Blizniaki w 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny najpierw napiszę i będę nadrabiać. Niestety jutro szpital.... Co prawda przepływy nie są najgorsze ale dzieciaczki bardzo słabo rosną. Ten lekarz u którego byłam tydzień temu dziś mnie przyjął, był bardzo miły, dokładnie przeprowadził badanie i powiedział że gdyby był moim lekarzem prowadzącym to skierowałby mnie jutro do szpitala żeby bezpiecznie jeszcze trochę pociągnąć ciążę, ale już pod ścisłym nadzorem. Dla mnie te słowa stały się wyrocznią, bo mu naprawdę zaufałam. Już nie czuję żadnego żalu tylko wiem, że robię dobrze, że to jest najlepsze dla dzieciaczków.Mam ogromną nadzieję że jeszcze kilka dni w trojpaku wytrzymamy we względnym bezpieczeństwie, dziś już jest 35+2, może do 36tc damy radę#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola już teraz na spokojnie. Masz już dobry termin a jeszcze kilka dni do donoszonej ciąży napewno wytrzymacie😊. I będziesz pod najlepsza opieką😉
My będziemy za was trzymać kciuki😃
Ile dzisiaj dzieciątka ważyły?
Różyczka32
Synkowie ur. 12.02.2021r. Miłosz 1950 45cm❤️, Szymon 1830 43 cm ❤️ -
Rucola, wyobrażam sobie ile to musi Cię kosztować nerwów i stresu. Natomiast wierzę, ze wszysto dobrze się potoczy, już w tym momencie jesteś na fajnym etapie ciąży, a dzidzie na pewno mają przekroczone 2 kg.
Trzymam kciukasy!
Ja już po wizycie, jak na ten moment jest wszystko ok. W razie skurczy/napinania brzucha mam wziąć dodatkową porcje magnezu i nospe.
No i dołączam do grona mam chłopaków tak jak którąś z was kiedyś napisała: mam nadzieję, ze w przyszłości będą nosić mnie na rękach, a nie będę musiała za nimi wiecznie sprzatac
Jaksa, Mimi macie ustalone już terminy badań prenatalnych? Mnie to czeka na najbliższej wizycie i już czuję, jak bardzo będę to wcześniej przeżywać.
Jaksa, dziękuje! Ja również trzymam kciuki za Twoja dzisiejszą wizyte i za same optymistyczne wieści!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2021, 11:01
Jaksa lubi tę wiadomość
-
Forumowiczko, wspaniale wiadomości😍 jeju ale męsko się zrobiło na wątku😉
W takim razie też muszę dzisiaj wspomnieć o tych moich napinaniach brzucha, w poprzedniej ciąży jakoś mnie to nie niepokoiło, ale w ciąży mnogiej faktycznie może dobrze byłoby je wyeliminować.
Prenatalne mam umówione na 21.01. to będzie mój 20+6tc. Chociaż moja prowadząca chciała żebym je zrobiła nieco wcześniej.Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Ja będę miała 25.01 to będzie 21/22 tc. Teraz byłam to już patrzył pod tym kątem mówił że wydaje się być wszytsko okej. Ale ze jescze są ciut za małe i nie chce zgadywac tylko na następnej wizycie zrobimy żeby nie przeoczyć czegoś. RUCOLA trzymaj się dzielne.
-
A jescze chciałam się wam pochwalić ze moje dziewczynki faktycznie obudziły się w tym tygodniu i wariują na całego zupełnie nie wiem jescze która ale cieszę się że się ruszyły i już jesteśmy w kontakcie
Forumowiczka, Jaksa, Rucola, Rodzina lubią tę wiadomość
-
25+0 jestem po wizycie szyjka ok 4.3 maluchy ulozone glowkowo, synek 660 cora 730 wieksza! Lekarka mowi,ze to malutka roznica...ze przybieraja idealnie..mam nadzieje ze dalej tez bedzie idealnie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2021, 12:33
Jaksa, Perelka, Elleen, Rucola, Rodzina lubią tę wiadomość
-
Hej! Melduję się ze szpitala! Przy przyjęciu spotkała mnie niespodzianka w postaci informacji o 3cm rozwarciu 😅 no nic, będę leżeć i zaciskać nogi choć mam nadzieję że dzieci są już gotowe i wszystko pójdzie sprawnie. Oby.
Maxi super wieści! Oby tak dalej!
MiMi gratuluję ruchów!
Forumowiczko extra! Przypomnij mi proszę który to u Ciebie TC ? Cały czas się gubię....#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Różyczka32 wrote:Rucola no to nieźle 😁ale ty i tak cc będziesz mieć tak? Masz jakieś skurcze?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:Forumowiczko extra! Przypomnij mi proszę który to u Ciebie TC ? Cały czas się gubię....
Właśnie zaczynam 20 tc
Rucola, o jaaa czyli w sumie dobrze się stało, ze dzisiaj poszlas do szpitala teraz jeszcze mocniej zaciskam kciuki!
W miarę możliwości zdawaj nam relacje