Bliźniacze mamy 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
https://allegro.pl/oferta/08v128-nv8-bluzka-kwiaty-haft-l-9391036466?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Podsyłam linka do jakiejś bluzki bo nie potrafię do całego sklepu 🤷🏻♀️ Musicie na dole wybrać sobie „wszystkie przedmioty”
Mąż jest mistrzem w licytowaniu i mam z tego sklepu trzy tiszerty asos i jeansy też asos, a teraz chciałam jeszcze leginsy ale niestety nie udało się wygrać 🤷🏻♀️
Mam nadzieję, że znajdziesz coś dla siebie 😊Rucola lubi tę wiadomość
💙💙 bliźniacza mama -
@justyna ja życzę nam wszystkim szczęśliwie zakończonych ciąż, i zdrowych dzieciaczków.
Masz racje, zwykle ciąże bliźniacze rozwiązuje się nieco wcześniej....ale niestety dużo też zależy od szpitala. W niektórych każą czekać aż samo się zacznie...
@zona gdzie kupujesz ciuszki dla swoich maluchów?
żona_męża, Rucola lubią tę wiadomość
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
Dziewczyny przeżyłam 💪🏻💪🏻 Maluchy nieźle wariowały w trakcie 😂 koleżanki zgodnie twierdzą, że wyglądam na dwóch chłopców, więc w sumie dobrze, że od pewnego czasu się z tym godzę...
Trzymajcie kciuki za mój wynik bo nie chcę go już powtarzać blleee ✊🏻✊🏻✊🏻🤞🏻
Rozmiary kupowałam 56 a teraz już będę kupować 62 bo jesteśmy wysocy, a wiadomo mniejsze zawsze można dokupić na szybko 😊
Virad i mam zamiar kupić kilka ciuchów na alieexpress bo po prostu mi się spodobały a na polskich stronach takich nie znalazłam więc zobaczymy 🤷🏻♀️ W sumie wszystko i tak jest z chin 🤔
Justyna sinsay pozytywnie mnie zaskoczył, fakt że nie są aż tak rozciągliwe jak te z hm ale jakość materiału i ogólne wykończenie na plus 😊 nawet po pierwszym praniu kilku na próbęMacey lubi tę wiadomość
💙💙 bliźniacza mama -
Witaj Rukola ! Niedawno byłyśmy na twoim miejscu i wszystkiego się uczyłyśmy. Jak się czujesz ?
@zona sz się boje tego badania 😆😆😆😆 gratulacje chłopczyków ! Ubranka słodkie tez można znaleść. Najważniejsze żeby byli zdrowi
Byłam na długiej 48 Wojciech Kowalski
I na hucie Tomasz Bazanski
Obydwoje maja po 500+ dobrych opini a mimozy
Waham się co do Ali express w sprawie ubranek. Zamawiam coś do domu to super a ubrania to zawsze taka jakość ze szkoda gadać .. ale może akurat wam się uda . Zamówiłam sukienkę na sesje zdjęciowa i wzięłam XL wrazie czego. A chyba się zmieszczę jak schudnę do 50 kg 😆😆
@virad. Polecam szafa bobsa. Pisałam już kiedyś. Polspiochy po 10 zł a jakoś dobra . Połowa to wiejskie ale takie Basic da się znaleść
Od weeekendu czuje wieczorami systematycznie ruchy. Ale wszystko poniżej pępka a są główkami w dół 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Myślałam ze bardziej kopniaki będą odczuwalne
@justyna który tydzień ?14? Lepiej się czujesz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 13:06
Październik 2020
💜💜 dwie dziewczynki -
Virad przepraszam za pomyłkę, ciąża jest dwuowodniowa i dwukosmówkowa, są 2 osobne pecherzyki, usg 6+4. Załączam fotke.
Termin mam na poczatek lutego ale podejrzewam, ze jeśli wszystko pójdzie dobrze to rozwiązanie bedzie w styczniu..
żona_męża lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bardzo Wam dziękuję za takie miłe przyjęcie
Macey póki co jestem w szoku, wczoraj od lekarza wyszłam z płaczem...głupia ja.. Cały czas mysle o synku który bedzie musiał się zaadaptowac do nowej sytuacji, będzie miał niecałe 2,5roku jak zostanie starszym bratem. Coraz bardziej wierzę, ze damy radę
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Macey u mnie zaraz 15 tydzień. Jutro mam wizytę, i stresa;/
Czuje się ok. Czasami mam słabsze chwile ale to chyba jak każda z nas.
Odebrałam dzisiaj wyniki. Tarczycą się uspokoiła po modyfikacji dawki. Niestety krzepliwosc nadal dno. Ciekawe co jutro lekarz powie. Codziennie biorę aspirin caedio i 2x40 clexane. A wyniki dalej lipa. Do tego jeszcze płytki się zwiększyły. Nie rozumiem.
A Ty jak samopoczucie?
Rucola jeszcze raz gratulacje, nie martw sie, będzie dobrze;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 16:50
żona_męża, Rucola lubią tę wiadomość
21.09.2020 - ❤❤ -
Macey dziękuję za wskazówkę 😊 może zrobię mężowi prezent na dzień ojca i zabiorę go oglądać maluchy 😂
Rucola ja na pierwszej wizycie miałam jeden pęcherzyk, dopiero na drugiej okazało się, że bliźniaki to płakałam w gabinecie jak bóbr, a mąż w samochodzie jak mnie zobaczył to myślał, że coś złego się stało 😂 szok minie i zaczniesz dostrzegać same zalety 😊
Justyna to za jutrzejszą wizytę ✊🏻
Dostałam właśnie wyniki i niby wszystko ok z moczem, morfologią tylko crp dalej podwyższone 😕 pobrałam wymazy z dołu i z góry i zobaczę gdzie mi coś siedzi 🤷🏻♀️
I najważniejsze czyli wyniki KRZYWEJ (piszę drukowanymi bo są chyba w normie): na czczo 91 mg/dl, po 1 h 126 mg/dl, po 2 h 66 mg/dl 😊😂 chyba się już cieszę 😂🤪🤩
💙💙 bliźniacza mama -
@rucola masz dwa odzielne pecherzyki 😀 w takim przypadku każdy maluch będzie rozwijał się inaczej... nie zdzwiw się, że będą miedzy maluchami różnice ... bo to jakby dwie odzielne ciąże 😉
Za kolejne dobre wieści na usg ✊✊
@justyna dawaj te wyniki 😬 co ci tam źle wyszło. Jaką dawkę tego cardio bierzesz? Ja tez biorę zastrzyki i tez robie te różne badania na krzepliwość 🙈 Za dzisiejszą wizytę ✊✊
@żona jak bardzo masz podwyższone to CRP? Czyli co, możesz bezkarnie jeść teraz lody 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2020, 08:41
Rucola lubi tę wiadomość
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
Virad od lodów mnie odrzuciło niestety, a całe życie uwielbiałam 😂 wstrzymam się do przyszłotygodniowej wizyty i poczekam co powie lekarz 😊 a crp niecały miesiąc na wizycie miałam 29 to powiedział, że za wysokie i napewno mam jakąś infekcje 🤷🏻♀️ Dwa tygodnie temu robiłam kontrolnie i było 19, a wczorajszy wynik 20 🤷🏻♀️ Czekam na wyniki posiewu wymazów i może coś bezobjawowo znowu siedzi 😕💙💙 bliźniacza mama
-
Virad biorę dawkę 1xcardio 100 i 2x40 clexane.
INR wyszło 1.0 A APTT 21 sek. Płytki krwi powyżej 400. Do tego ponad normę leukocyty ineutrofile. Hemoglobina na granicy anemii A hematokryt spadł poniżej dolnej granicy. Mam nadzieję że d9ktorek coś dzisiaj zaradzi. Dobrze że chociaż tarczycą ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2020, 11:09
21.09.2020 - ❤❤