WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny pomóżcie. Wczoraj dowiedziałam się że mój pęcherzyk w którym 16 pokładałam ogromne nadzieje nie pękł. To już drugi taki cykl. 16 grudnia mam wizytę u gin. Więc pewnie mi coś da, zwłaszcza, że kazał zrobić szereg badań.
Mam pytanie. Czy dong brany teraz może przyspieszyć @. Jestem w 25 d.c. pęcherzyk 17 d.c 21 mm, 24 d.c 20 mm.
poradźcie. Mam cykle 36 dniowe, więc jeszcze długo czekać na @, wolałabym zacząć od nowa teraz. I czekać.mrulinka -
nick nieaktualnymrulinka wrote:Dziewczyny pomóżcie. Wczoraj dowiedziałam się że mój pęcherzyk w którym 16 pokładałam ogromne nadzieje nie pękł. To już drugi taki cykl. 16 grudnia mam wizytę u gin. Więc pewnie mi coś da, zwłaszcza, że kazał zrobić szereg badań.
Mam pytanie. Czy dong brany teraz może przyspieszyć @. Jestem w 25 d.c. pęcherzyk 17 d.c 21 mm, 24 d.c 20 mm.
poradźcie. Mam cykle 36 dniowe, więc jeszcze długo czekać na @, wolałabym zacząć od nowa teraz. I czekać. -
aszka wrote:ale to trzeba poczekac i sprawdzic na monitoringu czy peknie, jak nie, to dac lekarz powinien luteine na ewentualne wchloniecie i wywolanie @ a pozniej zastrzyk na pekniecie pecherzyka w nastepnym cyklu. Co do donga nie pomoge.
Dzięki. Do lekarza idę 16 grudnia, wtedy się wyjaśni...mrulinka -
nick nieaktualny
-
haloo haloo
Co tam słychać u moich zielarek?
Ja witam się już rozpakowana. Los zadecydował inaczej i synuś urodził się w 35 tc. Na szczęście mama i synek czują się już dobrzeMona_M, Anatolka, ewwiel, Yousee, Beata.D, Natka098, amelia04072006, deszczówka, KisSzilva lubią tę wiadomość
-
Aga, super gratuluję i cieszę się, że z Wami ok
No trochę zielarek uciekło Olencja zrezygnowała
Ja tu zaglądam codziennie chociaż na razie ze spisu czarownic używam tylko borowiny, żeby mi rozpuściły wstrętne zrosty i wodniaka"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki za informacje Kis
Ja narazie wspomagam endo czerwonym winkiem wieczorem, ale coraz poważniej myślę o dongu. Ma tyle zastosowań i zalet, że aż żal go nie brać
szukałam informacji o negatywnych skutkach brania, ale nic nie znalazłam, może Wy coś wiecie Dziewczynki? -
shooa wrote:Dzięki za informacje Kis
Ja narazie wspomagam endo czerwonym winkiem wieczorem, ale coraz poważniej myślę o dongu. Ma tyle zastosowań i zalet, że aż żal go nie brać
szukałam informacji o negatywnych skutkach brania, ale nic nie znalazłam, może Wy coś wiecie Dziewczynki?
mogą wystąpić plamienia, ale nie u każdej
na edno też migdały tylko orzechy a nie.. heheWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 15:40
-
a gdzie wiedźmy pouciekały? Paskudy jedne. Pewnie ostro się starają
Ja się wcale nie nacieszyłam brzuszkiem i już marzę o kolejnym. Ale to dopiero za jakieś 4 lata jak Bóg da.
Dzięki za gratulacje
Będę na pewno zaglądać, choć z czasem to tak wiecie, kiepsko -
Cześć. Chciałabym dołączyć do Was.
Napiszę krótko o moich staraniach. 1,5 roku temu w pierwszym cyklu starań. Pomimo PCOS zaszłam w ciążę. Niestety pozamaciczną. Usunięty został lewy jajowód. Po drodze badanie drożności tego drugiego. Na szczęście drożny. Przez ostatnie dwa miesiące brałam clo, bo mam problemy z owulacją. Niestety przez te dwa miesiące brania clo była piękna owulacja ale po lewej stronie i dupa. Na przyszły cykl gin nie chciała mi przepisać clo. Kazała miesiąc przerwy zrobić.
I teraz już nie wiem co mogę zrobić, żeby wspomóc moją owulacje. Biorę inofem i pije zioła O.Sroki. Zastanawiam się jeszcze nad dongiem. Tylko nie wiem czy on ma jakiś wpływ na owulację czy tylko reguluje cykl? -
Aga.Just, gratuluję maluszka, niech zdrowo rośnie.
Zaciazonych gratuluje!!!
Ja muszę miesiąc się wstrzymać ze staraniami, mam taki przykaz od lekarza.
Dziewczyny, czy testosteron i Adro...coś w tym stylu ten hormon, w jakim dc? Bo ja robiłam przed miesiaczką.