WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszka-Minnie wrote:Leczniczy napój z ziół na niedrożne jajowody i zrosty
kwiat jasnoty białej i ziele rdestu ptasiego - po 30 g,
ziele skrzypu - 20 g,
liść pokrzywy - 10 g,
korę dębu i kłącze pięciornika - po 5 g.
Wymieszaj wszystkie składniki. 2 łyżki ziół zalej w termosie półtorej szklanki wrzącej wody, zamknij i pozostaw na 1 godzinę. Następnie przecedź i pij po pół szklanki napoju między posiłkami. Nie należy pić ich na pusty żołądek, bo może powodować mdłości .
Dziękuję Kochana czy mam to pić codziennie, czy tylko przez którąś fazę cyklu??
-
BialaKredka wrote:No cóż.. skoro podeszłaś do tematu bez emocji to trzymam kciuki za kolejny wspomagany cykl
Moze zle to ujelam ze bez emocji, ale jakos podskornie czulam, ze na logike to sie nie moglo udac w tym cyklu. Teraz juz bede wiedziala ze to luteina mi tak podnosi tempke i nie bede sie podniecac jak nie bedzie czym
Ania1986 taka mascia borowinowa chyba moja mama smarowala bolace stawy, ale raczej nie o takie opinie Ci chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 18:34
-
my dream wrote:Dziękuję Kochana czy mam to pić codziennie, czy tylko przez którąś fazę cyklu??
Jak ma moje oko, aby to przyniosło zamierzony skutek to raczyła bym pic codziennie miedzy posiłkami. Ewentualnie gdybyś żle na nie reagowała to pij co drugi dzien.my dream lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny a co sadzicie o masic borowinowej?
http://www.doz.pl/apteka/p6200-Masc_borowinowa_60_g -->podobno wciera sie ja w brzuch
Mam tez takie cos:http://www.doz.pl/apteka/p52672-Borowina_Plus_1000_g
bardzo prosze o opinie
Ania,
Ja nigdy nie miałam doświadczenia z borowinami, sama sie na tym zastanawiam czy ich nie zastosowac. Czytałam ostatnio na ten temat, jednak bardziej bym sie skusiła na plastry borowinowe niz pasty/ badz masc. Sa napewno latwiejsze w aplikacji. Moze Doris cos w tej kwesti Ci doradzi.
-
O borowinie pisałam post wcześniej.
Lithe ku....kupuj tego kiltixa i zniesiesz smród.
Wiecej chemii nawdychasz sie na zakupach w mieście niż z tej obroży:-)
Ja też się różnych rzeczy obawiam ale nie dajmy się zwariować
Miałam stosować maść borowinową ale nie zdążyłam:-)
Kupujcie plasrty i stosujcie jak napisałam wcześniej:-) -
Właśnia Aniu też zastanawiałam się nad tą pastą i maścią. Myślę, że bardziej się opłaca niż plastry, ale z drugiej strony więcej z nią zabawy. Ale co tam. Chyba zaraz zamówię.
Przy okazji M. będę okładać na ten jego kręgosłup. Może coś mu pomoże.
Ale się cieszę, Bierzemy kredycik 10tysięcy raty 0% i w tym roku zabieramy się za remont chałupki, bo będziemy tak odkładać, już w tamtym roku mieliśmy robić remont, to stwierdziliśmy, że na przyszły rok i tak odkładamy. Odkładamy z myślą, że uzbieramy kasę, a tak naprawdę przez rok jakby udało nam się uzbierać 2tysiące to maks. Więc nie ma co odkładać, bo mieszkać trzeba, tym bardziej, że dosłownie z dachu nam na głowę leci, tzn ma strych, ale sufi miejscami w plamachWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 20:09
-
nick nieaktualnyDotarła do mnie paczka z Dong quai. Może uda mi się dołączyć do grona pt 'zapłodnione z Dongiem' Zastanawiam się tylko czy jest sens zaczynać już teraz [jestem w 12dc ale mam je długie więc pewnie owu tak szybko nie będzie] czy lepiej poczekać na nowy cykl?
Ta borowina naprawdę zdziałała cudo więc chyba poczytam i poszukam tych plastrów!Doris-83, sara_nar, weronika86 lubią tę wiadomość
-
natt wrote:Dotarła do mnie paczka z Dong quai. Może uda mi się dołączyć do grona pt 'zapłodnione z Dongiem' Zastanawiam się tylko czy jest sens zaczynać już teraz [jestem w 12dc ale mam je długie więc pewnie owu tak szybko nie będzie] czy lepiej poczekać na nowy cykl?
Ta borowina naprawdę zdziałała cudo więc chyba poczytam i poszukam tych plastrów!
-
Doris-83 wrote:Lithe ku....kupuj tego kiltixa i zniesiesz smród.
Wiecej chemii nawdychasz sie na zakupach w mieście niż z tej obroży:-)
Ja też się różnych rzeczy obawiam ale nie dajmy się zwariować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 07:20
Doris-83 lubi tę wiadomość
-
Lithe a siebie sprawdzacie? uuważajcie z obrozami bo one czesto sprawiają że kleszcze siedzą na psie tylko się nie wcinają i w domu mogą spaść z psa i przejść na kogoś innego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Kochane help me ! Szukam tej jasnoty białej i na dozie mają coś takiego http://www.doz.pl/apteka/p1251-Ziola_do_kapieli_kwiat_jasnoty_bialej_25_g niby do kąpieli, ale to chyba to samo co do picia ? Dobrze myślę ?
-
witam chwilkę mnie tu nie było, znaczy podczytywałam ale się nie udzielałam.
Sara przykro mi z tego co się stało, ale wkrótce aniołek wróci do was.
Lithe i doris gratuluję fasolek
Podczytywałam o tej borowinie i dziś zakupiłam w aptece 5 szt plastrów, także od nowego cyklu jade z plastrami i dongiem małż powinien teraz zdążyć na płodne więc zobaczymy czy coś ruszy i u nas w końcu -
nick nieaktualny