WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak wróciłam od Gina to sie załamałam ze nie ma nic na Usg i chciałam skrócić cykl zeby iśc jak najszybciej na laparoskopie i od 14 wzięłam lutkę 2 tab dopoch na noc a w 15 dc test owulac. pokazał pozytywny wynik i już zgłupiałam . Raczej nie nastawiam się na zielony Finał czekam poprostu na @ i ide na Laparoskopię
Tak jest najlepiej aby nie było znowu smutku i łez
Będzie Laparoskopią a później zielona kropkaweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, rozpoczęłam obecnie pierwszy cykl po laparoskopii (na ktorej okazało się że wszystko gra
) - zakupiłam Donga - czy myślicie ze są jakieś przeciwwskazania żeby po laparoskopii raczej nic nie brać?
Mi osobiście wydaje się ze nie powinno być, ale Wy jesteście bardziej doświadczone w ziółkach - dlatego będę wdzięczna za pomochiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny napisze u Was bo może pomożecie, brałam 5 dni orgametril(rodzaj progreseronu) jestem 3 dzień po odstawieniu, tempka mi się podniosła podczas jego brania, a teraz nie chce spać, wg ulotki na 3 dzień @ powinna się pojawić, a u mnie nic.. temp teraz w ciągu dnia 37,3 co zawsze maks 36,6 było, chcę już tą @ i zacząć nowy cykl...
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Dziewczyny napisze u Was bo może pomożecie, brałam 5 dni orgametril(rodzaj progreseronu) jestem 3 dzień po odstawieniu, tempka mi się podniosła podczas jego brania, a teraz nie chce spać, wg ulotki na 3 dzień @ powinna się pojawić, a u mnie nic.. temp teraz w ciągu dnia 37,3 co zawsze maks 36,6 było, chcę już tą @ i zacząć nowy cykl...
Kobieto a nie jesteś w ciąży? Przypadkiem ? Dzwonilas do lek? Trzymaj sięWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 14:14
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnBe wrote:dziewczyny, rozpoczęłam obecnie pierwszy cykl po laparoskopii (na ktorej okazało się że wszystko gra
) - zakupiłam Donga - czy myślicie ze są jakieś przeciwwskazania żeby po laparoskopii raczej nic nie brać?
Mi osobiście wydaje się ze nie powinno być, ale Wy jesteście bardziej doświadczone w ziółkach - dlatego będę wdzięczna za pomoc
Ja 18 lipca idę na laparoskopie jak będę po mysle aby wrócić do ziół i dongaAnBe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Kobieto a nie jesteś w ciąży? Przypadkiem ? Dzwonilas do lek? Trzymaj się
wątpię, byłam u lekarza usg zrobił, nic nie było i własnie przepisał mi ten orgametril, bo wcześniej luteina na mnie nie zadziałała, podczas badania powiedział że endometrium już przerośnięte tylko się nie złuszczyło 18mm. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaga.just wrote:Natka zrób betę dla pewności. Jak minus to pozostaje czekać, ewentualnie jak nie pojawi się w ciągu 14 dni od odstawienia progesteronu radziłabym pójść do gina
Poczekam jeszcze pare dni i jak się nie pojawi to zrobię betę, dziwi mnie, że jeszcze jej nie ma pomimo tak mocnego leku i w tak dużej dawce 3x1, a normą jest 1x1 maks 2x1, no nic jak zwykle pozostaje czekać -
aga.just wrote:KisSzilva każda operacja w obrębie brzucha może powodować zrosty itp. więc sprawdzenie tego jak najbardziej byłoby na miejscu. Długo się staracie?
Jutro wizyta u gina, więc wspomnę mu o tej operacji. A jest jakiś sposób żeby sprawdzić czy te ewentualne zrosty się tam zrobiły czy nie?? Bo USG chyba tego raczej nie wykaże?
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
hiacynta99 wrote:Jak wróciłam od Gina to sie załamałam ze nie ma nic na Usg i chciałam skrócić cykl zeby iśc jak najszybciej na laparoskopie i od 14 wzięłam lutkę 2 tab dopoch na noc a w 15 dc test owulac. pokazał pozytywny wynik i już zgłupiałam . Raczej nie nastawiam się na zielony Finał czekam poprostu na @ i ide na Laparoskopię
Tak jest najlepiej aby nie było znowu smutku i łez
Będzie Laparoskopią a później zielona kropka -
Natka098 wrote:wątpię, byłam u lekarza usg zrobił, nic nie było i własnie przepisał mi ten orgametril, bo wcześniej luteina na mnie nie zadziałała, podczas badania powiedział że endometrium już przerośnięte tylko się nie złuszczyło 18mm.
-
KisSzilva wrote:No już ponad rok się staramy
Jutro wizyta u gina, więc wspomnę mu o tej operacji. A jest jakiś sposób żeby sprawdzić czy te ewentualne zrosty się tam zrobiły czy nie?? Bo USG chyba tego raczej nie wykaże?
KisSzilva lubi tę wiadomość