Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNAMIDA jak sie czujesz, jakie masz obajwy
W zasadzie oprócz bólu brzucha,jak na miesiączkę to dziś senność i zawroty głowy.Chociaż w głowie kręciło mi się już wczoraj, zanim test zrobiłam. A tak poza tym to nic.
Przy owulce mnie baaaardzo sutki bolały, tera już prawie w ogóle (dlatego myślałam,że będzie okres), ale za to mnie piersi zaczęły pobolewać.
Do mnie to nawet jeszcze nie dochodzi Ale czytałam gdzieś że objawy to się mogą dużo później pojawić. U mnie to chyba jeszcze za wcześnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 19:08
Maxima lubi tę wiadomość
-
Oj tak Namida. Takie typowe objawy typu mdłości, częstomocz, czy nadmierna wrazliwość na zapachy przychodzi często po 6 tc. Tak na samym początku to właśnie senność, choć i to nie jest regułą. Ja od siebie życzę Ci jednak życzę Ci ciąży tylko z tymi przyjemnymi objawami, typu rosnący brzuszek
Maxima lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnySiekierka to miałaś fajne przeżycia z ciążami
Mi co do "przeczuć" śniło się 3 dni temu, że zrobiłam test, wyszły dwie krechy i jechałam szybko tramwajem do ginekolog, żeby potwierdzić test. A jak wysiadałam z tramwaju to już ogromnym brzuchem:D W śnie "zrozumiałam", że to sen bo to było mi niemożliwe ale organizm mi powiedział (!) "Ja Ci dobrze mówię, słuchaj się mnie" Rano się śmiałam z siebie, a tu się okazało, że organizm miał rację
Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Oj tak Namida. Takie typowe objawy typu mdłości, częstomocz, czy nadmierna wrazliwość na zapachy przychodzi często po 6 tc. Tak na samym początku to właśnie senność, choć i to nie jest regułą. Ja od siebie życzę Ci jednak życzę Ci ciąży tylko z tymi przyjemnymi objawami, typu rosnący brzuszek
A miałaś jakieś dziwne zachcianki w ciążach? -
Ja przy moich ciazach tez mialam objawy jak SKIERKA sennosc i bol piersi. W jednej tej udanej to oprucz rosnacego brzucha nie milam zadnych ciazowych objawow. Ciaza piekna tylko w ciazy chodzic za to rodzilam 12 godz. Tak mi sie odplacilo za 9 m-cy bez objawow. Myslalam, ze wyjde z siebie i stane obok. Ale mimo wszytko jeszcze raz chce poczuc ten bol
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Nieeee to napewno jeszcze nie owulacja. ale na wyjezdzie zostanie zgwalcony A jesli to owulacja to moze wzcorajszy seks wystarczy. Ale szyjka nisko, twardawa i zamknieta.
Oj tam,może chłopaki do owulacji dadzą radę
A macie jakieś preferencje co do płci? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja Was dzisiaj juz zegnam ide sie polozyc spac. Piersi mnie bola i zimno mi. Czuje sie tak jakby mnie grypa miala dopasc. Do tego jajcory spokoju nie daja, gazy leca.
Dobranoc mile Panie.Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Namida wrote:A miałaś jakieś dziwne zachcianki w ciążach?
Takich ekstremalnych to nie Miałam jednak ogromne mdłości i przez nie pociąg do określonych produktów. W I były to zielone winogrona cały I trymestr i chleb z rzodkiewką W drugiej mandarynki i placki ziemniaczane W III z synkiem jak nigdy parcie na ostre rzeczy, a najbardziej sos sweet chilli. W czwartej pomidory. No normalnie obsesja pomidorów Poza tym nie miałam jakiś akcji,żeby mąż musiał w środku nocy jeździć i szukaćNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny