X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Warszawa-opinie o invimed
Odpowiedz

Warszawa-opinie o invimed

Oceń ten wątek:
  • Wronka Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2023, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BBnowa wrote:
    Transfer lajcik, po tak dobrych wiadomościach od lekarza to mogli by mnie tam ma żywca kroić a ja bym tylko pod nosem się uśmiechała 🙈
    Jako weteranka mam sposób żeby zacząć pić wodę jak wchodzę do gabinetu a nie 40-30 min przed, pęcherz szybko się napełnia a ja nie mam stresu że zaraz obsikam wszystkich dookoła w trakcie zabiegu😜
    Lekarz kazał testować 13.09 ale chyba ciężko mi będzie do wtorku czekać i ten jeden dzień wcześniej pójdę 🤭
    Nie mogę się na niczym skupić, a w nocy nie mogłam spać miałam pobolewanie w brzuchu i "zespół nie spokojnych nóg" - to będą najdłuższe 2 tygodnie...

Jakie miałaś leki i ile ich po transferze bo aż nie mogę uwierzyć przestało bić? Czy było słuchanie tętna?

• Wronka Przyjaciółka

Wysłany: 19 kwietnia 2023, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moonlight wrote:
    Ja miałam u dr Kaczyńskiego, ale dr Ziółkowską też dziewczyny polecały, więc chyba jest ok

Jaką stymulacje miałaś u Kaczyńskiego?

• happilyeverafter Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2023, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie, jakiego lekarza z Invimedu możecie polecić na ten moment? Pytanie też czy robił ktoś tutaj procedurę z KD? Miałabym kilka pytań.

2020 nasz Cud, nasze Życie 💕 córeczka 🧚‍♂️🩰
    2024 kolejny Cud 💙 synek 🦁⚽
    2025 marzenia o trzecim dziecku 🤍🧸

The true miracle is having faith no matter what✨🍀
    ...and one day it will all disapear. all to soon. and to your surprise you will miss it, profoundly...👣
  • wiolla Koleżanka

Wysłany: 30 czerwca 2023, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli chodzi o kd to na stronce ich jest to nieźle rozpisane. Mają gwarancję więc to duży plus :) A wy 2 raz będziecie podchodzić do procedury [po stopce i fotce wnioskuje]? :) Ja śledzę na bieżąco grupy na fb i tam ostatnio dr Pietrzyk ma, że tak powiem "wzięcie" :) Ja nie korzystałam

happilyeverafter lubi tę wiadomość

Przygotowujemy się do in vitro!

U męża zdiagnozowana azoospermia.

Invimed dr D.
    31.01 badanie Kariotypów -ok

marzec 2022 stymulacja do in vitro
    6.04 planowana punkcją
  • happilyeverafter Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2023, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiolla wrote:
    Jeżeli chodzi o kd to na stronce ich jest to nieźle rozpisane. Mają gwarancję więc to duży plus :) A wy 2 raz będziecie podchodzić do procedury [po stopce i fotce wnioskuje]? :) Ja śledzę na bieżąco grupy na fb i tam ostatnio dr Pietrzyk ma, że tak powiem "wzięcie" :) Ja nie korzystałam

Dziękuję bardzo za odpowiedź. My tak naprawdę nie wiemy jeszcze gdzie pójdziemy ale chcemy ruszyć z tematem KD.

2020 nasz Cud, nasze Życie 💕 córeczka 🧚‍♂️🩰
    2024 kolejny Cud 💙 synek 🦁⚽
    2025 marzenia o trzecim dziecku 🤍🧸

The true miracle is having faith no matter what✨🍀
    ...and one day it will all disapear. all to soon. and to your surprise you will miss it, profoundly...👣
  • Różaaa Nowa

Wysłany: 4 lipca, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Odświeżam wątek, czy któraś z Was leczy się/leczyła w Invimedzie na Pradze? Czy polecacie jakiegoś lekarza? Jestem aktualnie u dr Dworniaka, ale mam mieszane odczucia. Wizyty są zdawkowe, trwają 5 minut dosłownie, nie wspominając o opóźnieniach nawet po 40 min bez najmniejszego przepraszam... I chodzi mi tu absolutnie o podejscie, nie opoznienia jako takie. To moje pierwsze podejście do invitro.

‹‹ 22 23 24 25 26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ