WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Dochodź do siebie Ewwiel. A piesek w domu to najlepszy antydepresant
ewwiel lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Ewwiel, pewnie, że pamiętamy
To teraz dochodź do siebie, dobra dietka na te osłabienie po operacji i silnej narkozie Dużo zdrówka życzę !!!
Piesek - fajna sprawa Też mam pieska
Anatolka Powodzenia i trzymam mocno kciuki!!!!
ewwiel, Anatolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja tak wpadam na chwilkę - czy zioła Ojca Sroki nr 3 pite cały cykl można łączyć z Duphastonem 16-25 dnia cyklu???
Zamierzam od tego cyklu pić Ojca Srokę nr 3 cały cykl + brać Donga, a od 16 - 25 dnia brać Dupka, jak lekarz przykazał. Czy może być takie połączenie? Jak myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 10:30
We are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
Anatolka wrote:Olka, a kto bedzie kibicowal mojej fasolce?! Ogarnij no sie z tych zlych emocji... :*
-
nick nieaktualny
-
Olencja, skąd ja to znam - rozwód
Tylko szkoda, że mąż nie pomaga Ci w domu,a z jednej str dobrze, że tylko o to poszło. Możesz jak teraz nim wstrząśniesz to trochę się zmieni. Życzę Wam, abyście się pogodzili i porozumieli.
A z forum nie odchodź!!!!!!!!! Chyba, że jednego dnia pauzy, oddechu potrzebujesz....
Ewwiel, powodzenia!!!!! Napisz po.
Trymybest, ja zawsze jak coś musiałam mieć wywoływany. Ale moja koleżanka piła czarną malwę(prawoślaz) przez 1 czy dwa tygodnie i przyszła @.
ewwiel lubi tę wiadomość
-
Agnella wrote:Olencja, skąd ja to znam - rozwód
Tylko szkoda, że mąż nie pomaga Ci w domu,a z jednej str dobrze, że tylko o to poszło. Możesz jak teraz nim wstrząśniesz to trochę się zmieni. Życzę Wam, abyście się pogodzili i porozumieli.
A z forum nie odchodź!!!!!!!!! Chyba, że jednego dnia pauzy, oddechu potrzebujesz....
Trymybest, ja zawsze jak coś musiałam mieć wywoływany. Ale moja koleżanka piła czarną malwę(prawoślaz) przez 1 czy dwa tygodnie i przyszła @. -
nick nieaktualnyAgnella wrote:Olencja, skąd ja to znam - rozwód
Trymybest, ja zawsze jak coś musiałam mieć wywoływany. Ale moja koleżanka piła czarną malwę(prawoślaz) przez 1 czy dwa tygodnie i przyszła @.
Pilam i to nic nie dało ; ((
-
Olcia, trzymaj sie. Wszystko można naprawić jeśli jest wola dwóch stron, a jeśli nie ma i juz nic do niego nie czujesz to może lepiej sie rozejść najważniejsze żebyś była szczęśliwa. I nie odchodź od nas"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
kis wrote:mozna brałam
kis lubi tę wiadomość