Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Mmmarita przykro mi a na betę nie pójdziesz jak @ nie ma?
Efta sikańce sikańcami, wiesz że nieraz nie wychodzą, a Bąbel rośnie. Trzymam kciuki za Ciebie.
A ja od dziś luteina 2xdziennie za ponad tydzień beta, jak ujemna odstawiam i @, albo dodatnia ))) -
Robiłam bete tydzien temu i byla ujemna a okresu nie ma dalej. Robilam test z czułością 10. No nic początkukam jeszcze pare dni i najwyzej udam sie do lekarzaStyczen 2010 - urodzil sie Synek, piczety naturalnie w 3 cyklu staran.
Starania od sierpnia 2014
Letrozol od kwietnia 2016
Hsg lipiec 2016 -
krew oddana, po 11:00 wynik
mam zaległosci ide zrobić sobie kawkę i poczytam co u was6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
Ja byłam wczoraj u gina. Wiecie co sie okazało ? Ze on to partner mojej ginki. Myslalam ze ona samotna choć fajna dupa ale kiedyś mi mówiła ze Maz ja zostawił dla byłej miss czy cos a ten prof ze oni juz 11 lat razem żyją haah
No ale nic. Zbadał mnie. Szyjka idealna i mowi ze w macicy super ze mięśniaków nie ma. Mowi ze moze dawka 100 mg progesteronu jest za mała i trzeba będzie oznaczyć znowu mimo brania 21 dc około i wtedy zwiększa mi dawkę ewentualnie. -
wynik bety 0
spodziewałam się tego.
nawet 3 pęknięte pęcherzyki nie pomogły....
no nic trudno.
odstawiam leki, w czwartek powinien przyjsc okres a w piątek apiać do kliniki
dziś utopie smutki w wódce, a co!
Jutro, no ewentualnie pojutrze (bo przecież na kacu nie bede szła do lekarza) musze się zarejestrować do lekarza rodzinnego i poprosić o skierowania do hematologa, immunologa, genatyka... w sumie to nie wiem do kogo???... w sprawie tej mojej mutacji w genie.6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
hej.
dzieki dziewczyny za dobre słowo.
juz się z sobą uporałam.
stwierdziłam, że do rodzinnego po skierowanie pojdę dopiero po wizycie w klinice. Zobaczę co poradzi mi moja gin.
Onia - każda z nas jest inna , może tobie pójdzie błyskawicznie i długo u nas nie posiedzisz
życzę powodzenia na jutrzejszym usg!
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
efta-dzięki za dobre słowo. Dam znać jutro wieczorem jak poszło na wizycie.
Najgorsze jest to, że zawsze mam dużo pytań do gin. a teraz pustka w głowie. Na wizycie zamiast rozwiać wątpliwości, to łykam wszystko jak leci, a później się zastanawiać, czy aby na pewno nie naciągają mnie na zbędne wydatki i czy to dobrze, że tak w to wszystko wierze... ehhh
Czuje w powietrzu, że nic z tego nie będzie w tym cyklu i czeka mnie inseminacja... -
Hej dziewczyny, co u Was?
Mmmarita chodzisz mi po głowie, jak @? Byłaś u lekarza?
Onia trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, w tym cyklu poszłam do lekarza z nietęgą miną bo nic nie czułam jajec, a one sobie dwa cicho siedziały, także bądź dobrej myśli -
hej hej
Ja czekam na @ i czytam o tych moich mutacjach. W skrócie to chodzi o przyswajanie kwasu foliowego. Organizm z tą mutacją nie przyswaja go w odpowiedniej dawce mogą wtedy powstawać wady rozwojowe płodu itd. Należy wtedy suplementować go w dużo wiekszej dawce, a do tego przyjmować wit. B. przy odpowiedniej diecie (bezglutenowej) wszystko jest do opanowania. Najważniejsze, żeby spadł mi poziom homocysteiny.
Swoją drogą ja zjadacz chleba i wszelkich makaronów i innych mącznych rzeczy nie wyobrażam sobie diety bezglutenowej.
Zobaczymy co powie lekarz....
Rocheera - to już za klika dni testowanie
Co pwiedział lekarz , masz zrobić bete 3 tygodnie od zastrzyku czy wcześniej - tak jak pisałam. Ile dni masz brac luteine?
Onia - tak to jest człowiek chce się przygotować na wizytę, a tu pustka w głowie. U ciebie inseminacja chyba wskazana skoro u męza trochę słabe chłopaki., Ja bym nawet wolała ją zrobić jak najwcześniej i nie marnowała czasu na naturalne starania.
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
Pytałam 3 razy, aż patrzył na mnie jak na świra na monicie byłam w 16dc i znów powiedział że za 2 tyg beta... Ja pytam jak to tak długo? A on że podczas brania luteiny jak nie będę w ciąży to mogę normalnie dostać @, a jak nie dostanę to robię betę, jak ujemna odstawiam i czekam na @, jak dodatnia biorę dalej
Aleeeee tak sobie myślę że w poniedziałek będę 13 dni po ovitrelle i jakieś 11 dni po owulacji i to będzie 7 dzień brania luteiny.
Mogę wtedy już zrobić betę? To będzie 24dc (a cykle mam 24-26d) -
Rocheera wrote:Hej dziewczyny, co u Was?
Mmmarita chodzisz mi po głowie, jak @? Byłaś u lekarza?
Onia trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, w tym cyklu poszłam do lekarza z nietęgą miną bo nic nie czułam jajec, a one sobie dwa cicho siedziały, także bądź dobrej myśli
Jeszcze nie bylam.. okresu nadal brak. Dzis 34 dc. Owu była 10-11. Testy negatywne..Styczen 2010 - urodzil sie Synek, piczety naturalnie w 3 cyklu staran.
Starania od sierpnia 2014
Letrozol od kwietnia 2016
Hsg lipiec 2016 -
Rocheera wrote:Pytałam 3 razy, aż patrzył na mnie jak na świra na monicie byłam w 16dc i znów powiedział że za 2 tyg beta... Ja pytam jak to tak długo? A on że podczas brania luteiny jak nie będę w ciąży to mogę normalnie dostać @, a jak nie dostanę to robię betę, jak ujemna odstawiam i czekam na @, jak dodatnia biorę dalej
Aleeeee tak sobie myślę że w poniedziałek będę 13 dni po ovitrelle i jakieś 11 dni po owulacji i to będzie 7 dzień brania luteiny.
Mogę wtedy już zrobić betę? To będzie 24dc (a cykle mam 24-26d)
czyli tym razem lekarz powiedział że za 2 tygodnie beta a nie za 3. I to jak dla mnie jest ok.
10 dni po owu możesz robić bete ale dla pewności ja poczekałabym do wtorku.6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota