wiadomo co zobaczę), ale szansę jak najbardziej są. Dzisiaj mam zrobić sobie zastrzyk Ovitrelle i pt/do/nd starania w poniedziałek znów na monit czy pękło jak trzeba.
We wtorek mam rocznicę ślubu, mąż zabiera mnie "gdzieś" na ten weekend, będzie owocnie
Efta trzymam kciukory za betę :-*
Ladybird daj znać jak u CiebieMiśkowa, diewuszka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRocheera jest o co walczyć przez weekend;) mój lekarz zawsze powtarza, że przy staraniach wino czerwone jest wskazane!
Zrobiłam dziś test... dziewczyny mam cień cienia... dobrze widoczny w jasnym świetle. Jutro albo w sobotę pójdę zrobić Betę a do tego czasu będę brać luteinę.
Moje pytanie do tych dziewczyn, które mają już pociechy - miałyście "cień cienia" czy od razu 2 piękne kreski?mmmarita, efta, diewuszka86 lubią tę wiadomość
-
Auris wrote:Rocheera jest o co walczyć przez weekend;) mój lekarz zawsze powtarza, że przy staraniach wino czerwone jest wskazane!
Zrobiłam dziś test... dziewczyny mam cień cienia... dobrze widoczny w jasnym świetle. Jutro albo w sobotę pójdę zrobić Betę a do tego czasu będę brać luteinę.
Moje pytanie do tych dziewczyn, które mają już pociechy - miałyście "cień cienia" czy od razu 2 piękne kreski?
Gratulacje!!!!!! Na takie wiesci czekamy!!!!
Ja mialam cień jeszcze kilka dni po terminie miesiączki jak bylam w ciazy z synkiem teraz ma 6 lat
Auris lubi tę wiadomość
Styczen 2010 - urodzil sie Synek, piczety naturalnie w 3 cyklu staran.
Starania od sierpnia 2014
Letrozol od kwietnia 2016
Hsg lipiec 2016 -
Rocheera wrote:Cześć z rana,
wczoraj byłam na monitoringu jest jedno jajco 22mm na lewym jajniku, endometrium 10, więc szału nie ma (bo oczywiscie myslalam ze tam nie wiadomo co zobaczę), ale szansę jak najbardziej są. Dzisiaj mam zrobić sobie zastrzyk Ovitrelle i pt/do/nd starania w poniedziałek znów na monit czy pękło jak trzeba.
We wtorek mam rocznicę ślubu, mąż zabiera mnie "gdzieś" na ten weekend, będzie owocnie4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Auris wrote:Rocheera jest o co walczyć przez weekend;) mój lekarz zawsze powtarza, że przy staraniach wino czerwone jest wskazane!
Moje pytanie do tych dziewczyn, które mają już pociechy - miałyście "cień cienia" czy od razu 2 piękne kreski?
dzieci nie mam ale z tego co czytałam to testy nawet kilka dni po spodziewanej @ mogą nie wychodzić. Także leć na betę4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
hej dziewczyny.
ja krew już oddałam. czekam na wynik. bedzie po 10:00.
Auris wow super - leć po czulszy test ciażowy, jak przy 25 pokazał się bladzioch to po 10 bedzie już dobrze widoczny,
albo leć na krew. wtedy nie bedzie wątpliwości!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 09:00
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
Rocheera. super. endometrium też nie najgorsze nie narzekaj
moja gin z kliniki w dniu zastrzyku zawsze mówi tak (gdy zastrzyk jest około 12:00) :
proszę współżyć dziś wieczorem, jutro wieczorem i pojutrze rano. Po stosunku długie leżenie!
Życzę owocnej rocznicy i udanej owulacji !!!!
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
w poprzednim cyklu miałam zastrzyk około 15:00 I gin wyliczyła, że owulacja powinna być kolejnego dnia pod wieczór. kazała współżyć w dniu zastrzyku poźno wieczorem, nastepnego dnia wieczorem i kolejnego dnia rano. po stosunku zawsze długie leżenie.
Czyli u ciebie to wygląda tak: zastrzyk czwartek po południu.
Współżycie czwartek późno wieczorem,
piątek współżycie wieczorem (owulacja wieczorem) ,
poprawka w sobotę rano.
Teoria mówi, że owulacja wsystępuje do 36 godzin po zastrzyku.
nie ma sensu sprawdzania testami owulacyjnymi , bo po zastrzyku wynik zawsze bedzie dodatni.
POWODZENIA!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 09:20
-
Miśkowa no to teraz czekamy na piątkowe usg .
Ladybird - jestem bardzo ciekawa co pokaże monitoring. Trzymam kciuki!!! Koniecznie napisz co pokazało usgMiśkowa lubi tę wiadomość
-
No to pięknie Leć kochana na betę. Ja nie miałam nawet cienia tylko jakiś odblask widoczny pod odpowiednim kątem pod światło i naprawdę byłam przekonana, że to działa moja wyobraźnia. A jednak nie, bo 2 dni później beta była już na poziomie ok. 80. I dzień po becie zrobiłam sobie test na pamiątkę i kreska była, ale nie jakaś super mocna. Także najlepiej zrób krew i będzie pewność. Po cichu gratuluję -
efta wrote:hej dziewczyny.
ja krew już oddałam. czekam na wynik. bedzie po 10:00.
Auris wow super - leć po czulszy test ciażowy, jak przy 25 pokazał się bladzioch to po 10 bedzie już dobrze widoczny,
albo leć na krew. wtedy nie bedzie wątpliwości!
Kciuki zaciśnięte mocno!! -
efta wrote:Miśkowa no to teraz czekamy na piątkowe usg .4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%)