WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakupiłam Donga. Dzisiaj go dostałam. Zobaczymy czy mi pomoże.
Zaczynam brać we wtorek po wizycie u gin. Najchętniej zaczęłabym od dzisiaj, ale jestem ciekawa jak wyglądają moje jajniki, a najbardziej tego, czy miesiąc picia Inofemu jakoś na nie wpłynął.
Ciągle jednak nie wiem czy brać 2,3 czy 4 kapsułki dziennie. Dawki oraz sposób przyjmowania jest tak .... różnorodny, że człowiek może zgłupieć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 17:47
-
marti34 wrote:Nie wiecie czy Donga kupie normalnie w sklepie zielarskim czy musze przez neta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:23
-
ewa84- to może dawka była za duża jak na początek? Zauważyłam, że jak dziewczyny brały dużo to właśnie narzekały na brak owu.
Nalunia a Ty jaką dawkę brałaś? Po ilu dniach brania dostałaś owu? -
nick nieaktualny
-
ja brałam 2 tabsy przez 4 dni
EWWIEL - GRATULACJE !!!!!!!!!!!! ))) super - powiesz nam ile się staraliście i jak się suplementowałaś w tym cyklu kochana ? p.s. jak ja uwielbiam takie nowiny )))) mam nadzieję że ja tez tak niedługo napiszę))))ewwiel lubi tę wiadomość
-
ewwiel wrote:Dziękuję dziewczyny jeszcze raz. Cięzko mi w dalszym ciągu w to uwierzyć.
Donga w szczęsliwym cyklu brałam tak: 5 dni 2x2, 3 dni 2x1 i kolejnego dnia miałam owu
Oprócz tego cała masa witaminek wg zaleceń Jerzego Zięby
Gratuluję jeszcze raz
A czy to był Twój pierwszy cykl z Dongiem czy brałaś go wcześniej? Ja zaczęłam 4 dni temu ale tylko 1x2 i nie wiem czy to nie za mało Chociaż po dwóch dniach brania pojawił się wodnisty śluz.ewwiel lubi tę wiadomość
-
Paolaaa wrote:ewa84- to może dawka była za duża jak na początek? Zauważyłam, że jak dziewczyny brały dużo to właśnie narzekały na brak owu.
Nalunia a Ty jaką dawkę brałaś? Po ilu dniach brania dostałaś owu?
Być może, następny cykl z clo więc donga muszę odstawić
-
Paolaaa wrote:Gratuluję jeszcze raz
A czy to był Twój pierwszy cykl z Dongiem czy brałaś go wcześniej? Ja zaczęłam 4 dni temu ale tylko 1x2 i nie wiem czy to nie za mało Chociaż po dwóch dniach brania pojawił się wodnisty śluz.
W tamtym roku 2 cykle brałam Donga (jak mojemu lekarzowi znudziło się podawanie mi CLO), temp na owu wskazywały, ale nie miałam monitoringu, no i czułam owu z jajnika z niedrożnym jajowodem. Pózniej miałam przerwe, bo musiałam mieć operację. Teraz wróciłam do Donga i udało się
Dziękuję dziewczyny:-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 16:53
Nalunia, Erl lubią tę wiadomość
-
Kochane pomóżcie !!!
Dzisiaj 61 dc. Endo 5 mm, pecherzyki małe, żaden nie jest ani trochę większy. Fakt, że donga biorę dopiero od 4 dni i w niewielkiej dawce dlatego na efekty nie liczyłam.
Gin przepisał CLO. 1 tabletka przez 3 dni - i oto moje pytanie- czy mogę to połączyć z Dongiem?