Bliźniacze mamy 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry! Witam się w 16 tc.
Całą noc miałam koszmary z noworodkami, które nie żyły... wrrr nie lubię takich snów, a w ciąży pierwszy raz śniły mi się takie okropne rzeczy! Ale potwierdzili mi na jutro wizytę więc trochę ponad 24 godziny i sprawdzę jak moje maluszki 😊
Virad tą sytuację z lekarzem i prenatalnymi jakoś przetrawiłam i na połówkowe pójdę jeszcze do tego innego lekarza 🤷🏻♀️
Lenaa a łóżeczka macie zwykłe czy dostawki? I ile masz przygotowanych sztuk ubranek i których rodzajów? I w jakich rozmiarach??
Podobno łóżeczka turystyczne to też dobre rozwiązanie 🤔💙💙 bliźniacza mama -
W sypialni mamy jedną dostawke w razie w, a tak mają swoje łóżeczka z pokoiku drewniane. 56 - 62 aczkolwiek kilka 48 też zamówiłam, najwięcej mam body z krótkim, długim rękawem, pajace do spania, rampersy, tez parę sukieneczek wzięłam,na początek wzięłam po 7 sztuk dla każdego jeżeli chodzi o pajace do spania, a body to muszę policzyć 🙈, tutaj wzięłam więcej w razie jakiegoś ulewania czynnych atrakcji 😅 i przebierania kilka razy w ciągu dnia aby mieć zapas, jak rozmawiałam z koleżankami mamami to mówiły, że lepiej mieć zapas.
Moje maluchy przekroczyły już kilogram 😊 -
Macey wrote:@ kciuki i dawaj znać jak ci jutro pójdzie !
@ lena gdzie polecasz dobrej jakości/ ceny body kupić ?
W Lidlu są dobre jakościowo body, ja się zakochałam w Pinokio i Newbie🤗, tutaj ceny czasem powalają przy dwójce 🙄jeżeli chodzi i jakość to Pinokio ma jedną z lepszych.Macey lubi tę wiadomość
-
Cześć) melduję się! Jestem w 22+1 tc, dwie dziewczynki. Jeśli chodzi o ciuszki to polecam stronę Fazy Mazy, jakość super, ceny konkurencyjne, szybka wysyłka, pięknie zapakowane i dorzucili prezenty- body, pieluszkę bambusową, skarpetki także bardzo miłe zaskoczenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2020, 11:21
Macey, żona_męża lubią tę wiadomość
4 lata starań
Usunięcie jajowodów luty 2019
Drugi crio- 2 zarodki 5BA i 3 BB....
7dpt beta 137.7
9dpt beta 343,9
14dpt 1789
17dpt 5263
19dpt - beat ponad 10000
28dpt Mamy
Pola i Misia -
Macey wrote:@ lenaa dzięki ! A kupilas sobie diaper bag do wózka ? ( tez zamierzam bugaboo kupić) zastanawiam się jaka torbę
Ja tych stron z torbami przegladnelam mnóstwo, ostatecznie padło na torbę z Lanila🙂
Ja mam w poniedzialek wizytę ☺️, ciekawe co tam u maluchów słychać i ktg, godzinę prawie lezenia, ostatnio kręgosłup czułam 🙄, ale jak trzeba to trzeba 😏 -
Melduję, że trzypak już po wizycie 😊 dzieciaki super, wszystko idealnie, widziałam buzię, oczka i noski, okrąglutkie brzuszki ❤️❤️ Nie chciały za bardzo współpracować i jednego dzidziusia lekarz obstawia baaardzo wstępnie na chłopca, a drugi miał tak skrzyżowane nogi, że nic nie pokazał 🤷🏻♀️ Ciekawe czy przeczucie się sprawdzi 🤔 moje wyniki wszystkie super poza crp które jest lekko podwyższone i muszę pobrać wymazy na posiew, ale nie mam żadnych objawów infekcji więc muszę posprawdzać 🤷🏻♀️
Lenaa91, Virad lubią tę wiadomość
💙💙 bliźniacza mama -
@ żona. Super ze wszystko poszło dobrze. Przewidujesz parke ? 😍
Cześć @joanka ja jestem w 18tyg. Wiec miesiąc za tobą 🤞🏻
@lenaa. Nie mogę znaleść tej torby. Ale widzę ze niektóre dziewczyny kupują mega wielkie .. da się ja zawiesić na wózku ?
Październik 2020
💜💜 dwie dziewczynki -
Macey wrote:@ żona. Super ze wszystko poszło dobrze. Przewidujesz parke ? 😍
Cześć @joanka ja jestem w 18tyg. Wiec miesiąc za tobą 🤞🏻
@lenaa. Nie mogę znaleść tej torby. Ale widzę ze niektóre dziewczyny kupują mega wielkie .. da się ja zawiesić na wózku ?
Nie torby do wózka Lanila, są normalnie różne wzory kolory, można zawiesić na wózku jeszcze oglądałam z Skip Hop też były fajne duże. -
@zona coś w tym jest. Ja niby się stresowałam bo u męża SAME chłopaki i mowilam ze będę zła jeśli będą 2 chłopaki 🤣( mąż się aż bal biedny ) ale z tylu głowy mówiło mi ze będą dwie dziewczynki i na 90% tak będzie 🥳
Ja wczoraj przeleżałam cały dzień z zimna ścierka na głowie .. wieczorem poszłam się szybko umyć i myślałam ze się rozpłacze z bólu. Tez tak macie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2020, 08:08
Październik 2020
💜💜 dwie dziewczynki -
Macey dokładnie tak. Myśl o dwóch chłopakach towarzyszy mi od samego początku i dlatego wczoraj oświadczyłam mężowi, że zaraz po bliźniakach robimy córeczkę! 😂
Justyna już trochę za późno na prenatalne 😊
Wam też się wydaje, że te dzieciaki są jakieś wielkie? U mnie wczoraj 16+3 i jeden waży 160 g a drugi 180g, ile wasze ważyły na podobnym etapie?💙💙 bliźniacza mama -
U mnie ten 160 g pokrywa się z terminem z OM a ten większy jest starszy o te kilka dni, ale lekarz mówi, że są po prostu inne genetycznie i stąd ta różnica, zresztą od początku tak było 🤷🏻♀️ Macey to może się wymienimy ja mam dwóch chłopaków ty dwie dziewczynki to obie miałybyśmy po parce 😂😂😂🤪💙💙 bliźniacza mama