WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Paolaaa wrote:Kochane pomóżcie !!!
Dzisiaj 61 dc. Endo 5 mm, pecherzyki małe, żaden nie jest ani trochę większy. Fakt, że donga biorę dopiero od 4 dni i w niewielkiej dawce dlatego na efekty nie liczyłam.
Gin przepisał CLO. 1 tabletka przez 3 dni - i oto moje pytanie- czy mogę to połączyć z Dongiem? -
Kurcze bo właśnie zgłupiałam Chyba na wszelki wypadek dam sobie spokój
Za tydzień się okaże czy CLO coś pomogło ... Szkoda, że nie trafiłam na ten wątek miesiąc temu. Miałabym okazję przekonać się czy Dong dałby ze mną radę. A tak muszę spróbować z CLO bo mam wizytę za tydzień i gin chce zobaczyć czy pomoże -
Dziewczy prosze o pomoc.
Przegiełam z Dongiem i nie wiem co teraz robic.
2 dni brałam po 2, potem 1 dzień 3, a jak nie czułam jajników - zaczełam brac 2x2. Ale zagalopowałam sie i brałam tak przez 7 dni. Owulki nie ma (nie ma skoku tempki) jajniki bolą. Odstawic kompletnie, czy brac po 1 kapsułce?
Dziekuje z góry za pomoc.
-
nick nieaktualny
-
marti34, najbezpieczniej byłoby podejrzeć na usg co się tam u Ciebie dzieje a pózniej decydować.
Lusia_BB, ja piłam te ziołka od skoku tem do końca cyklu. W kolejnym cyklu tak samo, czyli połam je tylko w trakcie II fazy cyklu.
Dziewczyny dziękuję Cieszę się, że po tylu przejściach w końcu sie udało, ale też drżę czy wszystko będzie dobrze. Uspokoje sie chyba dopiero jak usłyszę serduszko. -
nick nieaktualny
-
Ewwiel, pewnie nie spodziewałaś się teraz ciąży A tu jaka piękna Kinder niespodzianka Na pewno będzie dobrze
Ewwiel, teraz byłaś tylko na ziółkach? Ja nie wiem jak w tym cyklu, pewnie nici, ale od następnego ziółka na I fazę będą i Dong ponownie próbuję.ewwiel lubi tę wiadomość
-
Witam Was Kochane!
Powracam do Was. Widzę dużo nowych staraczek.
06.01.2015 urodził się Konrad :-)Po trzech latach starań! Nasz cud się ziścił
Puki co karmie piersią i @ jeszcze nie miałam.Yousee, ewwiel lubią tę wiadomość
-
Doris-83 wrote:Witam Was Kochane!
Powracam do Was. Widzę dużo nowych staraczek.
06.01.2015 urodził się Konrad :-)Po trzech latach starań! Nasz cud się ziścił
Puki co karmie piersią i @ jeszcze nie miałam.
Borowina to też na razie moja dobra kumpela, ale zobaczymy z jakim skutkiem"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Cześć dziewczyny tak przeglądam to forum i zaciekawiła mnie kwestia tamponów borowinowych czy któraś z Was może napisać coś więcej na ten temat czy robicie je same w domu w jakim dniu cyklu itp
Z mężem staramy się od 4 lat obecnie jestem drugi cykl na clo i w końcu mam owulacje wcześniej prawdopodobnie nie miałam
W maju zaczynamy tez pic mleczko pszczele które podobno daje super efekty ale bardzo cieżko je dostać nam na szczęście udało się wybłagał pszczelarza z okolicy żeby wydobył nam mleczko na kuracje. Zanim jednak mleczko to próbujemy wszystkiego co się da bo daliśmy sobie czas do września potem myślimy o in vitrostarania od lutego 2011
6 lekarzy żadnej konkretnej diagnozy
Czerwiec 2015 - naprotechnologia
Grudzień 2015 - laparoskopia (PCO, endo, naprawa źle zbudowanej macicy)
WALCZYMY !! -
Doris gratuluje Ciesz się każdą chwilą z Maleństwem, bo czas tak szybko leci, że ani się nie obejrzysz a to już duży chłopczyk będzie
Angella, zgadza się, jedyne co brałam to Donga po skoku temp dorzuciłam luteine (tak na wszelki wypadek na nic właściwie nie licząc). Szczerze mówiąc to straciłam nadzieję na ciążę, od czasu operacji nawet zapomniałam o łykaniu kwasu foliowego Dong był brany tak ooo, żeby uniknąć meeega długich cykli bezowulacyjnych. Mąż mi wyjechał 1,5 dnia przed owu Aaa i jeszcze od grudnia nosiłam wkładki PIOKAL. Gdyby nie obserwacja organizmu, którą praktykowałam od wielu lat, to nie spodziewałabym się ciąży. Zauważyłam, że moja szyjka i śluz nie zmieniają się na "przedmiesiaczkowe" i pełna obaw zrobiłam test, żeby móc spokojnie czekać na @. A tu niespodzinka Bardzo miłaLusia_BB, Agnella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny dawno mnie tu nie było zaraz po Laparoskoii znikłam na 8 miechów
Skończyłam leczenie vissane 2 miesiące temu i po paru dniach od odstawienia powinnam dostać @ ale ja czekam juz 2 miesiace i nadal nie mam okresu ;/
wywołałam teraz @ luteiną i czekam na efekty luknijcie na mój bardzo długi wykres 200 ponad DC i poradźcie co mam myślec i może ktos mi powie skąd u mnie takie wysokie temp ?? nigdy nie miałam takich temp zwykle do 36.0 powyżej to był cud ...czy to efekt leczenia? -
Agnella wrote:Ewwiel, to super wyszło Luteina na pewno nie zaszkodzi.
A jaka jest szyjka przed ciotką? Zniżą się? I twarda jest? A w ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 07:20
Agnella lubi tę wiadomość
-
Dzięki za info, teraz sama będę przed każda miesiączką sprawdzać szyjkę A objawami jak na @ to normalne, też tak miałam w ciąży. Brzuch bolał.
Matko, jakbym chciała, aby niedługo się udało Jak nie teraz to może w kwietniu, na moje 30 te urodziny :-)Marzenie
Ja pamiętam jak dwa lata temu się dowiedziałam, ze jestem w ciąży, w marcu. Też w szoku byłam. Ale byłabym szczęśliwa, gdyby niedługo dwie kreski ujrzała na teściorze!!!
ewwiel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Widzę że zapomniałyście o mnie ;p to chociaż trzymajcie kciuki czekam na wynik BETY Hcg
pozdrawiamJusWik lubi tę wiadomość