X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Szpital Południowy - klinika leczenia niepłodności
Odpowiedz

Szpital Południowy - klinika leczenia niepłodności

Oceń ten wątek:
  • MagdaKK Znajoma

Wysłany: 13 czerwca, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalita88 wrote:
    Ja mieszkam pod Warszawą, ale dzisiaj i tak jestem w Południowym, więc jeśli mi go przepiszą to wykupie tutaj :)
    Jak Wasze nastroje generalnie? Ja już nie wiem czy zwalać to na leki, ale jestem bardzo wrażliwa ostatnio, chciałabym nie przeżywać, a jest inaczej :)
    Ja moją emocjonalność zwalam na leki, szczególnie jak już biorę końskie dawki progesteronu.

Mam podobnie, pierwszy raz też podchodziłam z entuzjazmem, zaufałam lekarzowi, nic nie czytałam na forum itp. wyszło jak wyszło. Teraz bardziej wszytsko analizuje, zadaje więcej pytań (przy pierwszym razie nawet nie wiedziałam o co pytać). Dodatkowo strach jest chyba większy bo wiem co mnie czeka.
    A najgorsze w tym wszystkim jest to ciągle czekanie, czekanie na USG, na punkcję, na transfer, na betę. Mam wrażenie że nic nie robię tylko czekam...

• Natalita88 Koleżanka

Wysłany: 14 czerwca, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    ja mam podobne uczucia do Waszych, wymieszane z pierwszym podejściem i kolejnym hehe.
    W poniedziałek idę na kolejny monitoring i wstępnie punkcja w środę, pęcherzyki rosną, ale nie jakoś szybko jak widać. Dzisiaj 11 dzień stymulacji, bolą mnie jajniki i miałam lekkie zawroty głowy, ale mój przyjaciel chat pgt mowi, że to normalne ;)
    Rozumiem poczucie czekania, nie wiadomo też kiedyś się można na dobre ucieszyć, bo historie są przeróżne...

‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ