WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:Widzę że zapomniałyście o mnie ;p to chociaż trzymajcie kciuki czekam na wynik BETY Hcg
pozdrawiamJusWik lubi tę wiadomość
-
Kobitki to i ja się wam pochwalę. Jest druga "złota" kreseczka. Narazie nie cieszę się jeszcze i czekam parę dni na rozwój sytuacji- oby było wszystko ok.
Piszę bo wiem że takie wiadomości starasznie pokrzepiają
ewwiel, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Chciałam sie pochwalić ze i mnie sie udało teraz jestem w 21tc. Udało się w cyklu z dong quai + byłam na masażu akupresury metoda ingham:) Oczywiście mierzyłam temperaturę i wykres był dla mnie dość niejednoznaczny a i objawy śluzu przysporzyły mi kłopotu - bo były jak dla mnie trudne do określenia. Takze zaszłam mimo późniejszej owulacji i kiepskiego wykresu. Nie załamujcie sie! Trzeba walczy o własne szczęście ale bez niepotrzebnego stresu wokół tematu:) Swoje musiałam odczekać, przeżyć nie lada rozczarowanie ale teraz liczę na to ze los w końcu mi to wynagrodzi. Mam nadzieje ze wszytko dobrze sie dla mnie zakończy Wam życzę owocnych starań! Kazdy zasługuje na swoje małe szczęście w brzuszku:)
-
Ja po dongu tez zaszłam. Jednak po rak kolejny poroniłam. Dong wiec pomaga w zajsciu, jednak nie gwarantuje utrzymania
Wam zycze powodzenia, bo dla mnie nie ma szans -
Witam! No to ja też napiszę jak to u mnie było. Obecnie jestem w 22tc bliźniaczej.Będzie dwóch chłopaków . W ciążę zaszłam w drugim cyklu z ziółkami o.Sroki mieszanka nr3. Polecam gorąco wszystkim kobietom które się starają o malucha. EFEKT GWARANTOWANY !!! Pozdrawiam!
Nina, Yousee, Erl lubią tę wiadomość
-
marti34 wrote:Ja po dongu tez zaszłam. Jednak po rak kolejny poroniłam. Dong wiec pomaga w zajsciu, jednak nie gwarantuje utrzymania
Wam zycze powodzenia, bo dla mnie nie ma szans
Marti, to zdiagnozuj to, może po prostu za mało progesteronu i pomoże luteina. Skoro udaje się zachodzić to teraz trzeba zrobić badania i ustalić dlaczego się nie utrzymać.
trzymam kciukiaga.just lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
hej dziewczynki, czy któraś łączyła ziółka nr 3 z bromergonem ? W tym cyklu brałam tez donga i Bromergon chcę zacząc dziś od 1/4 tabletki pozniej 1/2 i po jakims czasie całą ( tak endo zaleciła)
-
nick nieaktualnyWitam Was Dziewczynki!
Mam do Was pytanko, nie mam kiedy czytać wątek od początku, więc proszę Was o radę. Chciałabym zacząć pić jakies ziółka na zrosty, czy jest coś jeszcze oprócz mieszanki nr 1 ojca Klimuszki? czy któraś z Was je piła i pomogły???
Napiszcie mi proszę jeszcze o tym Dongu, na co się go stosuje i gdzie można kupić? bo widzę, że coraz więcej zaczyna go stosować.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc
No i gratuluje wszystkim zafasolkowanym dajecie nadzieję -
nick nieaktualny
-
strasznie mi przykro kochana... ((((( :*
-
Witajcie dziewczyny, ja też się zastanawiam nad ziółkami. Pierwszy rok starań nie chciałam próbować różnych specyfików, bo miałam nadzieję, że jednak uda się bez wspomagaczy, a poza tym obawiałam się, że mogę rozregulować hormony lub zafałszować ich wynik. Niby wszystko u mnie w porządku, ale w ciążę nie zachodzę już 17 cs. Próbowałam mleczko pszczele (ale tylko 1 cykl, powinno się go powtórzyć), a teraz myślę o tych ziołach...Tuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia. -
hej Tulipanka , myślę że zioła nie zaszkodzą a pomogą jak wysokie masz AMH?
-
Moje AMH to 6. Cykle mam regularne, wykresy prawidłowe, na USG pęcherzyki dojrzewają, ale chyba nie pękają... Najgorzej, że każdy cykl to caaaaały miesiąc... Dzięki za info.Tuli
Córcia ur 11.2019
Ja mam 8,5 ale lekarze nie zwracali na to większej uwagi widząc wynik. Co Tobie mówili jak zobaczyli 6? postawili diagnozę?
-
Generalnie lekarz jak zobaczył wynik, to powiedział, że nie jest źle, lepiej, jak jest wysoki niż jak miałby być za niski (norma jest między 1,5 a 3, bo to w różnych jednostkach się podaje). Diagnozy nie mam, niby wszystko wygląda w porządku, mąż też zdrowy. I przy tych USG, które miałam, to pęcherzyki dominujące były w normie, endometrium tez ok. Jeszcze mnie czeka HSG i ew. laparosopia. A Ty masz jakąś diagnozę?Tuli
Córcia ur 11.2019
po zrobieniu chyba wszystkich mozliwych hormonow i innych badań dostałam bromka na prolaktynę i to wszystko, po 3-4 cyklach dostanę CLO na owulkę a jak narazie sam monitoring cyklu. mojej endo nie podoba się 17-oh progesteron więc idę na usg jamy brzusznej żeby sprawdzić nadnercza w tym miesiącu męża wysyłam na badanie żołnierzyków