WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
kis wrote:Dora, nie masz aktywnego wykresu, nie dam rady wejść.
Czyli @ wtedy przyszła tak ? A Ty miałaś takie cykle długie ?
ja dupka biorę 1x1 -
kis wrote:dora, dało rade ale tylko ten cykl obecny.
a miałas wczesniej monitorigng? bylo widac cos na usg ?
Jak chcesz albo na forum albo na priv...
W tamtym cyklu bralam clo 2 x1 na wieczor przez 5 dni monitoringu nie mialam kazal sie pokazac za miesiac poszlam w 29 dniucyklu i mialam pecherzyk 3 cm poprostu nie pekl
.dal mi pregnyl...w ciaze nie zaszlam...
W tym cyklu poszlam w 19 dc i mialam pecherz 2 cm i terz dostalam pregnyl 5000 na pekniecie
Dzis jajnik troche bolal ale juz przestal i sluz sie pojawil plodny
Aaaa i wczoraj wzielam 1 tab donga i dzis przed poludniem 2tab wydaje mi sie ze to ovu.....zobaczymy...kis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przypomnijcie jak jest z tym dongiem jak czuje ból owulacyjny i test ovu pozytywny ale tempa jeszcze nie skoczyła to brać jeszcze czy lepiej sobie darować? Dziękowka i miłego dnia... Ja do roboty
-
Hiacynta99 już @??? Strasznie szybko by było?
-
KIS jak zaczęłaś to już bierz, nie mieszaj organizmowi. Dupek ponoć nie hamuje owu jak ma być. Tyle, że przy dupku nie brałabym już donga.
HIACYNTA tak szybko??? aaa już wiem dlaczego - 5 dni luteiny i jest @. Za wcześnie zaczęłaś brać stanowczo.
FLORKA donga można do skoku, tylko może zmniejsz dawkę do 1.kis, Florka lubią tę wiadomość
-
O ja durna. Bralam tylko po jednym dongu w tym cyklu . Oby wystarczylo... Dzieki aga.just!
-
nick nieaktualnyaga.just wrote:KIS jak zaczęłaś to już bierz, nie mieszaj organizmowi. Dupek ponoć nie hamuje owu jak ma być. Tyle, że przy dupku nie brałabym już donga.
HIACYNTA tak szybko??? aaa już wiem dlaczego - 5 dni luteiny i jest @. Za wcześnie zaczęłaś brać stanowczo.
FLORKA donga można do skoku, tylko może zmniejsz dawkę do 1.
jak mi radzilas od poczatku pójdę na zabieg. Szkoda mojego czasu i nerwów a owulni i tak nie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 11:58
aga.just lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 ja bardzo chetnie odkupie ziolka. Napisze na priva
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
Ania1986. Okazuje sie ze nie wiem jak ci wyslac wiadomosc wiec jak mozesz to napisz do mnie pls
-
Kis może to być np. plamienie owulacyjne, może to być od torbieli. Z nadżerką nie miałam co czynienia, więc nie wiem. Nie chcę wprowadzać Cię w błąd. Ale stawiałabym na owu skoro to TEN czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 22:15
kis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki przyszła @ mam pytanko, jak brać Donga to znaczy ile tabletek dziennie, wiem ze od zaprzestania krwawienia aż do owulacji, tylko że 16 dc mam zacząć brać orgamentil, mam go zacząć brać czy czekać do skoku, mam mieć 2 cykle z tym orgamintelem aby wyrównać cykle a później mamy działać w kierunku ciąży, ale chciałabym te 2 cykle tak do końca nie stracić. I sama już nie wiem