X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Warszawa-opinie o invimed
Odpowiedz

Warszawa-opinie o invimed

Oceń ten wątek:
  • Wronka Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2023, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BBnowa wrote:
    Transfer lajcik, po tak dobrych wiadomościach od lekarza to mogli by mnie tam ma żywca kroić a ja bym tylko pod nosem się uśmiechała 🙈
    Jako weteranka mam sposób żeby zacząć pić wodę jak wchodzę do gabinetu a nie 40-30 min przed, pęcherz szybko się napełnia a ja nie mam stresu że zaraz obsikam wszystkich dookoła w trakcie zabiegu😜
    Lekarz kazał testować 13.09 ale chyba ciężko mi będzie do wtorku czekać i ten jeden dzień wcześniej pójdę 🤭
    Nie mogę się na niczym skupić, a w nocy nie mogłam spać miałam pobolewanie w brzuchu i "zespół nie spokojnych nóg" - to będą najdłuższe 2 tygodnie...

Jakie miałaś leki i ile ich po transferze bo aż nie mogę uwierzyć przestało bić? Czy było słuchanie tętna?

• Wronka Przyjaciółka

Wysłany: 19 kwietnia 2023, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moonlight wrote:
    Ja miałam u dr Kaczyńskiego, ale dr Ziółkowską też dziewczyny polecały, więc chyba jest ok

Jaką stymulacje miałaś u Kaczyńskiego?

• happilyeverafter Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2023, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie, jakiego lekarza z Invimedu możecie polecić na ten moment? Pytanie też czy robił ktoś tutaj procedurę z KD? Miałabym kilka pytań.

2020r. nasz Cud, nasze Życie 🤍 córeczka 💕🧸🧚‍♂️🩰
    2024r. kolejny Cud 👶 synek 💙🦁⚽

The true miracle is having faith no matter what👣✨🍀
  • wiolla Koleżanka

Wysłany: 30 czerwca 2023, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli chodzi o kd to na stronce ich jest to nieźle rozpisane. Mają gwarancję więc to duży plus :) A wy 2 raz będziecie podchodzić do procedury [po stopce i fotce wnioskuje]? :) Ja śledzę na bieżąco grupy na fb i tam ostatnio dr Pietrzyk ma, że tak powiem "wzięcie" :) Ja nie korzystałam

happilyeverafter lubi tę wiadomość

Przygotowujemy się do in vitro!

U męża zdiagnozowana azoospermia.

Invimed dr D.
    31.01 badanie Kariotypów -ok

marzec 2022 stymulacja do in vitro
    6.04 planowana punkcją
  • happilyeverafter Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2023, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiolla wrote:
    Jeżeli chodzi o kd to na stronce ich jest to nieźle rozpisane. Mają gwarancję więc to duży plus :) A wy 2 raz będziecie podchodzić do procedury [po stopce i fotce wnioskuje]? :) Ja śledzę na bieżąco grupy na fb i tam ostatnio dr Pietrzyk ma, że tak powiem "wzięcie" :) Ja nie korzystałam

Dziękuję bardzo za odpowiedź. My tak naprawdę nie wiemy jeszcze gdzie pójdziemy ale chcemy ruszyć z tematem KD.

2020r. nasz Cud, nasze Życie 🤍 córeczka 💕🧸🧚‍♂️🩰
    2024r. kolejny Cud 👶 synek 💙🦁⚽

The true miracle is having faith no matter what👣✨🍀
‹‹ 22 23 24 25 26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ