Wrocław- Invimed czy inna klinika
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelle bardzo dobra decyzja. My tez uciekamy z invicty nie dam się już faszerować bez powodu i zrobić transfer w 24dc. Istna komedia.
A nejlepsze jest to ze dostałam ostatnio tel z kliniki (a wczoraj list z filii z Gdanska w tej samej sprawie), ze mam się PILNIE zglosic na powtórzenie cytologii (na ich koszt oczywiście), bo polozna zle pobrała wymaz i nie ma wyniku!
No i nie wspomnę już ze przez cytologie wlasnie opóźnił mi się transfer o ponad tydzień bo wynik niezbędny do crio, które jednak się bez niego odbyło.
Cyrk na kółkach. Nie wspominając już o tym, ze na poczcie az mi się goraco zrobiło jak zobaczyłam ich logo na kopercie przy odbieraniu przesylki bo już Pani z poczty wpisując sobie w gogle, będzie mogla się domyslec z jakimi problemami się borykamyAnia1986 lubi tę wiadomość
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
nick nieaktualnymuszynka wrote:Evelle bardzo dobra decyzja. My tez uciekamy z invicty nie dam się już faszerować bez powodu i zrobić transfer w 24dc. Istna komedia.
A nejlepsze jest to ze dostałam ostatnio tel z kliniki (a wczoraj list z filii z Gdanska w tej samej sprawie), ze mam się PILNIE zglosic na powtórzenie cytologii (na ich koszt oczywiście), bo polozna zle pobrała wymaz i nie ma wyniku!
No i nie wspomnę już ze przez cytologie wlasnie opóźnił mi się transfer o ponad tydzień bo wynik niezbędny do crio, które jednak się bez niego odbyło.
Cyrk na kółkach. Nie wspominając już o tym, ze na poczcie az mi się goraco zrobiło jak zobaczyłam ich logo na kopercie przy odbieraniu przesylki bo już Pani z poczty wpisując sobie w gogle, będzie mogla się domyslec z jakimi problemami się borykamy
przykro mi ze znow sie nie udało:(
ps. polubilam zebys zobaczyla ze kotos odpisałmuszynka lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:muszynko kiedy sie ewakuujecie? i gdzie?
przykro mi ze znow sie nie udało:(
ps. polubilam zebys zobaczyla ze kotos odpisał
Aniu myslimy o invimedzie. Przed sylwestrem mam jeszcze wizyte weryfikacyjna wiec zobaczymy co WO powie ale decyzja raczej przesadzona.Ania1986 lubi tę wiadomość
I procedura
-
nick nieaktualnymuszynka wrote:Aniu myslimy o invimedzie. Przed sylwestrem mam jeszcze wizyte weryfikacyjna wiec zobaczymy co WO powie ale decyzja raczej przesadzona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 19:31
-
ja clexane teraz dostałam, nie mam problemów z wyproszeniem dodatkowych lekow. U mnie kwestia dojazdow odpada. A jakie są opinie o tym artvimedzie ? Bo nie zamierzam być po raz kolejny królikiem doświadczalnym. Oni długo są na rynku ? Jaka maja skuteczność w krio?
Zobaczymy jeszcze jak wyjdzie badanie M bo idzie jutro na posiew nasienia, jesli zle to nie dziwie się ze te trzy transfery nic nie dały. Wtedy zostaniemy, wszystko się okaze na dniach.I procedura
-
nick nieaktualnymuszynka wrote:ja clexane teraz dostałam, nie mam problemów z wyproszeniem dodatkowych lekow. U mnie kwestia dojazdow odpada. A jakie są opinie o tym artvimedzie ? Bo nie zamierzam być po raz kolejny królikiem doświadczalnym. Oni długo są na rynku ? Jaka maja skuteczność w krio?
Zobaczymy jeszcze jak wyjdzie badanie M bo idzie jutro na posiew nasienia, jesli zle to nie dziwie się ze te trzy transfery nic nie dały. Wtedy zostaniemy, wszystko się okaze na dniach.mysza89 lubi tę wiadomość
-
muszynka wrote:Dzieki Aniu. Pomysle i nad tym.mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnymysza89 wrote:Ja jak mi w końcu zrobią to ostatnie krio i bedzie miejsce w ardvimedzie sie do nich ulatniam a dr .W-O na pewno bedzie Cie przekonywać do zostania w nich na rządowe bo u nich masz pewność ze podejdzies itd ze w innej klinice wpiszą na koniec listy ...
-
Ania1986 wrote:nie ma co wierzyc w takie gatki , bo w artvimedzie nie ma zadnych list wszystko idzie na bieżąco, my dzis dostalismy juz info ze dotarły nasze przenosiny do krakowa i jeszcze chwilka i lecimy z koksem
A co do invikty to ja im nie wierze ,czuje tylko ,że jestem w bagnie z którego nie idzie sie wydostać ...pomijam fakt ,że czuje że szybciej zajde w ciąże naturalną co graniczy z cudem niż oni mi pomogą ...mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Ja jakoś straciłam wiarę w Invictę całkowicie i nie wierzę, że podejdę tam do drugiej procedury i zdaję się, że na początku stycznia też będę dzwonić do Krakowa...A jak czytam, co teraz piszecie, z tymi badaniami, transferami to mam wrażenie, że coraz gorzej tam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza89 wrote:To super ,że już dokumenty są jeju jak.fajnie że za chwile wizyta daj znać konieczie ...
A co do invikty to ja im nie wierze ,czuje tylko ,że jestem w bagnie z którego nie idzie sie wydostać ...pomijam fakt ,że czuje że szybciej zajde w ciąże naturalną co graniczy z cudem niż oni mi pomogą ...
Oby jak najszybciej udało Ci sie wygramolic z tego gow*a zwanym invicta Wrocław.. Ja jestem mega szczesliwa ze ucieklam od nich, a z tego co sie dowiedzialam jestesmy w bardzo dobrych rękach bo i klinika super i doktorek nasz tezmysza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymargo001 wrote:Ja jakoś straciłam wiarę w Invictę całkowicie i nie wierzę, że podejdę tam do drugiej procedury i zdaję się, że na początku stycznia też będę dzwonić do Krakowa...A jak czytam, co teraz piszecie, z tymi badaniami, transferami to mam wrażenie, że coraz gorzej tam.
-
Ania1986 wrote:Dam napewno i czekam tam na Ciebie
Oby jak najszybciej udało Ci sie wygramolic z tego gow*a zwanym invicta Wrocław.. Ja jestem mega szczesliwa ze ucieklam od nich, a z tego co sie dowiedzialam jestesmy w bardzo dobrych rękach bo i klinika super i doktorek nasz tezmysza89
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnymysza89 wrote:To świetnie :)zapowiada sie szybki sukces ... ja sie dołamałam zanim ja wyrwe sie z tego syfu to w ardvimedzie miejsc nie będzie... no nic miejmy nsdzieje ze w styczniu zaskocze cudem naturalnie ...
mysza89 lubi tę wiadomość
-
margo001 wrote:Dzwoniłam, kazali dzwonić po nowym roku, czekają na kasę.
Jeju dziewczyny jak ja bym chciała z Wami tam uciec takie zbiorowe opuszczenie invicty...mysza89
2018 córeczka
2023 córeczka