Warszawa-opinie o invimed
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam betę. Dziś jest 8dpt i beta 15,98... Sama nie wiem co o tym myśleć, chyba nic z tego nie bedzieInvimed Warszawa/dr K.
Oligospermia, marzec 2021 start stymulacji - 5 zarodków
Maj 2021 - kriotransfer - ciąża biochemiczna
Lipiec 2021 - kriotransfer - ciąża biochemiczna
Wrzesień 2021 - kriotransfer udany❤️
-
moonlight wrote:Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam betę. Dziś jest 8dpt i beta 15,98... Sama nie wiem co o tym myśleć, chyba nic z tego nie bedzie
Właśnie dziś o Tobie myślałam i zastanawiam się czy już robiłaś betę.
Powtórz jutro, zobaczymy czy rośnie 🤞🤞🤞🤞Starania od 10.2017
I IUI luty 2020- cp
II IUI kwiecień 2020- bhcg 0
III IUI maj 2020- bhcg 0
In vitro:
punkcja grudzień 2020 IMSI+ fertile chip: 5 blastocyst i 4 oocyty, hiperstymulacja
I transfer ❄️ 4AA 25.01.21- cb
II transfer ❄️ 3AA 01.03.21- 6t4d 💔
III transfer ❄️ 3AA 14.06.21- bhcg 0
IV transfer ❄️❄️ 2/3BB 23.08.21 (scratching endometrium, intralipid, neoparin, encorton)
9 dpt bhcg- 72
11 dpt bhcg-194
14 dpt malutki pęcherzyk
35 dpt jest serduszko i 1.42 cm maleństwa 😍
10 tydzień 3.3 cm
13 tydzień 7.19 cm dziewczynka? 🤭
16 tydzień harmony- zdrowa córeczka 🥰
11.05.2022- nasz cud Igunia już jest z nami 😍 -
agaguska wrote:Właśnie dziś o Tobie myślałam i zastanawiam się czy już robiłaś betę.
Powtórz jutro, zobaczymy czy rośnie 🤞🤞🤞🤞
Właśnie byłam na pobraniu. Kurde strasznie mnie to stresuje. A u Ciebie jak? Wyników dalej nie ma?Invimed Warszawa/dr K.
-
moonlight wrote:Właśnie byłam na pobraniu. Kurde strasznie mnie to stresuje. A u Ciebie jak? Wyników dalej nie ma?
Gdzie robiłaś krew? Długo czekasz na wyniki?
Postaraj się nie stresować aż tak bardzo, wiem że mogę sobie pisać, ale na niektóre rzeczy po prostu nie mamy wpływu
Nie, nie ma wyników. Wolałabym żeby były przed kolejnym transferem gdyby coś tam jednak wyszło. Najbardziej denerwujące jest to że muszę czekać na wszystkie razem, bo przecież krzywe glukozowa i insulinowa są na następny dzień już. I jeszcze się przeprowadzam w weekend daleko od Lublina, więc będzie mi ciężko pojechać do niej na wizytę 😂Starania od 10.2017
I IUI luty 2020- cp
III IUI maj 2020- bhcg 0
In vitro:
punkcja grudzień 2020 IMSI+ fertile chip: 5 blastocyst i 4 oocyty, hiperstymulacja
IV transfer ❄️❄️ 2/3BB 23.08.21 (scratching endometrium, intralipid, neoparin, encorton)
9 dpt bhcg- 72
11 dpt bhcg-194
14 dpt malutki pęcherzyk
10 tydzień 3.3 cm
moonlight wrote:Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam betę. Dziś jest 8dpt i beta 15,98... Sama nie wiem co o tym myśleć, chyba nic z tego nie bedzie
-
I jak, jest już wynik?Starania od 10.2017
I IUI luty 2020- cp
III IUI maj 2020- bhcg 0
In vitro:
9 dpt bhcg- 72
11 dpt bhcg-194
14 dpt malutki pęcherzyk
10 tydzień 3.3 cm
Właśnie kurcze 20,65. Niby wedlug kalkulatora w normie, ale jakiś mały ten przyrost, tym bardziej, że to juz 9dpt 5dniowej blastki. Chyba poczekam do poniedzialku teraz i zrobie jeszcze raz, to juz bedzie wiadomo na 100%. Robiłam w alabie wyniki, bo mam najblizej.Invimed Warszawa/dr K.
-
Rośnie, ale niewiele. Może się jeszcze rozkręci. Ok, to czekamy do poniedziałku 😀Starania od 10.2017
I IUI luty 2020- cp
III IUI maj 2020- bhcg 0
In vitro:
9 dpt bhcg- 72
11 dpt bhcg-194
14 dpt malutki pęcherzyk
10 tydzień 3.3 cm
moonlight wrote:Właśnie kurcze 20,65. Niby wedlug kalkulatora w normie, ale jakiś mały ten przyrost, tym bardziej, że to juz 9dpt 5dniowej blastki. Chyba poczekam do poniedzialku teraz i zrobie jeszcze raz, to juz bedzie wiadomo na 100%. Robiłam w alabie wyniki, bo mam najblizej.
Trzymam kciuki żeby i u Ciebie się rozkręciła ładnie betkaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2021, 17:40
-
Asinek wrote:Spróbuj jeszcze raz zrobić betę, dobrze jest co dwa dni. Może u Ciebie rozkręca się leniuszek. Mój transfer balscoscyty też nie jest z powalającymi wartościami - ale z prawidłowym przyrostem, a to jest najwazniejsze (ja miałam 6dpt - 20, 1, 8dpt-41,1, 10dpt-81, 1, 13dpt -270,1) 5 sierpnia mam usg.
Trzymam kciuki żeby i u Ciebie się rozkręciła ładnie betka
Słyszałam ze jak w 6 dobie jest 2 cyfrowa beta to dobrze wróży A jak jest z tym progesteronem? po co się go bada no i jedni lekarze widziałam badają inni nie. -
Hej, sorki że się nie odzywałam, ale beta spadła i potrzebowałam czasu, żeby choć trochę dojść do siebie
W przyszłym tygodniu mam wizytę w invimedzie i będziemy chcieli podejść do kolejnego transferu we wrześniu. Teraz byliśmy na krótkim urlopie i czuję się lepiej psychicznie, więc nie poddajemy się.
A jak tam u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2021, 12:18
Invimed Warszawa/dr K.
-
moonlight wrote:Hej, sorki że się nie odzywałam, ale beta spadła i potrzebowałam czasu, żeby choć trochę dojść do siebie
W przyszłym tygodniu mam wizytę w invimedzie i będziemy chcieli podejść do kolejnego transferu we wrześniu. Teraz byliśmy na krótkim urlopie i czuję się lepiej psychicznie, więc nie poddajemy się.
A jak tam u Was?
Przykro mi bardzo ibtule mocno🤗
U nas była trzecia iui w lipcu i niestety standardowo to samo-wiexje już nie podchodzę bo lekarz mówił że nie ma sensu czwartej.
Zaczelam się badać pod kątem immunologi, jedyna nadzieja chyba w tym, bo już nie wiem co robić... W tym tygodniu nie wizytę w invimed zobaczymy co powie lekarz co dalej... -
KoszulkaUlka wrote:Dobrze, że udało się wam wypocząć🙂
Przykro mi bardzo ibtule mocno🤗
U nas była trzecia iui w lipcu i niestety standardowo to samo-wiexje już nie podchodzę bo lekarz mówił że nie ma sensu czwartej.
Zaczelam się badać pod kątem immunologi, jedyna nadzieja chyba w tym, bo już nie wiem co robić... W tym tygodniu nie wizytę w invimed zobaczymy co powie lekarz co dalej...
Dziękuję❤️ Byłaś u immunologa czy na własną rękę badasz? Ja też myślałam czy nie ruszyć tej immunologii, ale spróbujemy jeszcze raz, bo mamy 3 zarodki. Nie wiem tylko czy teraz transferować 2 czy 1Invimed Warszawa/dr K.
-
moonlight wrote:Dziękuję❤️ Byłaś u immunologa czy na własną rękę badasz? Ja też myślałam czy nie ruszyć tej immunologii, ale spróbujemy jeszcze raz, bo mamy 3 zarodki. Nie wiem tylko czy teraz transferować 2 czy 1
Udało mi się zapisać już na nie w dwóch różnych laboratoriach, bo jakoś tak ciężko z niektórymi z tych badan zeby znaleźć.na szczęście on podał podczas teleporady gdzie w Warszawie można wykonać, bo samej ciężko by mi było znaleźć... bo już wcześniej szukałam i nie wszystkie moglam znaleźć.
Ogolnie jestem pod ogromnym wrażeniem jego wiedzy i tego jak przekazuje infoemacje pacjentom, po co badania na co mają wpływ,itp. Wizyta 360zl kosztowała ale nie żałuję. -
KoszulkaUlka wrote:Udało mi się z dnia na dzień zapisać na teleporade do mmunologa dr Paśnika- on mi zalecil badania (4 dla mnie i 1 dla męża), on je dobiera na podstawie wywiadu o mnie, mężu i rodzinie.
Udało mi się zapisać już na nie w dwóch różnych laboratoriach, bo jakoś tak ciężko z niektórymi z tych badan zeby znaleźć.na szczęście on podał podczas teleporady gdzie w Warszawie można wykonać, bo samej ciężko by mi było znaleźć... bo już wcześniej szukałam i nie wszystkie moglam znaleźć.
Ogolnie jestem pod ogromnym wrażeniem jego wiedzy i tego jak przekazuje infoemacje pacjentom, po co badania na co mają wpływ,itp. Wizyta 360zl kosztowała ale nie żałuję.
Kurde to miałaś farta, bo słyszałam, że do niego się miesiącami czeka, ale na facebooku też ostatnio widzialam, ze dziewczyny pisały, że dr Jarosz z Gdyni też robi teleporady i zna się na immunologii w kwestii niepłodności, ale ja to się boje kosztów tych badań. Orientowałaś się mniej więcej jak to cenowo wygląda?Invimed Warszawa/dr K.
-
moonlight wrote:Kurde to miałaś farta, bo słyszałam, że do niego się miesiącami czeka, ale na facebooku też ostatnio widzialam, ze dziewczyny pisały, że dr Jarosz z Gdyni też robi teleporady i zna się na immunologii w kwestii niepłodności, ale ja to się boje kosztów tych badań. Orientowałaś się mniej więcej jak to cenowo wygląda?
Ja siedzialam na znanylekarz kilka godzin i odświeżałam stronę i się zwolnił termin.
Te które mam teraz zlecone to około 1500zl nas wyniosą. -
Hejka dziewczyny, ja byłam wczoraj na wizycie u dr Z. Pęcherzyk w 11 dc ma dopiero 11 mm więc jeszcze pare wizyt mnie czeka. I nie uwierzycie... Chyba był i u niej ten sam przedstawiciel handlowy co u dr K bo nie chciała i nie przepisała mi neoparinu tylko fraxiparine bo coś tam w aptece i ogólnie to jest to samo... Aż mi się przykro zrobiło. Na dodatek dostałam fraxi na 100% a neoparin ostatnim razem miałam na refundację.Starania od 10.2017
I IUI luty 2020- cp
III IUI maj 2020- bhcg 0
In vitro:
9 dpt bhcg- 72
11 dpt bhcg-194
14 dpt malutki pęcherzyk
10 tydzień 3.3 cm
11.05.2022- nasz cud Igunia już jest z nami 😍