Wrocław- Invimed czy inna klinika
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny dzis nas odwolali ze stymulacji, mam nie rozpoczynac antykoncepcji tylko czekac na telefon, byc moze dostana troszkę szybciej kase z koncem roku, a jak nie to styczeń, podobno maja wieksza pule kasy dostac, ale co z tego, tak mi źle, nastawilam sie juz i niezle zawiodlam,nie mam planu awaryjnego i chce mi sie wyć!mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Aż się wierzyć nie chce jakie numery oni odwalają. Nabrać ludzi ile się tylko da potem odwalać taśmowo po 5 minut na pacjenta a na koniec powiedzieć no sorry kasa się skończyła. Ania naprawdę mi przykro i wkurza mnie coraz bardziej to co oni tam wyrabiają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 14:41
-
nick nieaktualny
-
Ehh Ania wspolczuje. Niepotrzebnie zrobili Wam nadzieje. Może podejdźcie do IUI bo nie macie tez złych paremetrow nasienia i szanse sa duże.
Powodzenia z szukaniem kliniki.
Margo trzymam kciuki za testowanie Masz jakies "ciążowe objawy" ?
A ja mam dziś 1dc wiec stymulacja coraz bliżej Nie mogę się już doczekać piątku
Termofor i dlugi goracy prysznic przyspieszyly małpiszona.I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
nick nieaktualnymuszynka wrote:Ehh Ania wspolczuje. Niepotrzebnie zrobili Wam nadzieje. Może podejdźcie do IUI bo nie macie tez złych paremetrow nasienia i szanse sa duże.
Powodzenia z szukaniem kliniki.
Margo trzymam kciuki za testowanie Masz jakies "ciążowe objawy" ?
A ja mam dziś 1dc wiec stymulacja coraz bliżej Nie mogę się już doczekać piątku
Termofor i dlugi goracy prysznic przyspieszyly małpiszona. -
Ania1986 wrote:mialas kochana szczescie bo gdybys nie rozpoczela gonapeptylu to tez by was zawiesli, bo moim znajomym kazali przerwac anty
Nie mniej jednak to co robia jest straszne, tyle par marzy o dziecku a IVF jest ich jedyna szansa zazwyczaj po wielu latach staran. Dobrze jednak ze masz kwalifikacje bo jeśli nie znajdziesz innej kliniki to do ivf podejdziesz tyle, ze w późniejszym terminie.
Alincia lubi tę wiadomość
I procedura
-
Alincia jak naciśniesz na zdjecie to się pokazuje jaką kto pełni funkcję w klinice.
Skrzypczynski to anestezjolog, a Borkowska jest psychologiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 16:56
Alincia lubi tę wiadomość
I procedura
-
Cześć Dziewczyny.Jestem nowa na forum.Znalazłam Was szukając info o invicie,refundacji itd.i jestem bardzo zaniepokojona.Na początku września, po długiej walce,zakwalifikowaliśmy się na redundację,od października mam zacząc dopiero antyki a z tego co czytam może się to bardzo wydłużyć.Na serio kliniki robią sobie z nas jaja.Może możemy coś z tym zrobić,przecież to jakieś żarty.
-
nick nieaktualnyNicka1984 wrote:Cześć Dziewczyny.Jestem nowa na forum.Znalazłam Was szukając info o invicie,refundacji itd.i jestem bardzo zaniepokojona.Na początku września, po długiej walce,zakwalifikowaliśmy się na redundację,od października mam zacząc dopiero antyki a z tego co czytam może się to bardzo wydłużyć.Na serio kliniki robią sobie z nas jaja.Może możemy coś z tym zrobić,przecież to jakieś żarty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 23:31
-
Ania1986 wrote:Dzwon jutro do kliniki i wpisuj sie czym prędzej na liste ja mialam kwalifikacje 1 września, od października mialam brac anty na wizyte 1w bylam umowiona na 16 października i gdyby nie to ze wyczytałam na bocianie ze wstrzymali nowe stymulacje to pewnie do tej pory bym nie wiedziała ze mnie tez odwolali, mozesz byc przygotowania na yo ze jutro jak sie do nich odezwiesz dostsniesz info o odwolaniu i twojej stymulacji bo wszystko stoi i czeka na kase. Ja dzis dzwoniłam do ministerstwa i kazali złożyć skargę.
margo001 jak beta ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 08:49
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza89 wrote:nie wiesz czy na 2 procedure ta lista też obowiązuje ?boje sie ze zaraz znów nakwalifikują a ja zostane w czarnej d**** przecież oni tam robią co chcą :(masz nr by zadzwonic i sie wpisac ??? Pisz skargę bo ich zachowanie jest karygodne tylko nie wiem jak później będą do Ciebie podchodzić ...
margo001 jak beta ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 12:00
-
Ania1986 wrote:To jest ogolna lista dla wszystkich procedurmysza89
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnymysza89 wrote:super ,że zawiadamiają dobrze ,że według regulaminu 2 i 3 procedury mają pierszeństwo ....pisze maila do kliniki ...
-
Ania1986 wrote:A skad ten regulamin, z mz czy inviktowy? Mi koordynatorka powiedziala wczoraj ze pierwsze procedury ida w pierwszej turze chyba ze będzie taka możliwość to wszyscy razem wystartuja, pewnie boja sie ze nie zdążą z pierwszymi procedurami i beda bulic kary, za 2-3 kar nie dostana, ja juz w nic nie wierze, a jeśli regulamin jest inviktowy tylko to nie liczyla bym na trzymanie sie go w 100% ale dzwon,dowiaduj sie,najlepiej to dryndnij sobie do mz
a o pierwszeństwie jest zapis w regulaminie mz .mysza89
2018 córeczka
2023 córeczka -
Niestety nie mam jeszcze wyników, uroki małej miejscowości, siknąć miałam rano na test ale przypomniało mi się o tym jak już wodę spuszczałam
Inna sprawa, że od paru dni chodzę nieprzytomna, strach się zabierać za jakąkolwiek pracę.
Mysza wydaje mi się, że najpierw będą dzwonić do osób, które nie miały nawet pierwszej procedury, bo tak jak Ania pisze, za zakwalifikowanie i niedopuszczenie do chociażby jednej procedury to kary są na 100%. Słusznie z resztą. Wina jest ewidentnie Invicty, mają mega bajzel i panią która nie daje rady żeby to ogarnąć. Jakoś są kliniki, które są w stanie zapewnić parom wszytkie trzy podejścia, bo pewnie prowadzą jakieś statystyki. U nas tego nie ma. Podejrzewam, że kiedy skończy się program skończy się również wrocławska invicta.