VISANNE - ENDOMETRIOZA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja 3 opakowania zaraz po laparoskopi . Czulam sie okropnie. Doslownie jak menopauza operacje mialam 25 lutego. Po visanne w pierwszym cyklu mialam inseminacje a w drugim zbieralismy badania do in vitro. Pod koniec lipca mial byc transfer. Ale do tego nie doszlo bo okazalo sie ze jestem w ciazy ))) skutki uboczne visanne to nic przy skutkach ubocznych ciazy ale o tych marzylam od 2 lat wiec musze wytrzymac
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam 1 stopień , chyba jest poprawa bo wreszcie jestem w ciąży
Wika!, LadyK lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja biorę Visanne już 4 opakowanie, we wrześniu mam mieć operację i w moim przypadku Visanne bardzo działa bo torbiele bardzo się zmniejszyły (miały po 6 cm) o połowę są mniejsze i zamiast laparotomii będę miała laparoskopię. Jedynym skutkiem ubocznym jest suchość pochwy sie są różne środki, które pomagają.
A czemu po operacji zalecił Ci lekarz Visanne zamiast staranie się o dzieciaczka? -
Ja najpierw po operacji mialam brac 3 miesiace zeby jeszcze te resztki sie oczyscily ktorych nie dalo sie operacyjnie. I 2 cykle po zakonczeniu zaszlam w ciaze. A wczesniej prawie 2 lata staran i nic
mar, beti97, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Ja mam 2 stopień. W kwietniu skończyłam brać Visanne i od tego czasu działamy. Co prawda z przerwami ze względu na pracę. Ja mam jeszcze problemy z tarczycą, ale w tym miesiącu wyniki mam staraczkowe Skutki uboczne są okropne. Spadek nastroju, suchość pochwy, libido poniżej zera, trądzik plus uczulenie na twarzy. No i @ też były. Czekam na nasz maleńki cud
-
Strasznie przeszlam visanee mialam wszystkie negatywy z ulotki... Ale to.nic przy pierwszych tyg ciazy to dopiero jazda bez trzymanki visanee wydaje mi sie witaminka
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie! Ja również jestem po laparoskopii w lutym, 6 miesięcy starań minęło i wczoraj zaczęłam pierwsze opakowanie Visanne. LadyK, ja tak jak Ty będę brała 3 opakowania. Już obliczyłam, że do 12 grudnia. Strasznie się boję tych skutków ubocznych, ale może wytrzymam. Będziemy mieli dość stresujący okres w życiu, bo staramy się o kredyt na mieszkanie i boję się, że i visanne i kredyt wpłyną na mnie negatywnie. Ale czegóż się nie robi dla zafasolkowania Miłego dzionka