WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
GreenDot wrote:Hej dziewczyny. W tym cyklu bede miala 3. inseminacje
Dzisiaj zaczynam stymukacje clo. Myslicie ze moge tez wziac donga ? Nigdy go nie bralam ale slyszalam duzo pozytywnych opini.
Tak donga można łączyć.Anna255 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje! W końcu jakieś pozytywne wiadomości
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
Ja ostatnio nie miałam weny, mam zawirowania w życiu osobistym, cierpię na chroniczny brak czasu, i mój ukochany piesek umiera. Nigdy spokoju nie ma. Chyba tylko po śmierci będzie, haha.
I teraz widzę jak tylko stres to włosy się sypią, masakra.
Dora, gratuluję
Dobrze, że jest taka pozytywna wiadomość
Dora, ale ile cykli się starałaś i na jakich wspomagaczach ?
U mnie soja nie zadziałała. Byłam w 10dc na usg, zero pęcholka dominującego, endo tylko 6 mm. Czy jest jeszcze szansa na owu? Ginka kazała, aby cyklu nie przedłużać i od 16 dc brać duphaston, ale mam mieszane uczucia. Kupiłam Donga, i go biorę po 3 dziennie - i tak będe przez 6 dni. Może jeszcze coś do tego 20dc coś się wykluje w jajniku. I chyba duphka wezmę dopiero po 20dc. Jak zaszłam wtedy w ciąże owu była w 20dc!!! Ale z jednej str lekarz wie lepiej, ja tak siebie po prostu oszukuję i mam głupią nadzieję.
Aga.Just, jak się czujesz? Już pewnie spakowana i zwarta w razie czego.
Yousse, kiedy testujesz?
Jak Wam długi weekend mija?
-
Agnella! dawno Cię nie było strasznie mi przykro z powodu pieska <przytula>
Ja testowałam wczoraj i nic, przyszła @ ale jakaś niemrawa.
Otrząsam się powoli i szykuję na nowo z Clo, borowiną i żelem Conceive.
A weekend leniwy... to lubię"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
heloł!!!
jestem, wrocilam,zwiedzilam,zobaczylam,ale raczej nie zaciazylam:(((
mialam sie odstresowac,a tuz przed wyjazdem moja matka tak mnie zakurwila ze sie zestresowalam na zapas na najblizszy rok:((
serduszkowalismy czesto jak na nas- bo jak wiecei seks moze dla mnienie ostniec:D
wiec serduszkowalismy i jajnik bolal do wczoraj,wiec zobaczymy:/ nielicze jednak na cud,przez ten stres....
widze ze u nas jeden porod i jedna ciaza:D
fajnie,fajnie,oby tak dalej:D
ja koncze teraz 3 cykl ze Sroka i nastepny robie bez ziolek totalnie,tylko parlodel na prolaktyne i witamina D,nic wiecej
w styczniu mam isc na wizyte do gin i do endo,ale jakosnie mam ochoty:/ kurde,zaczyna mi to na prawde zwisac...jak mam byc taka pojebana matka jak moja to moze lepiej nie bede krzywdzila swojego dziecka i go po prostu nie bede miala....
kis lubi tę wiadomość
-
olencja, brakowało tu Ciebie super, że odpoczełaś, gdzie byłaś ?
tylko szkoda że cię ktoś podkur ił
i nie wiem czy zauważyłyście, ale Carmen zazieleniła tylko nie wiem czemu nie wpadła się pochwalić wiem świeża sprawa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 09:20
-
bylam w białowiezy wiec zabawa polegala na lapaniu zubra w puszczy zobaczymy czy cos z tego polowania bedzie;/
to milo ze pamietalyscie o mnie:)
co do Carmen to bylo do przewidzenia,mloda,zdrowa silna dziewucha:) ...oby tym razem nie stracila fasolki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 10:43
-
Olencja, witaj! Fajnie, że już jesteś
olencja lubi tę wiadomość
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, potrzebuję pilnej pomocy szukam zioła podnoszącego LH, takiego, które mogłabym wziąć w większej ilości dziś, żeby wspomóc wyrzut LH. Mam pęcherzyk 28 mm będący na granicy pęcherzyka i torbielki, chciałabym spróbować sztucznie podnieść LH żeby go jednak "rozwalić". Czy będzie z tego komórka jajowa dobrej jakości czy nie to inna kwestia, ale nie chcę potem leczyć torbieli antykami... Pomożecie?
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Dziewczyny, potrzebuję pilnej pomocy szukam zioła podnoszącego LH, takiego, które mogłabym wziąć w większej ilości dziś, żeby wspomóc wyrzut LH. Mam pęcherzyk 28 mm będący na granicy pęcherzyka i torbielki, chciałabym spróbować sztucznie podnieść LH żeby go jednak "rozwalić". Czy będzie z tego komórka jajowa dobrej jakości czy nie to inna kwestia, ale nie chcę potem leczyć torbieli antykami... Pomożecie?
-
nick nieaktualnyolencja wrote:buzdyganek ziemny podnosi LH i FSH,nie wiem czy na pewno bo nie bylo mi dane sprawdzic czy podzialal na moje pecherze ale wg badan zwieksza wydzielanie LH
on chyba właśnie testosteron podchodzi, problem z takimi specyfikami jest taki, że inaczej może działać na kobietę a inaczej na mężczyznę. -
Natka098 wrote:on chyba właśnie testosteron podchodzi, problem z takimi specyfikami jest taki, że inaczej może działać na kobietę a inaczej na mężczyznę.