WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak wróciłam od Gina to sie załamałam ze nie ma nic na Usg i chciałam skrócić cykl zeby iśc jak najszybciej na laparoskopie i od 14 wzięłam lutkę 2 tab dopoch na noc a w 15 dc test owulac. pokazał pozytywny wynik i już zgłupiałam . Raczej nie nastawiam się na zielony Finał czekam poprostu na @ i ide na Laparoskopię Tak jest najlepiej aby nie było znowu smutku i łez
Będzie Laparoskopią a później zielona kropkaweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, rozpoczęłam obecnie pierwszy cykl po laparoskopii (na ktorej okazało się że wszystko gra ) - zakupiłam Donga - czy myślicie ze są jakieś przeciwwskazania żeby po laparoskopii raczej nic nie brać?
Mi osobiście wydaje się ze nie powinno być, ale Wy jesteście bardziej doświadczone w ziółkach - dlatego będę wdzięczna za pomochiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny napisze u Was bo może pomożecie, brałam 5 dni orgametril(rodzaj progreseronu) jestem 3 dzień po odstawieniu, tempka mi się podniosła podczas jego brania, a teraz nie chce spać, wg ulotki na 3 dzień @ powinna się pojawić, a u mnie nic.. temp teraz w ciągu dnia 37,3 co zawsze maks 36,6 było, chcę już tą @ i zacząć nowy cykl...
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Dziewczyny napisze u Was bo może pomożecie, brałam 5 dni orgametril(rodzaj progreseronu) jestem 3 dzień po odstawieniu, tempka mi się podniosła podczas jego brania, a teraz nie chce spać, wg ulotki na 3 dzień @ powinna się pojawić, a u mnie nic.. temp teraz w ciągu dnia 37,3 co zawsze maks 36,6 było, chcę już tą @ i zacząć nowy cykl...
Kobieto a nie jesteś w ciąży? Przypadkiem ? Dzwonilas do lek? Trzymaj sięWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 14:14
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnBe wrote:dziewczyny, rozpoczęłam obecnie pierwszy cykl po laparoskopii (na ktorej okazało się że wszystko gra ) - zakupiłam Donga - czy myślicie ze są jakieś przeciwwskazania żeby po laparoskopii raczej nic nie brać?
Mi osobiście wydaje się ze nie powinno być, ale Wy jesteście bardziej doświadczone w ziółkach - dlatego będę wdzięczna za pomoc
Ja 18 lipca idę na laparoskopie jak będę po mysle aby wrócić do ziół i dongaAnBe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Kobieto a nie jesteś w ciąży? Przypadkiem ? Dzwonilas do lek? Trzymaj się
wątpię, byłam u lekarza usg zrobił, nic nie było i własnie przepisał mi ten orgametril, bo wcześniej luteina na mnie nie zadziałała, podczas badania powiedział że endometrium już przerośnięte tylko się nie złuszczyło 18mm. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaga.just wrote:Natka zrób betę dla pewności. Jak minus to pozostaje czekać, ewentualnie jak nie pojawi się w ciągu 14 dni od odstawienia progesteronu radziłabym pójść do gina
Poczekam jeszcze pare dni i jak się nie pojawi to zrobię betę, dziwi mnie, że jeszcze jej nie ma pomimo tak mocnego leku i w tak dużej dawce 3x1, a normą jest 1x1 maks 2x1, no nic jak zwykle pozostaje czekać -
aga.just wrote:KisSzilva każda operacja w obrębie brzucha może powodować zrosty itp. więc sprawdzenie tego jak najbardziej byłoby na miejscu. Długo się staracie?
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
hiacynta99 wrote:Jak wróciłam od Gina to sie załamałam ze nie ma nic na Usg i chciałam skrócić cykl zeby iśc jak najszybciej na laparoskopie i od 14 wzięłam lutkę 2 tab dopoch na noc a w 15 dc test owulac. pokazał pozytywny wynik i już zgłupiałam . Raczej nie nastawiam się na zielony Finał czekam poprostu na @ i ide na Laparoskopię Tak jest najlepiej aby nie było znowu smutku i łez
Będzie Laparoskopią a później zielona kropka -
Natka098 wrote:wątpię, byłam u lekarza usg zrobił, nic nie było i własnie przepisał mi ten orgametril, bo wcześniej luteina na mnie nie zadziałała, podczas badania powiedział że endometrium już przerośnięte tylko się nie złuszczyło 18mm.
-
KisSzilva wrote:No już ponad rok się staramy Jutro wizyta u gina, więc wspomnę mu o tej operacji. A jest jakiś sposób żeby sprawdzić czy te ewentualne zrosty się tam zrobiły czy nie?? Bo USG chyba tego raczej nie wykaże?
KisSzilva lubi tę wiadomość