Bliźniacze mamy 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Przytulanko to powiedział mi mój ginekolog żeby mnie uspokoić, że dzieci (odpukać!) jakby się coś działo to będą pod bardzo dobrą opieką 😊 jeśli będę miała możliwość to jeszcze o to dopytam i dam ci znać 😊 zazdroszczę aktywności brzuszkowej bo jednak to uspokaja 😊 moi po tym kurczakowym burgerze też się na chwilę rozbudzili hehe 😊 i dobrze, że dzisiaj się udało odespać 😊 wypoczęta mama to szczęsliwa mama 😊
i tak tylko wtrącę, że w siemiradzkim nie wymagają testu na covid bo jak dla mnie to abstrakcja jak czytam historie kobiet z „pozytywnymi” wynikami...💙💙 bliźniacza mama -
Dzień dobry Dziewczyny!!!
Macey kciuki za Ciebie! Napisz do nas ze szpitala!
Dziewczyny to ja już chyba wiem, czemu mam takie przyrosty wagi Fastfoodów co prawda nie jadam, ale słodycze wciągam jak odkurzacz. Moje dzieciaki przez weekend tak się kotłowały że dostały ode mnie nazwę Tłukersi no ale wiadomo, ze u mnie maja jeszcze sporo miejsca...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dzięki dziewczyny ! Leżę na oddziale. Zmęczona bo cała noc z stresu nie spałam
Położne standardowy foch
Co do bobra to na zero i sprawdzają,
Tak to trzymajcie kciuki. Jutro idę druga
Dziś mi tylko pobrali krew i ktg 1h na dziecko
Rucola lubi tę wiadomość
Październik 2020
💜💜 dwie dziewczynki -
Rucola
U mnie przez te ostatnie dni też bardzo są aktywne, aż kilka razy krzyknęłam takie kopniaczki dostałam. Ja znowu na słodkie nie mam szczególnej ochoty, ale owoce bym mogła pożerać 😁
Macey
Od rana myślę o Tobie i Twoich córeczkach. Oczywiście mocne ✊✊ za jutro 😀
Depilowalaś się wczoraj? Gdzieś czytałam, że podobno nie jest wskazana depilacja przed samym zabiegiem, ale nie wiem czy się nie mylę 😅
-
Tak my po ostatnim usg więc i po ostatnim wizytowym stresie 😊 moi chłopcy super, przepływy i ilość wód w porządku, wpisana jestem w systemie na cesarkę. Lekarz mówi, że jego zdaniem wytrwamy i wszystko będzie bez komplikacji 😊 będę to powtarzać jak mantrę 😊 tak nawiasem mówiąc to ten lekarz to dusza człowiek 😊
Problemy pierwszego świata: Możecie podpowiedzieć co zjeść dzień przed cc żeby dzień cesarki wytrwać bez jedzenia?Rucola lubi tę wiadomość
💙💙 bliźniacza mama -
Dawno do was nie zaglądałam. Justyna trzymaj się tam, wielkie kciuki za Twoje maleństwa. Jeszcze tylko troszkę i będziecie razem a za kilka miesięcy ten czas w szpitalu już całkiem pójdzie w niepamięć. Najważniejsze, że są zdrowi i pod dobrą opieką ♥️💪
PCOS, MTHFR, PAI-1, hiperprolaktynemia.
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUI cb
🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
24.02.2020 Nasze skarby są już z nami! 🥰
"Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadziei" -
iriiska wrote:Dawno do was nie zaglądałam. Justyna trzymaj się tam, wielkie kciuki za Twoje maleństwa. Jeszcze tylko troszkę i będziecie razem a za kilka miesięcy ten czas w szpitalu już całkiem pójdzie w niepamięć. Najważniejsze, że są zdrowi i pod dobrą opieką ♥️💪
Trzymam za Was wszystkie kciuki!
U nas jest różnie, są takie dni, że jestem pełna wiary że będzie dobrze A potem jakąś jedna informacja nie po mojej myśli i już depresja na całego. Ale moje maluchy to najdzielniejsze dzieciaczki świata. Oddychaja bez respiratora, mają co prawda jeszcze tlen ale i tak jestem z nich dumna. Są karmione przez sondę 8 razy na dobę moim mlekiem. Ładnie trawią. Przybierają powolutku ale mają niedokrwistość i to może być też przez to, dostały teraz lek na lepszą produkcję krwi. Mam nadzieję, że to pomoże i będą się rozwijać. Nie miały żadnych wylewow ani udarow. Wykryto im jednak na usg główek torbielki w mózgu. Ale mam nadzieję, że to nic groźnego i z czasem się wchłonie. Tak mowi Pani doktor, ze chyba taka ich uroda i ze wiele dzieci tak ma. I ja sie tego trzymam. Jeszcze długa droga przed nami, wiele badań, ale maluszki walczą dzielnie i są najcudowniejsze na świecie. Życzę Wam takiej miłości, żebyście mogły przytulić swoje skarby i żebyście Wszyscy byli bezpieczni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2020, 13:46
Rucola, iriiska lubią tę wiadomość
21.09.2020 - ❤❤ -
Justyna te torbielki to częsta przypadłość, proszę Cię nie martw się na zapas. Ważne że Maluszki przybierają no i cudownie, że na Twoim mleczku. Dawaj nam znać częściej co u Was! Ściskam Cię bardzo mocno!
Macey ci u Was? Jak sobie radzicie?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Melduje się. Żyje 🙌🏻
Wczoraj miałam tragiczny dzień w szpitalu i brak pomocy
To innym razem opisze
Dziś mam nadzieje ze wyjdę
Nela 2410 50cm
Lila 2780 52
Cc samo w sobie super lekarz i Ok ale zejście po lekach tragedia. I infekcje dostałam i maja i radź sobie SAm. Dziewczyny ledwo co z jednym a tu dwójka.
Październik 2020
💜💜 dwie dziewczynki -
Macey wrote:Melduje się. Żyje 🙌🏻
Wczoraj miałam tragiczny dzień w szpitalu i brak pomocy
To innym razem opisze
Dziś mam nadzieje ze wyjdę
Nela 2410 50cm
Lila 2780 52
Cc samo w sobie super lekarz i Ok ale zejście po lekach tragedia. I infekcje dostałam i maja i radź sobie SAm. Dziewczyny ledwo co z jednym a tu dwójka.
Szybkiego powrotu do pełnej sprawności:) -
Macey, gratulację ❤️ Trzymaj się tam! Ja niestety zle zaniosłam cesarkę. Całe szczęście mąż mógł być i bardzo dużo mi pomagał. Wypuszczają już w 3 dobie? Wow!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2020, 08:32
09.2015- rozpoczęcie starań
09.2016r - niepłodność idiopatyczna
02.2018- ICSI = 6 zapłodnionych = blastka 4.1.2 = FET 😔
04.2019r - ICSI = 6 zapłodnionych = blastki 4aa i 4bb
05.2019 ET 😍
01.2020👨👩👧👧
Zimowisko: ❄️4bb Fet 09.21😔
11.21r naturals🤰
-
Virad jak tam twój synek i córeczka? I jak ty w tym wszysykim się czujesz?
Justynko przytulam was bardzo mocno, jesteś najcudowniejszą mamą dla swoich szkrabów ❤️
Przytulanko jak po prenatalnych?
Macey mamusiu gratuluję z całego serca ❤️ Mam nadzieję, że dzisiaj wyjdziecie do domu i te okropne chwile pójdą w niepamięć... napisz w wolnej chwili co takiego tam się działo, bo pewnie u mnie będzie to samo... oj chyba nie pojedziecie osiołkiem do domu bo non stop leje 🤷🏻♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2020, 09:53
💙💙 bliźniacza mama