Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngie 31 wrote:Bolała cię głowa miesiąc czasu?kurcze błagam nie strasz. A do owulki wogole doszło wtedy czy już puścić ten cykl na straty?
-
nick nieaktualnyLadybird:) wrote:Witam się na wątku. Za ok 2 tyg zaczynam przygodę z letrozole. Będę brała 2 razy 2.5 mg od 2 dnia cyklu. Czy któraś tak przyjmuje ? Jakie są efekty. ? Czy ktoś wcześniej był na clo i teraz to i jaka różnica?
Życzę powodzenia wszystkim -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLadybird:) wrote:Karo a Ty masz jeden jajowod czy drugi niedrozny?
Ciekawe od czego zależy dzień startu letrozole??
Ladybird mam oba jajowody i oba drożne.
Problem w tym, że na prawym jajniku miałam w 2010 operację i trochę się obawiałam czy pęcherzyk da radę pęknąć bo prawy jajnik mam mniejszy. Prawy jajowód jest lekko poskręcany więc nie wiem czy wychwycił prawidłowo ciałko
Wolę akcję po lewej stronie
A u Ciebie co się dzieje ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie wiem co jest grane. Od soboty ma dziwne uczucie a mianowicie jakoś dziwnie boli mnie brzuch a dokładnie okolice jajników. Nie wiem czy jest to skutkiem przyjmowania luteiny i progynovy21 ale mam tak dziwnie mało miejsca. W niedzielę spadł mi apetyt i nie za bardzo " wchodzi " mi czerwone winko które kocham nad życie.
Czy któraś z was miała takie objawy przy przyjmowaniu luteiny estrofemu bądź progynova21? -
nick nieaktualnykaro36 wrote:Dziewczyny nie wiem co jest grane. Od soboty ma dziwne uczucie a mianowicie jakoś dziwnie boli mnie brzuch a dokładnie okolice jajników. Nie wiem czy jest to skutkiem przyjmowania luteiny i progynovy21 ale mam tak dziwnie mało miejsca. W niedzielę spadł mi apetyt i nie za bardzo " wchodzi " mi czerwone winko które kocham nad życie.
Czy któraś z was miała takie objawy przy przyjmowaniu luteiny estrofemu bądź progynova21?
KARO- to jest ciąża -
Karo mam bardzo podobne objawy. Wczoraj i przedwczoraj ćmił mnie brzuch plus w okolicach jajników takie kłucia delikatne...I też nie mam apetytu ale zwalam to na ostre przeziębienie, które dopadło mnie w piątek
Dzisiaj 21 dc i staram się nie myśleć i nic nie wkręcać sobie...
@ spodziewam się 7.02 lub 9.02 (czasami mam 27 a czasami 29-dniowe cykle...)
Zastanawiam się kiedy najwcześniej testować by nie otrzymać fałszywie pozytywnego testu po ovitrelle... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjonelle wrote:Karo mam bardzo podobne objawy. Wczoraj i przedwczoraj ćmił mnie brzuch plus w okolicach jajników takie kłucia delikatne...I też nie mam apetytu ale zwalam to na ostre przeziębienie, które dopadło mnie w piątek
Dzisiaj 21 dc i staram się nie myśleć i nic nie wkręcać sobie...
@ spodziewam się 7.02 lub 9.02 (czasami mam 27 a czasami 29-dniowe cykle...)
Zastanawiam się kiedy najwcześniej testować by nie otrzymać fałszywie pozytywnego testu po ovitrelle...
Jonelle nie jestem pewna ale to może być mnie reakcja na luteinę i estrogen który przyjmuję. Jestem dopiero w 18dc i tylko 5 dni po uwulce. Nie wkręcam się bo jutro mam crio naszego mrozaka więc tak czy tak muszę czekać do najwcześniej 07.02 względnie 09.02.
A swoja droga moje kochane to widzę tu niezły synchron. PanaKotka, AgazidA, jonelle i ja idziemy prawie "łeb w łeb"
Czy testy już zakupione ?